Jump to content

Bărbat omorât în bătaie de prietenii de pahar


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat omorât în bătaie de prietenii de pahar

Doi tineri din comuna Jorăşti au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi că au omorât un bărbat de 30 de ani din localitate. Cei trei s-au luat la ceartă într-un bar, după ce au consumat mai multe pahare de alcool. Cearta a degenerat rapid, cei doi tineri năpustindu-se asupra colegului de pahar. Victima a fost bătută crunt cu pumnii şi picioarele, loviturile fiind concentrate în zona capului, după care a fost abandonată în stradă.
Bărbatul şi-a găsit sfârşitul pe marginea drumului, fiind găsit abia a doua zi dimineaţă. Medicii nu au putut decât să constate decesul, iar cazul a fost preluat de un procuror criminalist. Primele cercetări au dus la identificarea autorilor crimei, ei fiind Constantin Filote şi Cristi Popoiu. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.