Mikka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Cei de la etajele 2-3, clar nu au nicio motivatie sa refuze. Exista o prevedere pentru cei de la parter si (parca) cei de la etajul 1.
Legumix Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Cei de la etajele 2-3, clar nu au nicio motivatie sa refuze. Exista o prevedere pentru cei de la parter si (parca) cei de la etajul 1.pentru cheltuielile comune - TOTI proprietarii trebuie sa contribuie. fara exceptii sau derogari
LaurX82 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ce treaba are ala de la parter cu liftul Zic cel de la 1 se mai poate plimba... dar cel de la parter nu are de ce sa-l foloseasca, doar daca are si subsol lift.
Derago Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Alte astfel de dileme:1. De ce sa cotizeze si cei de la parter/etajele intermediare pentru repararea acoperisului2. De ce ar da bani cei de la ultimul etaj pentru reparatiile de la subsolRaspuns: Pentru ca intr-un imobil de apartamente, toti locatarii, trebuie sa cotizeze in cota parte la cheltuielile de intretinere.
LaurX82 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Alte astfel de dileme: 1. De ce sa cotizeze si cei de la parter/etajele intermediare pentru repararea acoperisului 2. De ce ar da bani cei de la ultimul etaj pentru reparatiile de la subsol Raspuns: Pentru ca intr-un imobil de apartamente, toti locatarii, trebuie sa cotizeze in cota parte la cheltuielile de intretinere. Asa probleme aveam eu cand stateam la bloc in micro 40, era dezastru, certuri si tot felu de scuze... Aici ai dreptate. Dar aia cu liftul e ciudat pentru cel care sta la parter, din partea lor poate sa nu mearga liftul deloc Cred ca curentul consumat de lift, plateste toti locatarii si cei de la parter cred... Nu am stat la bloc cu lift deci nu prea stiu. Edited November 1, 2014 by LaurX82
Mikka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 @legumixPentru cheltuielile aferente proprietatii comune, binenteles ca sunt obligati (acoperis, instalatii, fatade etc.). Dar pentru un obiect/actiune de care nu beneficiaza in niciun fel (lift pentru cei de la parter, de ex.) nu cred ca pot fi obligati in vreun fel.
Derago Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Tin sa le urez, clasei politice romanesti, Un An Nou Bun! cu multe vizite la DNA. La cat mai multe condamnari, fericire si voie buna in penitenciarele tarii.La anul, poate cu multi ani!
Recommended Posts