riaji Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Mi se pare normal sa fie anchetat disciplinar, ca doar nu-si foloseste arma din dotare la fiecare 5 minute si in felul asta trebuiesc oprite niste abuzuri. Dar o faci, pentru a-ti apara intai persoana si demnitatea macar, daca nu pentru a-ti face treaba cu totul. Astia insa sunt o rusine pentru ordinea publica.. Derago, ai putea la fel de bine sa faci un denunt la orice sectie de politie cu datele pe care le ai la indemana - poate asa s-o sinchisi cineva de mai sus sa ia masuri, macar de dragul de a scapai de o alta belea, din cauza unui subordonat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roryta Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 cum?? din 2009 nimeni nu s-a mai enervat?? incredibilă armonie în Galaţiul ăsta!! lolllllll Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Abia reusim sa scoatem capetele din gropile orasului (care ma supara tot mai mult de la o zi la alta) ca sa mai dam drumu la cate o postare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragomirAna-Maria Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Cand al nostru mester mare face tot ce ii sta in putere sa distruga Politia Romana nu stiu de ce va mai mirati sincer..si da ar fi frumos sa fie cum e in tarile europene unde nu prea comentezi in fata politiei..dar deh..daca asa vor mai marii tarii..politistii fac cum li se ordona ca asa sta treaba in tara asta de rahat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 crashbarul 365 si-a extins terasele de tentacule pana in strada domneasca si in jurul fantanii...treaca-mearga dar, mai nou, si-a scos si terasa in strada, blocand in integralitate trecerea pe langa bloc. daca ploua, ocolesti cetateanule, prin ploaie, pasajul este 'acces interzis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragomirAna-Maria Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Ma calca pe nervi Kaufland care avea afisat pretul la sunca de ... de 28,9 lei iar la cantar surpriza!29,9 lei.Tipic tepelor din supermarket!Bineinteles doamnele de la raionul respectiv nu stiau nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 (edited) Ma calca pe nervi Kaufland care avea afisat pretul la sunca de ... de 28,9 lei iar la cantar surpriza!29,9 lei.Tipic tepelor din supermarket!Bineinteles doamnele de la raionul respectiv nu stiau nimic la faze de genul asta, nevasta-mea a refuzat marfa de 2 ori Edited September 30, 2011 by Legumix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derago Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Erorile dintre pretul afisat si cel taxat la casa/cantar se datoreaza suprasolicitarii la care sunt supusi angajatii supermarket-urilor. Unii dintre cei ce ajung sa lucreze in astfel de spatii comerciale renunta dupa un anumit timp, cand realizeaza ca sunt tratati ca niste sclavi pe plantatie! Altii insa, nu au unde pleca si raman sa indure prostia dar cu prima ocazie fug de rup pamantul fara sa priveasca inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragomirAna-Maria Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Intr-adevar angajatii sunt tratati foarte rau!Am o cunostinta care a lucrat acoloo si munca multa,bani putini Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Ma calca pe nervi maimutoii care se ocupa cu paza spitalelor, indiferent de firmele cu care au contractat respectivele unitati sanitare. Te-ar mulge oricand de-o spaga, indiferent de orele de vizitare, in conditiile in care sistemul nostru sanitar nu poate asigura bolnavilor medicamentele si hrana necesara. Poate ca ar trebui dati afara astia si pusi politistii care stau sa plece de pe posturi in locul lor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Ma calca pe nervi maimutoii care se ocupa cu paza spitalelor, indiferent de firmele cu care au contractat respectivele unitati sanitare. Te-ar mulge oricand de-o spaga, indiferent de orele de vizitare, in conditiile in care sistemul nostru sanitar nu poate asigura bolnavilor medicamentele si hrana necesara. Poate ca ar trebui dati afara astia si pusi politistii care stau sa plece de pe posturi in locul lor.. NICAIERI in tara nu am avut asemenea probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Am patit-o alaltaieri la Spitalul de boli infectioase. O tipa (paznic..) de la intrare nu a vrut sa ma lase sa intru sa duc medicamente si mancare cuiva, ca depasisem orarul de vizita (care nu-mi amintesc sa fi fost vreodata afisat acolo). Cu alte cuvinte.. chiar daca ala moare de foame sau pentru ca n-are seringi/medicamente in spital, ca statul nu e-n stare sa-i asigure (pe banii lui), pe ei (pastragotii de la intrare) nu-i intereseaza. In conditiile in care sunt platiti tot din banii publici. Ma gandeam ca o palma peste ochi ar rezolva problema instant (la starea de spirit pe care o aveam atunci), cu toate ca o plangere urmata de o concediere i-ar face viata mai luminoasa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Am