Jump to content

Bebeluş de patru luni, bătut cu bestialitate de mamă


dcp100168

Recommended Posts

Bebeluş de patru luni, bătut cu bestialitate de mamă

Un copil de patru luni din comuna gălăţeană Cuza Voda a fost adus la Spitalul de pediatrie din Galaţi, de către un echipaj de la Ambulanţă, după ce a fost bătut. Micuţul a fost găsit de medici, plin de vânătăi pe faţă şi pe spate şi aproape că nu mai avea putere să strige de durere.

Cea care ar fi trebuit să aibă grijă de el, mama lui, era într-o stare avansată de ebrietate şi nici nu conştientiza că băieţelul îi va fi luat. „Când echipajul nostru a ajuns la faţa locului, a găsit un sugar în vârstă de patru luni care prezenta multiple echimoze la nivelul spatelui şi zgârieturi pe faţă. Atât copilul cât şi mama au fost aduşi la Galaţi. Sugarul a fost internat la Spitalul de pediatrie, iar mama, care prezenta o puternică intoxicaţie cu alcool, a fost internată la Spitalul de psihiatrie”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, la fel şi inspectorii de la Protecţia copilului care vor decide astăzi dacă vor lua copilul în plasament, în regim de urgenţă, mai ales că rudele copilului susţin că mama micuţului ar fi fost cea care l-a bătut.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Fetiţă de 4 luni din Galaţi, învineţită pe tot corpul de propria mamă
O fetiţă de numai 4 luni a fost internată de urgenţă la Spitalul de Copii din Galaţi după ce a fost bătută crunt de mama sa. Vecinii spun că femeia are mari probleme cu alcoolul.
Marți seara, femeia amețită bine a pus mâna pe o coadă de topor şi şi-a luat la bătaie iubitul. Furia femeii s-a îndreptat apoi asupra bebeluşului de 4 luni, pe care l-a bătut crunt.
Femeia locuieşte împreună cu iubitul său şi cei patru copii în comuna gălăţeană Cuza Vodă. De fiecare dată când bea însă, spun părinţii bărbatului cu care trăieşte, nimeni nu se mai înţelege cu ea.
„Ea s-a îmbătat, copilul când îl lua în braţe plângea de i se punea pe inimă, era beată. L-a bătut şi pe soţul ei, că e la spital, i-a dat cu toporul. L-a pus jos doamnă şi s-a pus cu genunchii pe el. Are numai vânătăi pe piele, pe mâini, pe piept, pe spate”, a declarat bunica fetiței, Maria Tudoreanca.
Deşi are doar patru luni, bebeluşul este plin de vânătăi, iar medicii spun că fetiţa a fost bătută de mai multe ori.
„A fost adusă aseară cu echimoze, în limbaj popular vânătăi, unele proaspete, la nivelul craniului, altele recente, pe torace, semn că acest copil a mai fost maltratat şi în urmă cu câteva zile”, a precizat dr. Aurel Nichita, de la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați.
Fetiţa de patru luni va ajunge în grija celor de la Protecţia Copilului. Femeia de 36 de ani este internată la Spitalul de Psihiatrie, iar când va fi externată va trebui să răspundă în faţa legii. Ceilalţi trei copii ai femeii au rămas în grija bunicilor, care spun că n-o mai primesc pe mama bătăuşă acasă.

b1.ro


Bebeluş snopit în bătaie de mama sa

Medicii de pe Ambulanță spun că nu le-a venit să creadă când au ajuns la casa din localitatea gălățeană Cuza Vodă și-au văzut bebelușul de patru luni bătut fără milă. Copilul avea corpul plin de vânătăi și plângea îngrozitor din cauza durerilor. Vecinii spun că au auzit scandal în gospodăria femeii de 36 de ani și au sunat la 112. Mama a fost găsită beată criță  și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din Galați. Din fericire medicii spun că fetița de patru luni este în afara oricărui pericol. 

Inspectorii de la Protecția Copilului susțin că fetița nu se va întoarce acasă după ce va fi externată, ci va ajunge într-un centru de plasament.

Femeia mai are acasă alți trei copii, de 13, 8 și respectiv 5 ani. Familia din Cuza Vodă este monitorizată de asistenții sociali ai Primăriei de trei ani pentru că deseori aveau loc scandaluri. Niciunul însă la fel de grav ca cel de acum. Mai mult decât atât, chiar ieri, o echipă de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului a fost la domiciliul bebelușului pentru o anchetă. Referenții nu au observat nimic ciudat.

Bunicii paterni susțin că femeia și-a bătut și socrul in urmă cu o săptămână, iar aseară și-a lovit întâi soțul și abia apoi copilul.

Polițiștii spun că femeia riscă să petreacă următorii 15 ani după gratii.

reporterntv.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.