Jump to content

Colonelul Balaban, a patra oară la comanda ISU Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Colonelul Balaban, a patra oară la comanda ISU Galaţi

Colonelul Vasile Balaban va reveni, în scurt timp, la comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, poziţie pe care a ocupat-o de încă trei ori până acum. Dacă în precedentele trei mandate a fost doar interimar, de această dată colonelul Balaban va ocupa cu acte în regulă funcţia de inspector-şef al ISU Galaţi. El a susţinut şi câştigat concursul pentru ocuparea acestui post, numirea oficială fiind - conform căpitanului Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al inspectoratului gălăţean - doar o chestiune de zile.

Mai mult ca sigur, colonelul Vasile Balaban se va afla în fruntea reprezentanţilor ISU Galaţi la manifestările prilejuite de Ziua Pompierului, care se vor desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni.

La rândul său, colonelul Marin Paţanghel, cel care a asigurat comanda ISU Galaţi din data de 2 iulie şi până acum, se va întoarce pe funcţia deţinută anterior, cea de prim-adjunct în cadrul inspectoratului.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.