dcp100168 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Gălăţeanca Daciana Ciochina, câştigătoarea emisiunii "Burlacul"Burlacul Bogdan Vladau a fost cucerit iremediabil de Daciana Ciochina, o blonda de 30 de ani din Galati.Tanara a spus ca s-a inscris la emisiune din plictiseala, deoarece isi dorea o schimbare in viata ei, potrivit dnews.ro.Putina lume stie ca blonda suava si cu fata angelica, care in viata reala este fiica de preot si are o casatorie si un divort la activ, s-a inscris la “Burlacul” fara sa-si fi propus sa castige concursul, ci pentru ca avea nevoie de schimbare si diversitate in viata de zi cu zi, dupa cum sustin prietenele ei.stirile.rol.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Si-au jurat iubire eterna, dar dupa finalul emisiunii "Burlacul" nu s-au mai vazut!Burlacul Vladau a ales-o drept castigatoare a emisiunii "Burlacul" pe Daciana, o blonda din Galati, si i-a marturisit in fata tarii dragostea pe care i-o poarta. In ciuda romantismului de care a dat dovada pe platourile de filmare, se pare ca Vladau nu s-a mai intalnit cu Daciana de la terminarea filmarilor pentru emisiune.Bogdan si Daciana au avut stipulat in contract sa nu se intalneasca pana la difuzarea ultimului episod din Burlacul pentru a nu fi vazuti impreuna. Toata aceasta strategie este pusa la punct pentru ca publicul sa nu afle cine este castigatoarea emisiunii inaintde de difuzarea ultimului episod.“O să vedem exact ce se va întâmpla. În momentul acesta eu zic că povestea continuă, singura problemă este că deocamdată suntem în oraşe diferite, dar nu cred că asta este, de fapt, o problemă”, a spus Bogdan Vladau.Pe toata perioada concursului, Daciana Ciochina nu a avut niciun conflict cu colegele sale. Tanara de 30 de ani din Galati a spus ca s-a inscris la emisiunea "Burlacul" din... plictiseala. Aleasa lui Vladau nu si-a propus de la inceput sa castige concursul, ci doar avea nevoie de o schimbare in viata ei."Inca din primul moment in care am cunoscut-o pe Daciana, mi-am dat seama ca este una dintre favoritele mele. Este o femeie senzuala, provocatoare, care te face mandru sa o ai langa tine”, a declarat Bogdan despre Daciana.stirile.rol.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts