Jump to content

Prima cafenea Lamborghini din Romania se deschide la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Prima cafenea Lamborghini din Romania se deschide la Galaţi

Reteaua internationala de cafenele Tonino Lamborghini Caffe, infiintata in anul 2000 in Bologna, ajunge si in Romania. Prima cafenea va fi deschisa in toamna la Galati. “Lamborghini Caffe este un brand licentiat de familia Lamborghini Italia, care ofera un proiect de cafenea celor care sunt dispusi sa investeasca in acest concern. Sunt mai multe discutii avansate, cafeneaua nu va fi deschisa in Bucuresti, ci la Galati in toamna aceasta”, a declarat Adrian Gheorghe, director THinkbig International, companie de consultanta din domeniul francizelor.

Cafeneaua Tonino Lamborghini va fi deschisa intr-un centru comercial din Galati intr-un spatiu de 200 de metri patrati. Costul francizei este de 15.000 de euro si necesita un standard de investitii intre 150.000-200.000 euro pentru dotarea cu mobilier si echipamente. Exista o politica de pret pentru produsele comercializate, care ar putea sa fie de plus/minus 10-15% in functie de oras.

Contractul se va reinnoi la 5 ani. Business-ul ar putea intra pe profit din cel de-al doilea an.

Tonino Lamborghini a fondat atelierul sau de design la Bologna in 1981 si a creat ceasuri, telefoane mobile, ochelari, parfumuri, accesorii de moda, mobilier, imbracaminte si accesorii de sport. In 1990, Tonino Lamborghini a fost printre primii care au lansat propria linie de delicatese. In prezent, grupul detine cafenele, hoteluri si restaurante.

wall-street.ro

Link to comment
Share on other sites

Poate s-au luat dupa numarul de someri....17.000. Deci sunt 17.000 de oameni care nu au ce face si stau prin cafenele. Probabil dupa formula aceasta s-au luat aia de la Lamborghini. Intr-un oras cu multi someri, ai mai multe sanse sa faci vanzare. Din cate am vazut inainte de a pleca, Vineri la ora la care in Iunie, Iulie, August, terasele erau arhipline pe Faleza, era absolut PUSTIU. Daca in urma cu o saptamana nu gaseai loc nici in picioare, in seara aceia batea vantul pe terase. Doar plecasera stranierii "acasa".

 

O sa aiba si astia de la Lamborghini o competitie de renume: shaormeria Passage. Chiar, unde se mai aduna cocalarii de prin Galati, ca nu mai stiu??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.