dcp100168 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 În etapa a VI-a, sâmbătă, 24 august, ora 19.00, Digi Sport, Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Ionuţ Badea crede că Oţelul poate obţine un rezultat pozitiv la Piatra NeamţOţelul încearcă să-şi îmbogăţească zestrea de puncte sub Pietricica. Formaţia gălăţeană va întâlni sâmbătă o echipă, Ceahlăul care nu a pierdut decât în faţa Stelei în acest sezon.„Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă în faţa unei echipe care s-a întărit şi care joacă altceva faţă de campionatul trecut. Echipa nemţeană are câțiva jucători faţă de care ne-am luat măsurile de rigoare. Cred însă că avem capacitatea să obținem un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul gălăţenilor.Marquinhos, noul talisman al formaţiei de la Dunăre este convins că Oţelul nu va pierde la Piatra Neamţ. „Întâlnim o formaţie foarte puternică, dar cred că putem câștiga. Nu contează cum vom marca, din penalty sau autogol, important este să câștigăm şi vom face tot ceea ce este posibil ca să învingem”, a declarat jucătorul brazilian.presagalati.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Starea lotului înainte de jocul cu CeahlăulOţelul joacă sâmbătă de la ora 19.00 în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar staff-ul tehnic întâmpină mici probleme de lot, toate cunoscute însă de la meciurile trecute.Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia au revenit la antrenamente, primul intrând deja şi în amicalele ”satelitului”, dar este greu de crezut că ar putea prinde primul „11” prea curând.Argentinianul Diego Sevillano îşi amână şi el debutul la Oţelul, deoarece clubul întâmpină probleme în a-i obţine jucătorului permisul de muncă din cauza stării de insolvenţă a clubului. Atacantul ar putea intra cel mai probabil după pauza prilejuită de meciurile naţionalei României.Branko Grahovac, Cleidimar Didi şi Jaka Stromajer sunt în continuare excluşi din lot, pentru că au refuzat micşorarea salariilor şi este greu de crezut că ar mai putea reveni vreodată în lotul echipei noastre, având în vedere tactica adoptată mai nou de staff-ul administrativ.La capitolul cartonaşe, Oţelul nu întâmpină încă probleme neavând fotbalişti la limita suspendării după primele 5 etape.De partea cealaltă, la Ceahlăul Piatra Neamţ ar putea lipsi Lucas Garcia, care este accidentat.dunareabatrana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul, azi, ora 19.00După victoria din meciul cu FC Braşov, obţinută în stilul cu care „oţelarii” au învins Corona Brașov sau Universitatea Cluj - dintr-o fază fixă - formaţia noastră se deplasează la Piatra Neamţ pentru meciul cu Ceahlăul, echipă care vine după patru partide în care nu a cunoscut gustul înfrângerii, ba mai mult, a reuşit să obţină punct sau puncte în compania unor formaţii precum Pandurii sau Petrolul.Până în prezent, cele două formaţii s-au întâlnit în 19 partide, „oţelarii” având în palmares 7 victorii, iar Ceahlăul doar 4, în timp ce 8 partide au consemnat remize, golaverajul fiind 24-21, de asemenea în favoarea formaţiei noastre.Pentru această partidă, Ionuţ Badea nu se va putea baza, în continuare, pe serviciile jucătorilor Sevillano, Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia. Dacă ultimii doi sunt în perioada de recuperare după accidentări, Sevillano, în ciuda faptului că este pregătit din punct de vedere fizic, nu a primit încă permisul de muncă, lucru încetinit din cauza insolvenţei. De partea cealaltă, la nemţeni va lipsi doar Lucas Garcia, care este accidentat.ECHIPE PROBABILE:CEAHLĂUL: Jović - Dumitraş, Marc, Cânu, L.Cazan - V.Achim, Stana - Constantinescu, Golubović - Chitoşcă - JulaOŢELUL: Boşneag - Cojoc, Sîrghi, Costin, Popescu - Filip, Neagu, Giurgiu - Iorga, Astafei, Marquinhos.DECLARAŢII ÎNAINTE DE MECI:Ionuţ Badea: „Ne aşteaptă o partidă dificilă în faţa unei echipe schimbată în bine, cu o forţă de joc bună. Au câteva puncte forte de care trebuie să ţinem cont, nu va fi uşor, ne-am pregătit bine şi