Jump to content

Gălăţeanca Daciana Ciochină, câştigătoarea emisiunii "Burlacul"


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeanca Daciana Ciochina, câştigătoarea emisiunii "Burlacul"
Burlacul Bogdan Vladau a fost cucerit iremediabil de Daciana Ciochina, o blonda de 30 de ani din Galati.

Tanara a spus ca s-a inscris la emisiune din plictiseala, deoarece isi dorea o schimbare in viata ei, potrivit dnews.ro.

Putina lume stie ca blonda suava si cu fata angelica, care in viata reala este fiica de preot si are o casatorie si un divort la activ, s-a inscris la “Burlacul” fara sa-si fi propus sa castige concursul, ci pentru ca avea nevoie de schimbare si diversitate in viata de zi cu zi, dupa cum sustin prietenele ei.

stirile.rol.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Si-au jurat iubire eterna, dar dupa finalul emisiunii "Burlacul" nu s-au mai vazut!
Burlacul Vladau a ales-o drept castigatoare a emisiunii "Burlacul" pe Daciana, o blonda din Galati, si i-a marturisit in fata tarii dragostea pe care i-o poarta. In ciuda romantismului de care a dat dovada pe platourile de filmare, se pare ca Vladau nu s-a mai intalnit cu Daciana de la terminarea filmarilor pentru emisiune.

Bogdan si Daciana au avut stipulat in contract sa nu se intalneasca pana la difuzarea ultimului episod din Burlacul pentru a nu fi vazuti impreuna. Toata aceasta strategie este pusa la punct pentru ca publicul sa nu afle cine este castigatoarea emisiunii inaintde de difuzarea ultimului episod.

“O să vedem exact ce se va întâmpla. În momentul acesta eu zic că povestea continuă, singura problemă este că deocamdată suntem în oraşe diferite, dar nu cred că asta este, de fapt, o problemă”, a spus Bogdan Vladau.

Pe toata perioada concursului, Daciana Ciochina nu a avut niciun conflict cu colegele sale. Tanara de 30 de ani din Galati a spus ca s-a inscris la emisiunea "Burlacul" din... plictiseala. Aleasa lui Vladau nu si-a propus de la inceput sa castige concursul, ci doar avea nevoie de o schimbare in viata ei.

"Inca din primul moment in care am cunoscut-o pe Daciana, mi-am dat seama ca este una dintre favoritele mele. Este o femeie senzuala, provocatoare, care te face mandru sa o ai langa tine”, a declarat Bogdan despre Daciana.

stirile.rol.ro
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.