Jump to content

Arbitrul gălăţean Liviu Ciubotariu şi-a încheiat cariera


dcp100168

Recommended Posts

Arbitrul gălăţean Liviu Ciubotariu şi-a încheiat cariera

O festivitate emoţionantă a fost organizată zilelele trecute de Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi clubul Oţelul cu prilejul retragerii din activitatea competiţională a arbitrului asistent Liviu Ciubotariu, care a primit o plachetă, diplomă de excelenţă şi buchete de flori.

După o carieră de 20 de ani, care a însumat 1.140 de meciuri pe mai toate stadioanele mari din România, după ce a absolvit în anul 1993 Şcoala de Arbitri, gălăţeanul nostru a urcat treaptă cu treaptă şi a promovat în Lotul C (1998), lotul Naţional Liga a II-a (2003) şi ultimul pas l-a făcut în urmă cu cinci ani când a devenit arbitru asistent pentru Liga I.

Cele mai importante jocuri la care a oficiat în carieră au fost: Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti, scor final 1-2, sfert de finală Cupa României (2009); Dinamo Bucureşti - CFR Cluj, scor 1-2; Oţelul Galaţi - Sheriff Tiraspol 1-0 (meci internaţional, 2012). Cel mai greu meci de care a avut parte în cele două decenii în care a ţinut steagul în mână a fost Pandurii Tg. Jiu - Gloria Bistriţa, scor 1-1 (2009), când a semnalizat peste 25 de poziţii de offside.

De asemenea, a îmbrăţişat şi munca de birou, din februarie 2010 fiind vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi mâna dreaptă a lui Nicolae Rainea. Liviu nu vrea să se oprească aici şi va candida la preşedenţia AJF Galaţi la alegerile ce sunt programate în luna februarie a anului viitor. Ciubotariu va continua să rămână implicat în fenomenul fotbalistic şi ca observator al Federaţiei Române de Fotbal pentru eşaloanele doi şi trei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.