Jump to content

Oţelul Galaţi - FC Braşov 1-0


dcp100168

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Balaj arbitrează Oţelul - FC Braşov

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cristian Pavel Balaj (Baia Mare) să conducă la centru partida dintre Oţelul Galaţi şi FC Braşov, din cadrul etapei a V-a a Ligii I la fotbal.

Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea), respectiv Sebastian Stoianov (Constanţa), în timp ce rezervă va fi Iulian Dima (Bucureşti). Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Viorel Sandu din Bucureşti, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Cătălin Ciubotă tot din capitală.
Partida Oţelul vs FC Braşov se va disputa vineri, 16.08.2013, cu începere de la ora 19.00, meciul urmând să fie transmis în direct de postul DigiSport.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul se poate revanşa în faţa suporterilor, astăzi, în meciul cu FC Braşov

* Antrenorul Ionuţ Badea are de luat o revanşă în faţa propriilor suporteri după greşelile din etapa trecută, când echipa a fost descoperită pe postul de fundaş central după accidentarea lui Costin, ce a dus la înfrângere

Haosul din echipă de la înfrângerea cu Petrolul, de la ultimul joc de acasă, poate fi reparat de antrenorul Ionuţ Badea în faţa fanilor doar cu un succes în faţa celor de la FC Braşov. Nici braşovenii nu vin prea liniştiţi pentru meciul cu Oţelul, după ce au acumulat doar două puncte în primele patru etape, în urma unor remize cu Săgeata Năvodari şi Petrolul.
Tehnicianul gălăţenilor a anunţat încă de la finalul partidei cu Petrolul că victoria e unica variantă la meciul cu FC Braşov.
„Sigur că suntem dezamăgiţi după acest eşec, dar vom încerca să ne revenim cât mai repede, avem nevoie de un succes cu FC Braşov pe care sper să-l şi obţinem”, a spus Badea.
Probleme de lot
Principala problemă de lot pentru meciul din această seară cu FC Braşov este absenţa lui Sergiu Costin din centrul defensivei, după accidentarea suferită la genunchi în runda trecută. Locul său în defensivă poate fi luat de Sipovici sau Mişelăricu, despre care Badea a spus că nu sunt pregătiţi fizic, ori de Cojoc, ca o nouă improvizaţie în echipă.
De asemenea, Murgoci a reluat pregătirea obişnuită abia din această săptămână şi sunt şanse mici să joace, iar Neagu a fost la lotul naţional şi nu s-a antrenat deloc cu Oţelul în pregătirea partidei cu FC Braşov.
Sevillano, şocat de România
O apariţie surpriză pe foaia de joc ar putea fi cea a argentinianului Diego Sevillano, după cum anunţa antrenorul Ionuţ Badea încă de acum o săptămână. Totuşi, atacantul sosit în această vară la Oţelul a declarat într-un interviu pentru o publicaţie din ţara sa natală că mai are nevoie de două săptămâni pentru a fi pus la punct din punct de vedere fizic.
„Mă antrenez de două săptămâni şi încerc să mă adaptez cât mai rapid la stilul de joc al echipei. Antrenorul m-a primit foarte bine, mai am nevoie de două săptămâni pentru a mă pune la punct şi fizic, din moment ce n-am prins pregătirea de vară”, a spus Sevillano.
Atacantul argentinian a jucat al doilea vârf în sistemul 4-4-2 la fostul său club, Godoy Cruz, astfel că are nevoie de adaptare în sistemul de joc al Oţelului.
Referitor la cum i se pare viaţa din România, Sevillano a declarat că Galaţiul e un loc liniştit.
„Sunt şocat de cum e în România! Galaţiul e un oraş frumos. Am găsit un loc perfect în care poţi să te plimbi, iar ceea ce-mi place cel mai mult e că oamenii sunt foarte liniştiţi. Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi am reuşit să-mi îndeplinesc visul de a juca în Europa”.
Astfel, Sevillano şi-ar putea face debutul în echipa Oţelului chiar astăzi, de la ora 19.00, la meciul de pe teren propriu cu FC Braşov.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Bilete la Oţelul - FC Braşov

Conducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei FC Braşov, azi, cu începere de la ora 19.00. Astfel, un bilet la Tribuna I sector B va costa 20 lei, sector A si C = 15 lei, sector D = 5 lei, unul la Tribuna a II-a, sector C = 20 lei, sector B = 10 lei, sector A = 5 lei, Peluza 1 (Nord) = 2 lei. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, până la ora meciului. În mod ciudat, clubul refuză în continuare să vândă bilete în Peluza 2 (Sud), dar şi în sectoarele D şi E de la Tribuna a II-a! Tariful unui tichet în Sectorul B al galeriei "Străjerii Moldovei" este de 2 lei, cu precizarea că biletele respective se vând exclusiv la casa de bilete de vizavi de Peluza Nord.
Conform noului site, fotbalclubotelul.ro, accesul pe stadion se face numai pe baza documentelor de intrare (abonamente, bilete, invitaţii) cu ocuparea sectorului si locului indicat pe documentele de acces. De asemenea, au acces pe stadion si alte categorii stabilite de organizator (persoane cu handicap, veterani de război, revoluţionari, etc.).

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Am jucat mai slab ca în meciul cu Petrolul, dar ne-am luat punctele

 

Oţelul - FC Braşov 1-0

Echipa Oţelul Galaţi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marquinhos, în minutul 82, dintr-un penalti acordat după un fault asupra lui Paraschiv.

Oţelul Galaţi: Boşneag - Cojoc, Sârghi, Costin, Popescu - Filip, Neagu (Băjenaru '46), Giurgiu - Marquinhos (Adăscăliţei '86), Astafei (Paraschiv '72), Iorga. Antrenor: Ionuţ Badea

FC Braşov: Marinescu - Străuţ (Dias '47), Oltean, Machado, Cr. Ionescu - Almeida, Madeira - Vagner, Mateiu, Tătar (Cristea '45) - Buga (Serginho '71). Antrenor: Adrian Szabo

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat de Florin Păunescu şi Sebastian Stoianov. Rezervă a fost Iulian Dima. Observatori au fost Cătălin Ciubotă şi Viorel Sandu.

Cartonaşe galbene: Machado '5, Ionescu '50, Mateiu '56, '85, Oltean '61, Vagner '78. Cartonaş roşu: Mateiu '85

La meci cât au asistat circa 4.000 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.