dcp100168 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nu scriem degeaba Electrica vă mulţumeşte Referitor la articolul "Pană de curent în Galaţi � Două ore pe întuneric", apărut în ediţia de miercuri, 28 mai 2008, suntem în măsură să vă facem cunoscute următoarele precizări: Marţi, 27 mai, în Staţia Galaţi Centru s-au efectuat lucrări pentru îmbunătăţirea condiţiilor de funcţionare a reţelei centrale a municipiului Galaţi, lucrări începute cu un an în urmă. Astfel, a fost necesară retragerea secţiilor de bare de 20 kV în vederea pregătirii acestora pentru punerea în funcţiune din noua sursă de alimentare realizată. În aceste condiţii, consumatorii au fost preluaţi pe alţi distribuitori din staţiile Laminor � Fileşti şi Galaţi Nord. În schema respectivă de funcţionare au apărut simultan defecte la două cabluri de medie tensiune care au determinat rămânerea parţială fără tensiune a consumatorilor din zona centrală a municipiului. Remedierea defecţiunilor apărute a fost o operaţiune de durată, motiv ce a condus la imposibilitatea alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zona centrală pe o perioadă de maxim două ore. După finalizarea lucrărilor s-a trecut la configuraţia normală de funcţionare a instaşaţiilor. Electrica SDEE Galaţi mulţumeşte pentru înţelegere tuturor consumatorilor afectaţi de aceste evenimente nedorite. Cu sinceritate, ing. Iulian Aramă, director Electrica SDEE Galaţi N.R. O singură adăugire am avea la cele precizate mai sus. Dacă tot era vorba despre o lucrare de îmbunătăţire a reţelei, de ce nu a fost anunţată populaţia din zonă, măcar, o zi înainte? http://www.vlg.sisnet.ro/index.php?page ... l&id=24454 Ce-am mai înjurat... Da' acuma, dacă mi s-a mulţumit pentru "înţelegere", sunt fericit!
Recommended Posts