Jump to content

Copil călcat de maşină la groapa de gunoi

dcp100168

Recommended Posts

Copil călcat de maşină la groapa de gunoi

La data de 5 iunie, în curtea societăţii Rampa Rateş SRL, a decedat un copil în vârstă de 9 ani (Mihai David), provenit dintr-o familie numeroasă. Copilul căuta resturi metalice şi odată cu începerea ploii s-a adăpostit sub nişte cartoane/folii. Un şofer care aducea gunoi de la Corod a trecut peste el fără să-l observe şi fără să realizeze ce s-a întâmplat, a informat atunci IPJ Galaţi.

Consilierul Oancă a adus în şedinţa trecută în discuţie oferirea unui ajutor bănesc familiei îndoliate. ”A murit un copil de 9 ani la Tecuci în curtea unei societăţi a Primăriei. Chiar nu ne asumăm nicio responsabilitate? Din informaţiile pe care le am cu 2 zile înainte s-a reziliat contractul firmei de pază iar la 2 zile după incident, firma a fost repusă în drepturi. Vrem să ştim adevărul, cine poartă responsabilitatea. Am depus (vineri 7 iunie) o cerere la domnul primar (fără vreo consecinţă) să facem o şedinţă de îndată să-i dăm o mână de ajutor acelei familii, are 12 copii”.

În şedinţa ordinară de vineri Consiliul Local a aprobat acordarea unei sume de 3000 de lei către familie. Acelaşi proiect a cuprins acordarea mai multor ajutoare de urgenţă tecucenilor aflaţi în situaţii delicate. Singura obiecţie faţă de prevederile proiectului a fost cea a consilierului Florin Vasiliu care a spus că nu este de acord cu oferirea de ajutoare financiare celor trei tecuceni care au solicitat despăgubiri din cauza avarierii autoturismelor în urma unei furtuni ţinând cont că există asigurare pentru aşa ceva.

tecuci.eu