Jump to content

Jaf armat la un magazin alimentar din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Jaf armat la un magazin alimentar din Galaţi
Un bărbat înarmat a jefuit un magazin alimentar din Micro 20, joi noapte, şi a fugit cu 2.300 de lei, potrivit România TV. El a ameninţat-o pe vânzătoare cu pistolul.
Poliţiştii gălăţeni au reţinut un bărbat care a jefuit magazinul după ce a ameninţat-o pe vânzătoare cu o armă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, comisar Cristina Tatulici, a declarat că suspectul a sustras dintr-un sertar suma de 230 lei, bani proveniţi din încasări. Bărbatul este un gălăţean de 29 de ani, în locuinţa căruia s-a găsit un pistol tip airsoft, nesupus regimului autorizării.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Link to comment
Share on other sites

În seara zilei de 8 august 2013, în jurul orei 23,00, poliţiştii Secţiei 3 poliţie Galaţi au fost sesizaţi telefonic despre faptul că pe o stradă din municipiul Galaţi, un individ necunoscut a pătruns în incinta unui magazin şi, ameninţând-o pe vânzătoare cu un pistol, a sustras dintr-un sertar suma de 230 lei, bani proveniţi din încasări.
În baza sesizării, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi s-a constituit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul biroului de profil şi Secţiei 3 poliţie precum şi specialişti criminalişti, care au efectuat cercetarea la faţa locului.
În urma verificărilor efectuate şi audierii martorilor şi a părţii vătămate, poliţiştii au identificat un suspect de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 29 ani, din Galaţi, la locuinţa căruia s-a găsit un pistol tip airsoft, nesupus regimului autorizării.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

agerpres.ro


Dacă puneau suma aia mică în titlu nu mai era nimeni interesat =P~

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.