dcp100168 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Am "inventat" acest thread pentru a putea da cititorilor forumului mai multă libertate de "mişcare". Sunt multe subiecte care nu-şi au corespondent în topicurile existente la ora actuală (ele se vor înmulţi cu siguranţă în timp), aşa că forumiştii care au ceva de spus şi consideră că nu au unde au ajuns în locul potrivit.V-aţi certat cu soacra, vi s-a întrerupt lumina în timpul meciului, vecinii fac prea mult zgomot şi nu vă lasă să vă odihniţi, v-aţi pierdut pisica, un imbecil v-a zgâriat maşina sau pur şi simplu aveţi chef de vorbă? Aţi găsit locul potrivit să vă spuneţi oful!Să vedem cine sunt primii curajoşi...
yuranis77 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 salut-deocamdata nu m-am certat cu soacra,dar il am pe socrul care vine in fiecare dim la ora 8.30 si suna la usa ca sa-l destepte pe feciorul lui ca trebuie sa mearga la munca.eu lucrez in un cinema si ajung acasa la 2 sau chiar si la 4.00 dimineata.ganditi-va ce bucurie mare am dimineata cand aud suneriaaaaaaaaaaa . :oops: -sau cand se pune sa taie iarba cu masina,tot dimineata (cum se spune la noi,pe racoare).-uneori ma rog ca sa plece de acasa pentru cateva zile ,ca nu-l mai suport. :evil: si ca sa ma cert cu el nu-mi place ca dupa aia i-mi pare rau .papapa
Nirol Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Am "inventat" acest thread pentru a putea da cititorilor forumului mai multă libertate de "mişcare". Sunt multe subiecte care nu-şi au corespondent în topicurile existente la ora actuală (ele se vor înmulţi cu siguranţă în timp), aşa că forumiştii care au ceva de spus şi consideră că nu au unde au ajuns în locul potrivit.V-aţi certat cu soacra, vi s-a întrerupt lumina în timpul meciului, vecinii fac prea mult zgomot şi nu vă lasă să vă odihniţi, v-aţi pierdut pisica, un imbecil v-a zgâriat maşina sau pur şi simplu aveţi chef de vorbă? Aţi găsit locul potrivit să vă spuneţi oful! Să vedem cine sunt primii curajoşi... excelenta ideee ! in categoria respectiva intra si sotiile , nu ?!
Rami Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ma chinuie cumplit o durere de cap, de la maxilar pana in crestetul capului. Pe cine as putea sa dau vina? Si "cineva" si-a gasit tocmai in seara asta sa aplice o doza de malitiozitate si o unda usoara de ironie.
tomcat0 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 imi vine sa-mi bag ceva in gura celor care fac gratare in fatza blocului si ma forteaza sa inchid geamul pt ca-mi intra in toata casa mirosurile secolului... de 3 m-am luat deja... 2 au inteles cu vorba buna... insa al treilea, un tzaran coclit, nu s-a lasat pana nu ne-am adunat vreo 3 baieti si l-am trimis in fatza blocului lui... el nu facea acolo gratar ca se luau vecinii de el... si asa a ales sa vina in fata blocului nostru... n-ai cu cine ba... niste tzarani (ca bine zic aia)
kos Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ma calca pe nervi faptul ca timpul si banii nu-mi ajung niciodata. Nu am probleme cu organizarea cred doar ca trebuie sa ma includ in lista de prioritati si sa-mi acord mai mult timp liber iar in privinta banilor, nu cred ca sunt unicat !
flieder Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 De ceva vreme am insomnii, asa ca ma prinde si 4 dimineata cu ochii pe tavan si nu pot sa adorm. Ma gandeam in prima faza ca o fi semn de batranete... Deja sunt obosita
kos Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 salut-deocamdata nu m-am certat cu soacra,dar il am pe socrul care vine in fiecare dim la ora 8.30 si suna la usa ca sa-l destepte pe feciorul lui ca trebuie sa mearga la munca.eu lucrez in un cinema si ajung acasa la 2 sau chiar si la 4.00 dimineata.ganditi-va ce bucurie mare am dimineata cand aud suneriaaaaaaaaaaa . :oops: -sau cand se pune sa taie iarba cu masina,tot dimineata (cum se spune la noi,pe racoare).-uneori ma rog ca sa plece de acasa pentru cateva zile ,ca nu-l mai suport. :evil: si ca sa ma cert cu el nu-mi place ca dupa aia i-mi pare rau .papapaDe ce nu discuti cu "feciorul" socrului tau problema asta? Sau cu soacra? Sau cu socrul in persoana?? Presupun ca tu, cand vii acasa, mergi pe varfuri sa nu trezesti familia, nu?
kos Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :oops: Ma calca pe nervi faptul ca nu pot sa scriu cu diacritice pe forum.
dcp100168 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 :oops: Ma calca pe nervi faptul ca nu pot sa scriu cu diacritice pe forum. De ce nu? Forumul permite scrierea cu diacritice.
kos Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Atunci rectific: nu stiu sa scriu cu diacritice pe forum! (toate incercarile mele au fost in zadar )
kos Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gata! Am aflat! Mulţumesc dcp100168 pentru sugestie!
