Jump to content

Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş 1-1

dcp100168

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Giurgiu şi Brăneţ lipsesc cu Gaz Metan

Oţelul joacă sâmbătă, de la ora 19.00, pe propriul teren, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, iar lotul este din nou incomplet. Gabriel Giurgiu a primit cartonaş roşu etapa trecută şi este automat suspendat o etapă. De asemenea, portarul Brăneţ va lipsi, la rândul său, după eliminarea cu Dinamo, el având de ispăşit două runde.

Dacă Giurgiu va fi înlocuit cu Filip, în cazul portarului este ceva mai complicat, prestaţia lui Boşneag de la Cluj, unde a luat tot ce a fost pe poartă, ar putea să-l aducă pe Simaitis în poziţia de goalkeeper titular.
Marquinhos se află la limita suspendării, având 3 cartonaşe galbene.
La capitolul indisponibili din cauza accidentărilor îi avem pe Lucian Murgoci şi Alexandru Zaharia, în timp ce Silviu Ilie, proaspăt reîntors de la Bologna, ar putea intra în programul formaţiei “satelit”, pentru a se reacomoda cu meciurile, după peste un an de repaus.
În schimb, antrenorul Ionuţ Badea se poate baza din nou pe Victor Astafei, care revine după suspendarea cauzată de primirea a patru cartonaşe galbene în acest sezon.

dunareabatrana.ro

Bilete Oţelul - Mediaş

Preţurile biletelor pentru meciul Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş sunt următoarele:
Tribuna 0 - 100 lei

Tribuna I, sector D - 5 lei

Tribuna I, sector A, B, C - 15 lei

Tribuna a II-a, sector A - 5 lei

Tribuna a II-a, sector B, C - 10 lei

Peluza I, sector A, C - 5 lei

Peluza I, sector B - 2 lei

Peluza a II-a - 5 lei

Tichetele de acces se vor comercializa sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10:00 şi 19:00, la casele aflate în jurul stadionului ”Oţelul”.

* Femeile şi copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, benficiază de intrare gratuită la Tribuna a II-a.

** Această facilitate este adresată şi persoanelor cu dizabilităţi, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.

Dulca: "Să nu abordăm meciul cu nasul pe sus"

Tehnicianul Gazului Metan susţine că şi–a avertizat jucătorii că îi aşteaptă un meci dificil la Galaţi şi că este convins că aceştia nu vor trata adversarul de sus.
Cristi Dulca, antrenorul echipei din Mediaş, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că urmează un meci "infinit mai greu" cu Oţelul, în campionat, motiv pentru care ar fi cazul ca jucătorii săi să rămână cu picioarele pe pământ. Tehnicianul a mai adăugat că Gaz Metan va juca la victorie şi de data aceasta, în încercarea de a duce la 6 numărul jocurilor consecutive câştigate. "Ne aşteaptă o deplasare dificilă, un meci infinit mai greu decât cele care le-am avut până acum. Întâlnim o echipă care, în etapa precedentă, a pierdut la scor în faţa celor de la CFR Cluj. Noi venim după o serie de rezultate bune. Ar trebui să fim foarte atenţi şi mai concentraţi decât la meciurile de până acum, pentru a face acelaşi joc bun şi a continua seria rezultatelor bune. Sunt convins că jucătorii noştri nu vor aborda meciul cu nasul pe sus şi că nu se vor considera câştigători dinainte. Cred în jucători şi sunt convins că au înţeles multe din primele 3 meciuri pe care le-am susţinut în acest sezon. Important este să munceşti, să rămâi concentrat pe tot parcursul jocului şi atunci apar şi rezultatele. Vom juca fiecare meci la victorie. Niciodată nu m-am mulţumit cu puţin, cu un egal, chiar dacă orice punct este bun în economia campionatului. Vom trata fiecare meci cu gândul la victorie. Nu e bine să pleci din start cu această concepţie, să joci la egal. De ce zic că va fi mult mai greu? Pentru că a fost şi această pauză de două săptămâni... În plus, cu ploile astea şi cu deplasarea lungă pe care o vom face, ne va fi un pic mai greu. Campionatul este foarte lung şi eu consider că nu am realizat încă nimic. (...) Urmează o perioadă foarte grea. Acum jucăm la Galaţi, apoi vine Ceahlăul. După aia e meciul cu Astra, din Cupă, după care, la câteva zile distană, mergem noi la Giurgiu, pentru jocul de campionat cu Astra. Deci, va fi o perioadă grea", a declarat Dulca.

tribuna.ro

Gălăţenii vor să uite de ruşinea de la Cluj. "Ştim că am dezamăgit, dar vom lua punctele în următoarele trei partide"

Oţelul Galaţi joacă mâine, de la orele 19:00 împotriva trupei lui Cristi Dulca, Gaz Metan Mediaş, iar tehnicianul gălăţenilor este optimist în ceea ce priveste o revenire totală din punct de vedere moral a echipei sale.

"Sunt conştient de situaţia din clasament şi de faptul că am dezamăgit profund suporterii în ultima partidă, dar am mare încredere în băieţi şi am convingerea că vom lua puncte din următoarele trei partide. Ne cunoaştem bine adversarul, e unul incomod, capabil să producă surprize, dar noi vom face tot posibilul să recuperăm din punctele pierdute", a spus Ionuţ Badea.

Pentru a detensiona atmosfera în rândul jucătorilor, şefii clubului moldovean au hotărât să ducă echipa în această seara la cinema pentru vizionarea unui film.

prosport.ro

Cătălin Popa arbitrează partida Oţelul - Gaz Metan

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa (Piteşti) să conducă la centru partida dintre Oţelul şi Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I la fotbal. Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Cristian Nica (Ploieşti), respectiv Andrei Constantinescu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Eduard Ioniţă (Constanţa).

Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Sorin Boca din Iaşi, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Ion Craiu din Capitală.
Cătălin Popa are doar 19 meciuri în Liga I în patru sezoane, dar în niciuna dintre aceste partide nu s-au impus gazdele!

Nu ne-a ieşit nici de data asta...

Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş 1-1

Formaţia Oţelul Galaţi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Marquinhos '49 pentru Oţelul şi Markovici '89 pentru Gaz Metan.

1-0: Marquinhos deschide scorul cu un şut din aproximativ 11 metri.

1-1: Markovici egalează cu o lovitură cu capul, după o centrare a lui Buzean.

Oţelul Galaţi: Simaitis - Antunes, Sârghi, Costin, Popescu - Filip - Iorga, Cooper, Marquinhos (Milea '86), Astafei (Băjenaru '67)- Henrique (Paraschiv '76). Antrenor: Ionuţ Badea.

Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean - Todea, Tahar - Al. Munteanu (Lllullaku '71), Fl. Dan (Avram '67), C. Petre - Robertson (Bud '46). Antrenor: Cristian Dulca.

Cartonaşe galbene: Marquinhos '22 / C. Petre '2, Todea '25, Muth '54, Bud '55

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Cristian Nica, Andrei Constantinescu (asistenţi) - Eduard Ioniţă (rezervă). Observatori: Sorin Boca, Ion Craiu.