Mikka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Cumpar monede si bancnote vechi, romanesti si straine.Cumpar vederi vechi cu orasul Galati (inainte de 1950), actiuni romanesti vechi (inainte de 1948) precum si decoratii romenesti vechi.Pentru oferte sau detalii folositi, va rog, mesageria privata.
At Radiodjone OnlyTrance Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 da niste preturi ca sa ma orientez si eu,ms
Mikka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 La ce sa-ti dau un pret? Sunt mii de monede, bancnote, vederi... Trimite-mi o lista cu ce ai si in functie de piese, discutam (pe PM). Multumesc.
ro.gheorghe Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Am eu o moneda romana. Nu stiu daca e reala sau falsa. Pe avers scrie "DIVO ROMVLO N V BIS CONS" iar pe revers "AETERNAE MEMORIAE". La cat o evaluezi ? Edited February 13, 2015 by ro.gheorghe
Mikka Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Sunt interesat de: - bancnote romanesti (in general, inainte de 1966 si in special inainte de 1940); - actiuni romanesti (pentru actiuni provenind de la firme din Galati - ofer bonus ) - HARTI sau ATLASE vechi, in special legte de Romania; - monede romanesti (in special inainte de 1940, dar si cateva dupa...); - bannocte straine vechi (pre 1970); - vederi/carti postale vechi (pre 1947); - decoratii romanesti, monede straine vechi etc. Pentru orice alte detalii, va rog sa utilizati mesageria. Multumesc.
Recommended Posts