Jump to content

Oţelul joacă un amical cu Brăila


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul joacă un amical cu Brăila

Conducerea Oţelului doreşte să-şi ţină jucătorii în priză în această perioadă de pauză a campionatului, aşa că au stabilit două partide amicale în vacanţa de 3 săptămâni prilejuită de meciurile naţionalei.Prima partidă de verificare se va disputa în compania formaţiei CF Brăila în acest weekend, la Galaţi, sambătă, 31 august, de la ora 11.00, pe Stadionul "Oţelul".

De asemenea, cei din staff-ul administrativ au vorbit deja cu omologii de la concitadina Dunărea pentru o partidă de verificare ce ar urma să aibă loc pe 7 septembrie, de la ora 11.00, la Baza Sportivă "Zoltan David" (ex-"Ancora"). Acest lucru este posibil deoarece formaţia de Liga II-a stă în prima etapă din eşalonul secund.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Goluri multe şi spectaculoase în amicalul Oţelului cu CF Brăila

Echipa de fotbal Oțelul Galați a învins astăzi formația de ligă secundă CF Brăila, cu scorul de 3-0 (1-0), într-o partidă amicală disputată pe stadionul „Oțelul”. Scorul a fost deschis de Bogdan Gavrilă în minutul 43, cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului, apoi a marcat şi argentinianul Diego Sevillano (minutul 62), cu un şut în diagonală de la marginea careului cu care a punctat şi la "impresia artistică". Scorul final a fost stabilit de Alex Tudorie, în minutul 85, după ce a scăpat singur cu portarul oaspeților.

Antrenorul Ionuț Badea a folosit în prima repriză următorii jucători: Boșneag (30 Brăneț) - Cojoc, Sîrghi, Sipovic, Murgoci - Filip, Neagu, Adăscăliței - Gavrilă, Sevillano, Marquinhos.

În a doua parte a meciului au evoluat: Brăneț (60 Abraham) - Mișelăricu, Costin, Sipovic (57 Giurgiu), Murgoci - Milea, Băjenaru, Adăscăliței - Iorga, Sevillano (64 Astafei), Tudorie.

Următoarea partidă de verificare a celor de la Oţelul este programată sâmbăta viitoare, 7 septembrie, atunci când va întâlni concitadina FCM Dunărea.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul şi Dunărea au remizat

Oţelul a profitat de pauza provocată de meciurile echipei naţionale, iar Dunărea de etapa liberă din liga secundă, şi cele două formaţii au disputat o partidă amicală, pe stadionul „Oţelul”. S-a terminat la egalitate, scor 1-1. Filip a marcat pentru Oţelul în minutul 6, iar Şomodean a egalat în minutul 18.

De la Oţelul au absentat Astafei (accidentat), Iorga (în tratative cu ruşii dela Kuban Krasnodar) şi Tudorie (convocat la naţionala U19).

Antrenorul Ionuţ Badea a început jocul în formula: Boşneag - Joao Felipe, Mişelăricu, Costin, Popescu - Băjenaru, Filip, Adăscăliţei - Gavrilă, Sevillano, Marquinhos. După pauză au mai intrat Simaitis, Abraham, Cojoc, Sîrghi, Murgoci, Milea, Giurgiu, Zaharia, Pungă şi Paraschiv.

De partea cealaltă, antrenorul Ion Balaur a început partida cu: Olaru - Radu, Hristian, Şomodean, Sorin Cucu - Stelian Cucu - Istrate, Florea, Neagu, Gohoreanu - Bâtfoi. După pauză, tehnicianul celor dela FCM Dunărea a făcut mai multe schimbări, intrând Asanache, Cenk Firat, Moise, Drăgan, Cristea şi Chebac.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.