Jump to content

Crimă urmată de sinucidere la Hanu Conachi


dcp100168

Recommended Posts

Crimă urmată de sinucidere la Hanu Conachi

Poliţiştii şi procurorii gălăţeni anchetează la această oră un caz şocant produs în satul Hanu Conachi. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. Evenimentul şocant s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi. Se pare că bărbatul în vârstă de 61 de ani i-a tăiat gâtul soţiei, după care a ieşit în curte şi s-a electrocutat cu firele de înaltă tensiune. Cei doi soţi aveau împreună cinci copii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Caz terifiant la Hanu Conachi: Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei, după care s-a electrocutat până când a murit

Femeia avea 52 de ani şi ar mai fi fost ameninţată de omul cu care trăieşte de-o viaţă şi cu care are cinci copii. Astăzi, bărbatul de 61 de ani şi-a pus în practică ameninţările şi i-a tăiat gâtul femeii, după care s-a sinucis.

Neînţelegerile dintre cei doi soţi, care au împreună cinci copii, dintre care trei sunt plecaţi la muncă în Italia, sunt mai vechi. Vecinii spun că în urmă cu o săptămână, femeia ar mai fi fost ameninţată de bărbatul ei, dar nu l-a luat în serios. Prietena ei cea mai bună i-ar fi propus atunci să se mute la ea, dar femeia a refuzat. Astăzi dimineaţă certurile s-au reaprins, iar bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi i-a retezat gâtul femeii. Când a realizat ce a făcut, criminalul s-a sinucis prin electrocutare.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Şi-a ucis soţia după care s-a sinucis

* Bărbatul a lovit-o pe femeie cu securea în piept, iar apoi i-a tăiat gâtul cu un cuţit * Când şi-a dat seama ce a făcut, omul s-a electrocutat, folosind firele de înaltă tensiune din curte

Vasile Zamfir, din satul Hanu Conchi, a reuşit să şocheze întreaga comunitate. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, şi-a ucis soţia, pe Nicuţa Zamfir, de 51 de ani, după care s-a sinucis. Oribila întâmplare a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 6,00. Anchetatorii au fost şocaţi de modul violent în care Vasile Zamfir şi-a ucis soţia. „Femeia dormea şi, cel mai probabil, prima lovitură a primit-o, în somn, în stern. Are şi o lovitură în zona capului, posibil cu muchia de la o secure. După toate acestea, bărbatul a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul”, ne-a explicat Ştefan Căpătan, şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi.
Când şi-a dat seama ce a făcut, Vasile Zamfir s-a sinucis prin electrocutare, folosind firele de înaltă tensiune care traversau curtea.
Alarma a fost dată de vecini
Vecinii au fost primii care au aflat oribila veste. „Urmau să meargă azi la cules porumb. Nu ştiu ce l-a determinat să facă aşa ceva. Ştiu că avea viaţă grea cu el în trecut, pentru că el obişnuia să bea. Dar de câţiva ani, se lăsase de băutură şi erau mai bine. Au cinci copii împreună, trei sunt plecaţi în Italia, unul e la Ploieşti şi unul locuieşte aici în sat”, ne-a spus Irina Chiosa, vecina familiei Zamfir.
În faţa porţii, am găsit-o şi pe prietena victimei, care ne-a povestit că bărbatul nu era la prima tentativă de suicid. „Săptămâna trecută a fugărit-o cu securea prin curte. Atunci a reuşit să fugă şi să se ascundă prin vecini. I-am spus că nu ar trebui să se mai întoarcă acasă. S-a întors însă, pentru că el ameninţa că se sinucide. Tot cu firele de curent a vrut şi atunci să se omoare. Ea l-a oprit atunci. Am vorbit cu ea apoi, şi părea că s-a liniştit”, ne-a detaliat Dorina Alexe.
Deşi ştiau că femeia trăieşte greu alături de soţul ei, vecinii nu au auzit certuri dese între cei doi. Îi ştiau oameni la locul lor şi pun întreaga tragedie pe seama bărbatului care a fost cândva alcoolic. „A avut probleme mari cu băutura. Se lăsase şi a urmat chiar şi un tratament pentru asta. În ultima vreme chiar era mulţumită şi ea. Nu ne putem explica ceea ce a făcut”, ne-a mai spus o vecină.
Anchetatorii îşi continuă cercetările
Vestea morţii celor doi s-a răspândit repede în sat. La faţa locului au ajuns şi băiatul celor doi soţi, dar şi sora victimei. Au încercat şi ei să afle de la anchetatori ce s-a întâmplat. „Eram la câmp. Nu pot să cred ceea ce am auzit. Am venit într-un suflet până aici. Nu îmi explic de ce a făcut aşa ceva”, ne-a spus Dorina Anghel, sora victimei.
Trupurile neînsufleţite au fost preluate de medicina legală pentru necropsie, în urma căreia se va stabili cu exactitate cum au murit cei doi. Atât rudele, cât şi vecinii au fost audiaţi, anchetatorii urmând să îşi continue cercetările pentru a stabili motivul care l-a împins pe bărbat să comită oribila faptă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.