Jump to content

Opel Astra vs Renault Megane

raul

Recommended Posts

Din ce an sunt masinile? Nu prea ma pricep eu la masini, dar stiu ca ai dat prea putine informatii. Cati km au la bord fiecare? Trebuie sa ne dai mai multe date: model, motorizare, combustibil, eventual (daca e permis), dai copy paste la anunturi aici. Orice masina ai alege, trebuie sa tii cont si de impozitul fiecarei masini, RCA, piese de schimb si asa mai departe. In cazul RCA-ului poti afla daca pui datele de care ti-am zis intr-un calculator.Odata introduse, primesti mai multe oferte, de la fiecare asigurator in parte. Eu mi-am luat RCA-ul dupa ce am completat datele in calculatorul de aici: http://www.romasig.ro/rca-ieftin.php Este un broker de incredere si nu te costa nimic sa folosesti calculatorul. Mi l-a recomandat un prieten si chiar a fost simplu sa-mi fac treaba. Poti sa compari orice tip de masina vrei si la Top Gear: http://www.topgear.ro/masini/selecta

Edited by sanda

Opel Astra e sfant la piese.....despre Renault Megane, nu prea as zice asta. Adica, mai ieftin mi se strica mie Astra decat altuia Megane-ul... S-ar putea Megane sa consume carburant mai putin decat Astra, dar cand pica pesa.....pica si ATM-ul... Acum, de care Astra, de care Megane? Benzina, motorina.... Cum preturile la carburanti sunt aproape la fel, m-as gandi doar la cat m-ar costa un injector la Diesel, daca mi-ar pica. Noroc ca am Astra pe benzina. Atiii plang cu Astrele pe motorina. Acum, fiecare dupa preferinte. Cum ti se pare Astra, cum ti se pare Megane. In locul tau m-as gandi: e mai bun francezul decat germanul? Iar daca francezul e mai tanar si neamtul e mai batran, as merge pe un neamt batran.