Jump to content

Doctorii de Galati


gelu
 Share

Recommended Posts

Desi li s-a dus buhul de cat de "profesionisti" sunt, doctorii din Galati pretind unele din cele mai mari spagi din tara.

Din pacate a trebuit sa merg cu kinderu' si pe la Bucuresti si pe la Iasi, s-a lasat si cu interventii chirurgicale, dar..... insumat cat m-a costat cotizatia la Galati pentru un diagnostic eronat  urmat de un tratament supradimensionat (cu antibiotic foarte puternic de s-au crucit si medic de familie si medic specialist la Bucuresti)   - date de cea mai cea doctorita de la spitalul de copii nu m-au costat "atentia" pentru toata echipa de la Budimex (chirurg, mana a doua, asistenta si anestezist). 

Dar sa fie kinderu' sanatos, pana la urma totul s-a terminat cu bine asa ca nu am pus la suflet.

Acum iar m-am enervat din cauza nesimtirii doctorilor galateni.

Am un cumnat operat de urgenta la coloana, mai avea un pic si paraliza din cauza ca-i apasa un "cioc" pe maduva. Simptome vechi, ignorate pana in momentul in care a realizat ca nu-si mai poate controla unul din picioare. Cum spuneam operat de urgenta la spitalul de neurologie Iasi. Costuri totale, aka atentii, 1000 lei dar niciun leu cheltuit pentru instrumentar medical, fese, tampoane, seringi etc. 

Operatia reusita omul nostru multumit a primit CM de la chirurg, cum zice legea, si o scrisoare medicala in baza careia sa-si prelungeasca concediul medical la medicul specialist de la Galati.

Si acum apare nemernicia "specialistilor nostri", ii prelungesc concediul cu cate 4 sau 6 zile - in functiie de dispozitie, dar numai dupa ce se primeste sfanta spaga de 150 - 200 de lei pentru ca "asa se face", dupa cum in fata i-a spus asistenta "casiera". Nu stiu cum il cheama pe medic, dar nu cred ca sunt multi la neurologie in spitalul de urgenta.

Acum sa recapitulam:

- chirurgul din Iasi a zis ca cel putin 6 luni nu are voie sa faca deloc efort fizic,

- concediul se prelungeste din din 4 in 6 zile;

- fiecare prelungire inseamna min 150 de lei.

Pai, dupa o luna, nenorocitul trebuie sa care bani de acasa pentru bunastarea "doctorului", pentru ca pe concediu nu ia suficient. Si de ar fi numai despre bani, dar CM se da numai personal, chiar daca medicul nu da ochii cu pacientul care e pe hol. Deci o data sau de doua ori pe saptamana individul, care nu poate sta prea bine pe picioare, trebuie sa stea ore in sir la usa doctorului pentru certificat, apoi trebuie sa mearga la medicul de familie sa-l vizeze si apoi sa-l depuna in combinat, la munca.

Nu-i vorba, sistemul e de rahat dar si doctorii lui peste se opintesc sa-l faca o hazna.

 

Si cum ziceam, astazi sunt nervos pe doctorii de Galati care pe langa faptul ca sunt si tare limitati profesional sunt si tare nesimtiti.

Edited by gelu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.