Laurentziu Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Atunci rectific: nu stiu sa scriu cu diacritice pe forum! (toate incercarile mele au fost in zadar ) incearca sa dai Alt + Shift (cele din stanga) si iti schimba pe limba romana daca o ai instalata. si apoi cu tastele urmatoare ai diacritice: [ corespunde ă ] corespunde î ; corespunde ş " corespunde ţ corespunde â daca nu ai instalata limba romana, adica nu iti merge cum am zis eu mai sus..revin-o cu un post si iti explic. cu aceleasi taste schimbi inapoi pe Engleza.
gigi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ma calca pe nervi faptul ca am vecini marlani. Unul alege sa se intoarca acasa pe la 1-2 noaptea, in special in weekend, si sa puna manele la maxim. Ultima data m-am trezit la 1, se zguduia blocul! Am sunat la politie, insa am facut imprudenta sa vorbesc la telefon de pe balcon. Cred ca m-a auzit ca in 5 minute a iesit din bloc cu alti trei prieteni de-ai lui. A venit politia de pomana, ca individiul plecase. :evil: :cry: Nu mai stiu ce sa fac, nu sunt genul de om sa ma duc la el si sa-l iau la bataie, desi visez din ce in ce mai des la asta! Ma enerveaza la fel de mult marlanii care fac gratare, ca indienii, pe langa bloc, sau la garajele din apropiere. Ce rufe la uscat, ce geamuri deschise! Ma mai enerveaza cei care cu nesimtire isi fac garaj langa garaj, dupa bunul plac. Parca sunt in vestul salbatic! Cum gasesc un spatiu gol, pun tarusi si se apuca de treaba. Ma scoate din sarite faptul ca nimeni nu ii vede, mai ales ca in 70% din garaje se desfasoara activitati gen - reparatii auto, constructii termopane, reparatii incaltaminte, crescatorie de gaini etc.
George Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ma calca pe nervi faptul ca cel care mi-a reparat calculatorul nu mi l-a adus nici paa azi. Deci a spus ca il aduce in aceeasi zi, seara la ora 8, a trecut deja 1 saptamana si nici la telefon nu mai raspunde.
Rami Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Cui i-ai dat tu calculatorul??? Primului venit ???
George Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Eu vroiam sa apelez la o firma serioasa care e la doar 1 statie de tramvai distanta de mine dar mama nu a vrut si a vrut sa apeleze la o cunostinta a ei care se ocupa cu repararea calculatoarelor de la firma la care ea lucreaza. Ne-a mai reparat pc-ul de 2 ori pana acum. (tot de la vecina scriu)
Laurentziu Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Eu vroiam sa apelez la o firma serioasa care e la doar 1 statie de tramvai distanta de mine dar mama nu a vrut si a vrut sa apeleze la o cunostinta a ei care se ocupa cu repararea calculatoarelor de la firma la care ea lucreaza. Ne-a mai reparat pc-ul de 2 ori pana acum. (tot de la vecina scriu) ps. roaga si tu pe vecina aia frumos, poate te lasa sa iti descarci pretioasele poze de la intalnire
Rami Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Eu vroiam sa apelez la o firma serioasa care e la doar 1 statie de tramvai distanta de mine dar mama nu a vrut si a vrut sa apeleze la o cunostinta a ei care se ocupa cu repararea calculatoarelor de la firma la care ea lucreaza. Ne-a mai reparat pc-ul de 2 ori pana acum. (tot de la vecina scriu) E marti. In ce modalitate alegi sa mori?
Rami Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ma calca pe nervi furnizorii de inghetata care isi imagineaza ca produsele lor se cumpara in noiembrie ca in luna lui cuptor :evil:
adrian Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ma calca pe nervi scoala-munca-casa Toate trei sau traseul? Un om al strazii nu are problema asta pe cap.
busumary Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ma calca pe nervi...timpul ! nu.mi ajunge niciodata ! :evil:
Legumix Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 inevitabil, ma calca pe nervi PRIMARIA si tot ce tine de ea:- primar senil- angajati aroganti- incalcarea flagranta a legii de catre organele acestei institutii- politia latratoare (care apartine tot de primarie)- toate autovehiculele inmatriculate sunb nr. GL-xx-PMG (care, parca intentionat, nu semnalizeaza si circula fara nici o regula rutiera)- incasatorii de taxe de parcare etc
mariav10 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 pe mine ma calca pe nervi un concurs..am crezut ca daca ma implic in campania facuta fiicei mele imi va crea o stare de bine..pe naiba..curand am simtit cum imi fuge de sub picioare pamantul caci efectiv am senzatia ca pe fetita care ne-a ''furat'' locul 1 o voteaza un net intreg...dupa numai o saptamana de concurs..in care noi am avut acel loc,a inceput sa isi ia elan...acum diferenta e de 1100 de puncte...am mobilizat o familie intreaga dar..degeaba..apoi am aflat ca de fapt e o lista dupa care se voteaza,in care mamici cu simt de turma,asteapta cuminti pana in noiembrie decembrie sa aiba copilul inscris si deja castigator ....iar pana atunci ea insasi voteava acel copil cu o tenacitate iesita din comun... :? am venit la voi sa ma ajutati...sa reducem cu ajutorul vostru macar din diferenta ca sa ne putem baza pe notele juriului... :roll: speranta ca aceasta fetita sa fie vedeta imi e invinsa cu orice vot pe care cealalta il primeste...http://www.prichindelulmeu.ro/site/inde ... rentPage=5 maria vieru 3-6 ani.aici intrati ajutati,treceti-ne la favorite...faceti ce puteti ...va multumim.sistemul de vot,dupa inregistrare,se face o data la 12 ore de pe acelasi ip..adica daca ai mai multe calculatoare si mai multe id noi te rugam sa le folosesti pe toate! :roll: multumim pt orice vot,orice sustinere..in mod expres le multumesc lui riaji,ramy si relu!sunteti the best!mai e acum si dcp unul din sustinatori!multumim.
Recommended Posts