Jump to content

O tânără s-a sinucis în camera de hotel


dcp100168

Recommended Posts

O tânără s-a sinucis în camera de hotel

O tânără de 21 de ani din Galaţi a ales să-şi pună capăt zilelor într-o cameră de hotel, situat în centrul Galaţiului. Se pare că tânăra suferea din cauza unei decepţii în dragoste, iar vineri seara a mers la hotel, şi-a închiriat o cameră şi nu a mai ieşit.

A doua zi, văzând că tânăra nu răspunde nici la telefon şi nici la uşă, o cameristă a intrat. Femeia a găsit-o pe fată decedată pe pat, iar in mana avea o cutie cu pastile.

Administratorul hotelului a sunat la 112 şi mai mulţi criminalişti au ajuns la faţa locului pentru cercetarea zonei. După o anchetă preliminară, oamenii legii şi-au dat seama că tânăra a ingerat mai multe pastile, care i-au provocat moartea.

Contactată, familia tinerei le-a spus poliţiştilor că tânăra a mai încercat să se sinucidă o dată, dar atunci a fost descoperită la timp. Deşi a făcut terapie şi a urmat un tratament la Spitalul de psihiatrie, fata nu s-a vindecat.

Trupul neînsufleţit al acesteia a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă pentru efectuarea necropsiei. Aceasta va fi înmormântată fără slujbă religioasă.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.