Jump to content

Eugen Chebac s-a înscris în UNPR


dcp100168

Recommended Posts

Eugen Chebac s-a înscris în UNPR

Deputatul PPDD Eugen Chebac s-a înscris în UNPR. Anunţul a fost făcut de UNPR, printr-un comunicat de presă. Eugen Chebac a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 18 Galaţi din colegiul uninominal nr. 3, din partea PPDD. Chebac a deţinut anterior funcţiile de consilier judeţean, vicepreşedinte, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

Eugen Chebac a părăsit partidul lui Dan Diaconescu şi a revenit în UNPR

Deputatul Eugen Chebac, fostul preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi, a părăsit partidul lui Dan Diaconescu şi a revenit în UNPR, formaţiune politică la care a aderat înainte de alegerile locale din anul 2012, dar ai cărei lideri l-au trădat, excluzându-l din partid, la scurt timp de la alegerile locale. Interesant este că parlamentarul de Galaţi va activa în grupul parlamentarilor PSD din Camera Deputaţilor, partid despre care Chebac a susţinut întotdeauna că a rămas în sufletul său, binecunoscut fiind că Eugen Chebac a făcut parte din rândul social-democraţilor gălăţeni, mai mulţi ani. De altfel, de ceva timp, pe scena politică circulau informaţii potrivit cărora fostul PSD-ist s-ar fi apropiat, din nou, de către o serie de lideri ai social-democraţilor.
Parlamentarul nu a putut fi contactat pentru a ne oferi un punct de vedere.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Comunicat UNPR

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României Gabriel Oprea a participat joi, 12 decembrie 2013, la instalarea deputatului Eugen Chebac în funcția de președinte al organizației județene UNPR Galați.
Dan Dobrea, care a ocupat această funcție până astăzi, a devenit consilierul președintelui UNPR.
La activitate, alături de vicepremierul Gabriel Oprea, a fost prezent co-președintele USL Galați și al ACS Galați, ministrul Dan Nica.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.