Jump to content

Încăierare încheiată cu o crimă la Fileşti


dcp100168

Recommended Posts

Încăierare încheiată cu o crimă la Fileşti

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de luni spre marţi în cartierul gălăţean Fileşti. Potrivit primelor informaţii, implicaţi în conflictul sângeros ar fi fost cinci bărbaţi, între care ar fi izbucnit o serie de neînţelegeri pe fondul consumului de alcool. Totul s-ar fi petrecut în preajma unui bar din cartier, în incinta căruia s-a nimerit să se afle, în acelaşi timp, un bărbat de 40 de ani, recent eliberat din penitenciar, şi încă patru indivizi. Fostul deţinut, aflat la cârciumă pentru a-şi sărbători libertatea recent dobândită, şi ceilalţi bărbaţi, aflaţi şi ei sub influenţa alcoolului, s-au luat la ceartă. Conflictul verbal a continuat cu o încăierare, în afara barului, iar fostul deţinut nu a scăpat nevătămat.
„În jurul orei 24.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat care susţinea că a fost agresat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj care a constatat că pacientul prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului şi al feţei. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.
Marţi dimineaţă, la primele ore, cazul avea să se complice. La câţiva metri de locul incidentului, a fost descoperit cadavrul unui bărbat de 37 de ani. „Prezenta multiple traumatisme faciale, contuzii cu echimoze, probabil un hematom intracranian. Era deja rigid când a fost găsit”, a completat dr. Polinschi.
Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au mers marţi la faţa locului şi au audiat mai multe persoane din zonă. Participanţii la încăierare, inclusiv fostul deţinut aflat în spital, sunt principalii suspecţi în acest dosar.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Ucigaşii din Fileşti au ajuns după gratii

După conflictul de la Fileşti, în urma căruia o persoană a decedat şi o alta a ajuns la spital, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au reţinut, pe bază de ordonanţă, trei persoane.
Este vorba despre Mihai Cristinel Ilaşcu, de 21 de ani, Dragoş Teodor Cojan, de 21 de ani, şi Petrică Ciobanu, de 22 de ani. Cei trei au fost reţinuţi sub aspectul infracţiunii de omor calificat.
"În noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie, inculpaţii i-au aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, provocându-i multiple traumatisme cranio-cerebrale, care au condus la decesul acesteia. Este vorba despre un conflict spontan petrecut într-un bar din Fileşti, izbucnit pe fondul consumului de alcool”, ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.
Cei trei vor ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.