sperăm să fim mulţumiţi cu ce vom obţine la finalul partidei. Jula e un pericol, mai ales la mingile înalte, dar mai sunt şi alţi jucători importanţi şi avem câte un antidot pentru toate situaţiile.”Narcis Răducan: „Ceahlăul este o supriză plăcută, totul a fost generat de contribuţia lui Miriuţă, este un câştig al campionatului nostru. Sper să trecem cu brio peste acest mic examen, urmează o pauză şi ne-ar prinde bine un rezultat pozitiv, mai ales dacă privim şi configuraţia clasamentului. Nemţenii au arătat fotbal în toate meciurile de până acum, chiar şi în cele în care au pierdut. Ne aşteptăm la o opoziţie dârză din partea gazdelor, dar suntem capabili să nu pierdem acolo. Nu am avut cea mai bogată campanie de transferuri, ne limităm la câţi bani avem, mie îmi place să joc Football Manager în realitate, dar trebuie să ne adaptăm la posibilităţile financiare din România.”Vasile Miriuţă (antrenor Ceahlaul): "Echipele care vin la Piatra-Neamţ trebuie să ne ştie de frică. Să-şi pună problema că aici este o echipă care nu cedează niciun punct, indiferent că la Piatra Neamţ vin Steaua, Dinamo sau Petrolul. Dar, asta se poate face numai prin jocul nostru, prin dăruirea noastră, prin agresivitatea noastră pozitivă. Publicul e fantastic atunci când ne susţine la greu. S-a văzut că echipa Ceahlăul are un viitor frumos. Marc este în lotul naţionalei de tineret, iar Popadiuc a fost convocat în naţionala de juniori. Am spus că jucătorii mei sunt cei mai buni din campionat. Acum, pentru naţionala mare, îi propun pe Marc, Achim şi, sincer, chiar dacă are o vârstă, Stana, care a avut un început de campionat excelent. Dacă vine Florescu la echipa naţională, de ce n-ar fi convocat Stana, un jucător care are nişte execuţii cu care poate tranşa soarta unui meci important. Am dat un exemplu, sper să nu se supere nimeni, dar asta e părerea mea. Dar, la noi, la Ceahlăul grupul este cel mai important.”dunareabatrana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Iar am jucat bine, iar am pierdut...Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi 2-0Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.Golurile au fost marcate de Golubovici '49 şi Gheorghiu '61.1-0: Golubovici deschide scorul cu o lovitură cu capul de la 18 metri, după o centrare de la Chitoşcă.2-0: Gheorghiu înscrie cu un şut de pe partea dreaptă, la colţul lung.Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovic - Dumitraş, Marc, Cânu, Cazan - Stana, Achim - Constantinescu (Dică '75), Golubovici, Chitoşcă (Ichim '67) - Jula (Gheorghiu '34). Antrenor: Vasile Miriuţă.Oţelul Galaţi: Boşneag - Cojoc, Sîrghi, Costin, Popescu - Giurgiu, Filip (Băjenaru '67) - Marquinhos, Neagu, Iorga (Tudorie '69) - Astafei (Paraschiv '60). Antrenor: Ionuţ Badea.Cartonaşe galbene: Golubovici '39, Dumitraş '58, Achim '60, Jovic '90+1 / Giurgiu '26, Sîrghi '51, Cojoc '83.Arbitri: Marian Balaci (central) - Sebastian Gheorghe, Daniel Ciocănea (asistenţi) - Emil Voicu (rezervă). Observatori: George Ionescu, Marcel Lică. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Badea: Am făcut cadou trei puncte importanteTehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, că elevii săi au "făcut cadou" trei puncte importante. "Partida a fost de multe ori la îndemâna noastră, dar ne lipseşte un om de gol. De asemenea, suferim şi la ultima pasă. Am făcut cadou trei puncte importante, contra unei echipe ambiţioase", a spus Badea la Digi Sport.De cealaltă parte, Vasile Miriuţă s-a declarat încântat de victorie. "În prima repriză am suferit, am întâlnit un adversar foarte bun, au o circulaţie bună a balonului. S-au mobilizat senzaţional jucătorii la pauză. Au arătat că au o dorinţă foarte mare de victorie şi sunt foarte bucuros că cele trei puncte au rămas la noi acasă", a afirmat antrenorul formaţiei Ceahlăul.mediafax.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Mie mi se pare ca au jucat chiar slab, Iar la faza celui de-al doilea gol... ma abtin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts