Jump to content

Cioban din Vlădeşti, dispărut în condiţii misterioase


dcp100168

Recommended Posts

Cioban din Vlădeşti, dispărut în condiţii misterioase

* Un bărbat care în luna noiembrie ar urma să împlinească 37 de ani nu a mai dat nici un semn de viaţă din 2009, când a luat bacul spre judeţul Tulcea

O dispariţie care s-ar putea înscrie cu uşurinţă în seria dramelor legate de destinele ciobanilor din zilele noastre se regăseşte într-un dosar aflat în evidenţa poliţiştilor de la Urmări de mai bine de patru ani. Dosarul lui Florea Jalbă cuprinde câteva file, poliţiştii neavând foarte multe informaţii despre el, deşi a dispărut în urmă cu patru ani.
Datele despre bărbatul născut pe 17 noiembrie 1976 în satul Brăneşti, comuna Vlădeşti, nici nu ar avea cum să fie prea multe. Poveste clasică: sărac, provenit dintr-o zonă fără potenţial, omul a învăţat bine un singur lucru şi anume să păzească turmele. Şi-a găsit de lucru la o stână de oi din localitatea tulceană Ciatalchioi, destinaţie către care a plecat pe 23 august 2009. Urma să ajungă la un mocan cu care se tocmise să-i păzească oile, numai că Florea Jalbă nu a mai fost văzut, oficial, nici de „patron”, nici de familie.
Încercând să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul dispărut în condiţii misterioase, despre care nu ştiau dacă a păţit vreun accident pe drum şi nici dacă a ajuns la stână, rudele au anunţat poliţia, cazul fiind preluat de Compatimentul Urmăriri din cadrul IPJ Galaţi. Verificările făcute de oamenii legii până în prezent nu au fost însă de natură să aducă nici un plus de informaţii care să ajute la găsirea bărbatului. O persoană cu semnalmentele lui Florea Jalbă nu a apărut nici ca victimă a vreunei infracţiuni, nici ca autor, nici ca mort cu identitate necunoscută. În aceste condiţii, poliţiştii gălăţeni încă îl mai caută.
Florea Jalbă are tenul deschis, faţa dreptunghiulară, fruntea înaltă şi dreaptă, sprâncene groase, părul şaten cu firul drept, ochii căprui, urechile ovale, medii cu lobul lipit, nasul mediu cârn cu piramida nazală concavă, gura medie, bărbia mare, rotundă. Bărbatul prezintă pe spate, în partea stângă, o cicatrice suturată chirurgical, ca urmare a unei tăieturi de cuţit. Cine are informaţii despre această persoană care pot ajuta la identificarea şi localizarea sa este rugat să anunţe IPJ Galaţi la numărul de urgenţă 112 sau Compartimentul Urmăriri, la numărul 0236/407.000.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

CEATALCHIOI, autorule!!!!! Da cu Google, nu-i rusinos!!!! Nici nu o sa stim ca dai "Search" si nici tu n-o sa te faci de ras....HAI CU STIREAAAA!!!! Mai repede ca tre' sa apara pe prima pagina. "Sefu', sefu', am o stire despre ciobanul ala disparut acum patru ani!" "Ai verificat totul?" "Da sefu'!"

 

Ce facultate (liceu) iti trebuie sa scrii stiri?

Edited by AdiTZA21
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.