pățit-o și eu cu bunicul prietenei mele însă paznicii sunt săgeți! Crezi că orarul este făcut de ei sau crezi că dacă te lăsa și erai văzut cine își pierdea locul de muncă? Dacă nu ți se oferea șansa deloc să mergi la bolnav era o chestie dar așa.. nu e nimeni vinovat că nu te-ai încadrat în orar care repet, nu e stabilit de paznici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Da, ai avea dreptate in Elvetia si poate nici acolo, dar repet: nu era afisat nicaieri orarul de vizita! Prin urmare, orice retardat poate trage concluzia ca poate pasi pe poarta spitalului la orice ora de bun simt (in cazul de fata era 18:00). In al doilea rand, pe mine, cetatean care-mi platesc contributiile la stat, nu ma intereseaza ca respectivul de la poarta e doctor/paznic/director economic, etc, cu atat mai putin de locul lui de munca. Din partea mea, sa moara toti cainii care fura din sistemul sanitar, nu ma intereseaza. Eu am insa pretentia ca pe banii nostri sa-mi iasa neamurile sanatoase de-acolo si cu atat mai mult, sa nu fie tratate in bataie de joc, cu atat mai putin de o idioata care n-are nicio contributie directa la recuperare, ba mai mult, isi ia banii degeaba de la stat, chiar daca prin intermediul unei firme private de paza si protectie. Or, daca o panarama de genul asta nu ma lasa sa ajut omul cand ei, ca institutie, aveau OBLIGATIA sa o faca, toate astea pe timpul, banii si nervii mei, dam armata jos din pod, frate. As fi curios sa te vad cum ai reactiona tu, Andrei, sa stii ca scapi la serviciu de la 17:30, iar la 18:00, ajuns la poarta spitalului cu punga de medicamente si sacosa de mancare de care ARE NEVOIE persoana respectiva, sa dai de o proasta care te intreaba unde te duci, spunandu-ti ca n-ai ce cauta dupa nu stiu ce ora, cel mai probabil inchipuita de ea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 (edited) Singurul pont pe care vi-l pot vinde referitor la accesul in spitale si care merge garantat: luati-va un halat alb pe voi (merge si o camasa alba mai larga) si mina de "sunt plictisit, nu ma impresioneaza nimic, ma grabesc sa-mi vad pacientii". Mie mi s-a intamplat sa mi se zica "sa traiti, dom' doctor" Edited October 10, 2011 by Arkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derago Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Da oriunde tine "moaca de plictisit" si uneori si "purtand" la telefon o discutie "importanta" cu privire la institutia in cauza Dar trebuie si tinuta sa fie impecabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Cu alte cuvinte, ma sfatuiti sa renunt si la bruma de bun simt pe care o mai pot afisa in situatiile in care-mi ies din pepeni, pentru a putea fi tratat ca un om normal? Daca tot voi ajunge sa-mi car halat alb dupa mine, atunci iau o intreaga trusa de prim-ajutor si incep sa operez pe oamenii de la intrare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roryta Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 ... iau o intreaga trusa de prim-ajutor si incep sa operez pe oamenii de la intrare.. Corect!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) ATENTIE la Triunghiul ocolitor de la Liceul Sportuv - Parcul de la Turnul de televiziune. De ceva vreme era in lucru, in transformare in sens giratoriu. Azi dimineata - se aplica regula veche (a respectivului triunghi) Din seara asta a devenit sens giratoriu cu indicatoare si semnalizare in regula. mergand spre faleza dinspre sala sporturilor, la iesire din rotund, era sa ma agate un fraier cu skoda fabia alba, care, urcand dinspre faleza, a ocolit tot prin stanga - desi avea o linie alba, lungaaaa si continuaaaaaaa Edited November 24, 2011 by Legumix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ce era nevoie de sens giratoriu acolo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
top.g Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 subscriu tot in seara asta am patit o cu un matiz il claxonez , flashuri dar tot el ala nervos Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) Nici macar s-au gandit sa semnalizeze, inainte de intrarea in zona, cu indicatoare pe stalpi noua schimbare. Iar puterea obisnuintei e a naibii de mare.. Edited November 24, 2011 by riaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 (edited) superfain, dimineata asta - o dacie solenza rosie, cu numar de braila, se invartea in sensul giratoriu respectiv - DAR IN SENS INVERS. un muncitor cu vesta reflectorizanta l-a oprit, si l-a dirijat sa schimbe sensul Edited November 25, 2011 by Legumix Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 superfain, dimineata asta - o dacie solenza rosie, cu numar de braila, se invartea in sensul giratoriu respectiv - DAR IN SENS INVERS. un muncitor cu vesta reflectorizanta l-a oprit, si l-a dirijat sa schimbe sensul Explicabil! E din Braila si asta spune totul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Daca era si o blonda la volan... se explica si mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts