Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ca tot veni vorba de concursuri, pe mine ma calca pe nervi faptul ca pe Rami au votat-o toti iar cand a venit vorba de un alt concurs, un concurs cu animale, la care am putut participa eu cu catelusul meu, cei care au votat-o pe Rami nu s-au mai inghesuit tot la fel sa imi voteze si catelul meu.

Posted

Eu personal, habar nu aveam de concursul cu animale de companie, George. Probabil pentru ca urmaresc foarte rar topicul respectiv. Insa despre cel al Mariei stiam.

• 2 weeks later...
Posted

George, desi nu am dat peste posturile respective ale lui legumix, si desi nu il cunosc, sint foarte convins ca nu a facut nimic cu rautate, poate doar cel mult a fost ironic dintr-un stil personal mai zeflemist.

Din ce am citit scris de el pina acum, cu greu as crede ca a vrut intentionat sa fie rautacios la adresa ta, sau a oricui altcineva.

parerea mea, pina mi-o schimb (sau nu :d )

Posted

George, cu toate ca legumics a vrut sa puncteze china si nu italia, asa cum ne-o doream noi doi amandoi:D, si eu as merge tot pe mana lui kat. E putin ironic, cateodata zeflemitor, fara o intentie directa asupra cuiva... si pun pariu ca va si mustaci cand o sa citeasca comentariile noastre:). Dar nu cred ca vrea sa faca rau nimanui, in fond si la urma urmei, cu totii suntem bine intentionati aici, nu?:)

Posted
Ma calca pe nervi, comentariile rautacioase ale lui Legumix la adresa mea.

...

Katman uite un exemplu. Ultimul post ...

:lol: George... ia-o ca pe-o gluma! Nu trebuie sa te superi! :oops: Poate ca a fost un pic ironic insa n-a spus-o cu rautate, sunt sigur!

Posted

Daca ar fi spus asa: "Daca vezi firma de restaurant Wei Png, crezi ca poza e automat din china?" atunci nu ma mai suparam.

Dupa cum a spus el am inteles ca spune ca daca m-as afla intr-o tara straina nu as sti in ce tara ma aflu. De aceea m-am suparat.

Ironic ca ironic, dar sa nu exagereze.

Posted

George, in cazul acesta pot sa iti garantez ca sensul care reiese din postul lui este cel care spui ca nu te deranjeaza.

Eu exact asa l-am interpretat.

Sincer si eu am crezut ca poza e din Italia si cind am citit replica lui Legumix am izbucnit in ris, si as fi facut la fel si daca as fi fost eu cel caruia ii dadea replica. :d

Deci nu ai motiv de suparare :)

• 3 weeks later...
Posted

Ma calca pe nervi reactia brailenilor. Dupa cum stiti si chiar s-a postat pe acest forum, azi s-a derulat campania Imbratisari Gratuite. In Braila am ajuns in centru vechi la ceas la fix ora 13.00. Am asteptat 15 min dupa care am inceput sa iau legatura cu domnii de la Bucuresti. Primiseem alataieri mail de la un anume David ca mai vorbise cu o fata cica mai aduce aia inca 3-4. Dar azi nu a venit nici ea nici ceilati. David cica sa incerc si singur. Reactia Braillenilor? Se uitau ca la un hot sau poate hartuitor ori ceva in genul asta. Oamenii din Braila sunt cam morocanoi si cam nepasatori. Cand am participat in Galati impreuna cu cativa voluntari, lumea chiar venea singura la noi la imbratisari.

Posted
Ma calca pe nervi reactia brailenilor. Dupa cum stiti si chiar s-a postat pe acest forum, azi s-a derulat campania Imbratisari Gratuite. In Braila am ajuns in centru vechi la ceas la fix ora 13.00. Am asteptat 15 min dupa care am inceput sa iau legatura cu domnii de la Bucuresti. Primiseem alataieri mail de la un anume David ca mai vorbise cu o fata cica mai aduce aia inca 3-4. Dar azi nu a venit nici ea nici ceilati. David cica sa incerc si singur. Reactia Braillenilor? Se uitau ca la un hot sau poate hartuitor ori ceva in genul asta. Oamenii din Braila sunt cam morocanoi si cam nepasatori. Cand am participat in Galati impreuna cu cativa voluntari, lumea chiar venea singura la noi la imbratisari.

Aaah, da?

(nu comentez mai mult, sa nu spui ca am ceva cu tine) :lol:

Posted
Daca ar fi spus asa: "Daca vezi firma de restaurant Wei Png, crezi ca poza e automat din china?" atunci nu ma mai suparam.

Dupa cum a spus el am inteles ca spune ca daca m-as afla intr-o tara straina nu as sti in ce tara ma aflu. De aceea m-am suparat.

Ironic ca ironic, dar sa nu exagereze.

Nici eu nu cred ca a exagerat, George. Mai glumim si noi pe-aici, ca sa mai destindem atmosfera si pentru a indeparta anumite granite intre utilizatori. In plus, din modalitatea in care ai fi vrut tu sa-ti raspunda Legumix, as fi inteles ca tu ti-ai da seama pe moment unde te afli, daca te-ai trezi intr-o zi, dintr-odata, undeva in mijlocul Rep Centrafricane, a Bangladeshului, sau a Nepal-ului, lucru pe care-l consider din start total neadevarat (dintr-o sumedenie de motive).

• 2 months later...
Posted

Ma calca pe nervi lipsa de reactie a primarului in a muta talciocul in afara orasului. ma calca pe nervi faptul ca nu am inca curajul de a le sparge cauciucurile celor ce parcheaza in fata geamului meu, ca nu stiu inca cu ce solutie sa le stropesc caroseria pt a-si muta tabla dimineata din fata geamului meu.... ma calca pe nervi ca nu stiu unde locuieste primarul pt ca m-as duce sa reconstitui o dimineata de week-end talciocara chiar in fata geamului lui..... daca stiti adresa, ajutati-ma sa fac un spectacol live! In rest, ma calca pe nervi nesimtitii , needucatii, cocalarii , indolentii ...

Posted

Poate sa cheme presa pina in ziua de apoi, daca nu a curs singe nici nu se misca din loc.

Si presupunind ca ar veni si ar scrie un articol gen Tatulici (vai, ce conditii, vai ce mizerie) ce ar face primarul? Ce a facut si pina acum. :evil:

Din cite stiu eu, la primarie este program de audiente. Poate macar fata in fata are o atitudine ceva...

Posted

Katman zice bine. Adica, sa se mearga in audienta la primar, dupa ce, in prealabil, s-a intocmit si o lista cu semnaturi impotriva "focarului" respectiv. Cu cat mai multe, cu atat mai bine...

Posted

Cu aceeasi lista nu ar strica (bine, s-ar putea nici sa nu ajute cu ceva) sa va prezentati si la onor deputatul/senatorul uninominal ales din zona in chestiune. In mod normal ar trebui sa fie interesat de doleantele celor din colegiul sau.

Posted

Ma bucur ca sunteti alaturi de noi si ne intelegeti. D-l senator Necula este cel ales in colegiul nostru si chiar se implica in aceasta problema. S-au strans liste cu semnaturi dar orice semnatura in plus ajuta foarte mult. De aceea, va rog insistent sa semnati petitia online pentru mutarea talciocului in afara orasului. Fiecare semnatura conteaza. De asemenea, va rog sa trimiteti linkul catre cunoscutii dvs , rugandu-i sa fie solidari.

http://www.petitieonline.ro/petitie/mut ... 13048.html