Jump to content

Gălăţean dispărut acum 20 de ani, în drum spre Turcia


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean dispărut acum 20 de ani, în drum spre Turcia

Unul dintre cele mai vechi cazuri de dispariţie cercetate de poliţiştii gălăţeni este cel al lui Constantin Ciobanu. Omul a dispărut fără urmă acum 20 de ani şi nimeni nu mai ştie nimic de soarta sa.
Imediat după Revoluţie, la fel ca mulţi români, Constantin Ciobanu a încercat să-i ofere familiei sale un trai ceva mai bun. Astfel că, de comun acord cu soţia, a luat decizia de a pleca în Turcia, pentru a cumpăra marfă de la Istanbul. Astfel, pe data de 18 iulie 1993 a fost transportat de către cumnatul său la Constanţa, unde s-a şi urcat în autocarul ce avea să-l transporte în Ţara Semilunei. Din acea zi, absolut nimeni nu l-a mai văzut vreodată.
Conform poliţiştilor, Ciobanu nu avea la acel moment nici cea mai vagă intenţie de a rămâne în Turcia. Ultimul cunoscut ce l-a văzut în viaţă este cumnatul ce l-a transportat până la autobuz.
Potrivit caracterizării Poliţiei, Ciobanu are o înălţime de 1,68 metri, constituţie atletică, are tenul deschis, fruntea mare, dreaptă, părul şaten, ondulat. Dispărutul are ochii albaştri, urechile medii ovale, cu lobul dezlipit, nasul drept şi bărbia rotundă. Potrivit actelor oficiale, Constantin Ciobanu are ca semn particular o aluniţă pe obrazul drept şi un tatuaj cu tuş albastru ce reprezintă o floare cu multe petale şi două frunze, situat pe mâna stângă, în zona unde se poartă ceasul. „În momentul dispariţiei, bărbatul purta o bluză de culoare crem, pantalon din stofă neagră şi pantofi de piele de culoare neagră”, se arată în actele oficiale ale IPJ Galaţi.
Din 1993, familia a făcut toate eforturile pentru a afla care a fost soarta lui Constantin Ciobanu. Din păcate, după mai bine de 20 de ani, nimeni nu poate spune unde s-a oprit cursa sa spre Istambul.
Cei care pot da detalii suplimentare despre acest caz, pot apela la numărul unic de urgenţă 112.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.