Jump to content

Cu taxiul, la furat de fier vechi


dcp100168

Recommended Posts

Taximetristul plăteşte

* Furturile de fier vechi de pe platforma siderurgică cu ajutorul taxi-urilor au ajuns o practică des uzitată de amatorii de chilipiruri. După ce în urmă cu două săptămâni un taximetrist a fost prins în timp ce căra peste 200 de kilograme de deşeuri cu maşina firmei, ieri dimineaţă un altul a fost depistat în timp ce făcea jocurile unei combinaţii cu aproape o tonă de fier.

Taxi-ul suspect, aparţinând unei firme din Galaţi, a fost observat de patrula de jandarmi în apropierea fabricii de var a combinatului ieri dimineaţă, în jurul orei trei. Cinci indivizi care încărcau de zor bucăţi de fier în maşină le-au dat de gândit oamenilor legii, motiv pentru care s-au apropiat de locul cu pricina. La vederea echipajului, patru dintre persoanele suspecte au sărit imediat gardul în incinta societăţii, pe baricade rămând doar un tânăr, identificat în persoana lui Florin G., de 22 de ani, şoferul taxi-ului. Prins în fapt, tânărul le-a spus jandarmilor că fusese sunat în cursul aceleiaşi nopţi de către o persoană străină, pe care o ştia numai după porecla de ”Paliu” care îi spusese să meargă la Smârdan unde îl va aştepta cineva. De aici au ajuns în zona Fabricii de var, unde i s-a spus să stingă farurile şi împreună cu ”Paliu” şi alte două persoane au început să încarce în portbagajul maşinii, în dreapta şoferului, dar şi în spate, roţi zimţate. Suprinşi de jandarmi, ”autorii” combinaţiei au dat bir cu fugiţii, lăsându-l pe şofer să dea socoteală. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, locotenentul Costin Barbu, roţile zimţate, cu o greutate de 900 de kilograme şi o valoare estimată la 450 lei, au fost predate combinatului, iar şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.