Jump to content

Gabi Paraschiv vrea să plece în iarnă de la Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Gabi Paraschiv vrea să plece în iarnă de la Oţelul

Gabi Paraschiv, un adevărat simbol al Oţelului a fost prezent la conferința de presă de dinaintea partidei cu Astra Giurgiu. Atacantul Oţelului a facut şi o declarație șocantă: va părăsi echipa gălăţeană în iarnă când i se termină contractual: "În ceea ce mă priveşte, în iarnă voi părăsi Oţelul. Am semnat deja cu Transformatorul Schela Mare, o echipa din zona de unde mă trag eu”, a declarat Paraschiv.

Cuvintele lui Para l-au lăsat cu gura căscată pe Narcis Răducan, care a spus că va mai discuta cu jucătorul.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Contractul lui “Para” expiră la iarnă

Gabriel Paraschiv (35 de ani) mai are contract doar până în iarnă cu Oţelul, iar conducerea nu a anunţat nimic despre o posibilă prelungire a înţelegerii. De altfel, “Para” a anunţat în glumă că şi-a găsit deja echipă, la el în cartier, urmând să fie transferat la Transformatorul Schela Mare.
Gabriel Paraschiv este originar din Moreni (jud. Dâmboviţa) şi se află la cel de-al 9-lea sezon în culorile roş-alb-albastre, fiind cu siguranţă cel mai titrat jucător din actualul lot al Oţelului. Per total a strâns 208 meciuri (Liga I, Cupa României şi cupe europene) în tricoul echipei antrenate de Ionuţ Badea, marcând 41 de goluri, în 14437 de minute pe terenul de luptă, cifre incredibile care-l înscriu în galeria marilor jucători ai Galaţiului. “Para” se află pe locul 5 în clasamentul golgeterilor Oţelului din toate timpurile, care arată astfel: 1. Viorel Tănase - 62 goluri, 2. Ion Viorel - 45 goluri, 3. Costin Maleş - 42 goluri, 4. Vali Ştefan şi Gabriel Paraschiv - 41 goluri.
Sezonul acesta, "Para" a evoluat în 6 partide, strângând 139 de minute jucate.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.