Jump to content

Recommended Posts

Posted

fain topic! :) sa spun ce ma enerveaza?

pai, in primul rand ma scoate din sarite calitatea serviciilor din Romania.

De fapt, am vrut sa spun ca ma enerveaza foarte tare salariatele de la Posta, de pe Str. Lahovary. E inadmisibil ca un oras cu peste 290.000 locuitori (conform ultimului recensamant, din 2002) sa aiba o amarata de Posta, in care nici nu ai loc sa te invarti. E adevarat: aici, nu e vina salariatelor...Dar, dupa ce ca e o incapere foarte mica, neaerisita, lume multa, inghesuiala, mai sunt si fufele alea de la ghisee care te trateaza ca pe ultimul om. Ca si cum le ceri banii din geanta sau o favoare personala. Nu de mult, am stat la o coada de 3/4 de ora si cand am ajuns in fata, femeia de la ghiseu mi-a proptit un carton indoit sub nas si mi-a spus senin: "Am inchis!". Am crezut ca vad negru in fata ochilor.

Si nu ma refer doar la Posta Romana. Ci la toate serviciile. Cred ca tocmai de aceea, tot mai multi romani migreaza catre alte tari in vacante si concedii. Macar acolo dai un ban, dar ...stai in fata!

• 1 month later...
Posted

Ma calca pe nervi ca nu inteleg de ce sunt multi oameni care prefera sa treaca ilegal frontiera de stat, altii chiar platesc sute de Euro pentru acte false, cand pentru a iti face un pasaport si a trece legal granita nu te costa decat in jur a 100 RON? Si oare numai noi romanii atat cei din R.Moldova cat si cei din Romania practicam acest sport extrem? Nu am auzit de nici un ungur sau ucrainian sau sarb sau orice alta nationalitate sa treaca ilegal granita statului sau

Posted
Ma calca pe nervi ca nu inteleg de ce sunt multi oameni care prefera sa treaca ilegal frontiera de stat, altii chiar platesc sute de Euro pentru acte false, cand pentru a iti face un pasaport si a trece legal granita nu te costa decat in jur a 100 RON? Si oare numai noi romanii atat cei din R.Moldova cat si cei din Romania practicam acest sport extrem? Nu am auzit de nici un ungur sau ucrainian sau sarb sau orice alta nationalitate sa treaca ilegal granita statului sau

Poate ca au facut prostii pe afara si au interdictie sa mai treaca granita...??!! :roll:

Posted

Cele două reguli de aur ale forumistului:

1. [*:drboc8yp]Citește, citește, citește[*:drboc8yp]Dacă nu înțelegi ceva, aplică regula nr. 1

bleh.gif

• 3 weeks later...
Posted

Eu nu ma mai las la mila nervilor...sunt de parere ca viata e prea scurta ca sa mai dau importanta daca X stie gramatica...daca Y a scris sau nu ineptii...

Vreau doar sa vad bucurie pe fata copiilor,ei sunt cu adevarat importanti pe lume!

Posted

ma calca pe nervi blondele (si nu numai), da' ele-s cele mai tampite, care afirma ca(la tv le vedem mai des), citez, "vaii, cat am muncit la milano" , "nu am facut niciun compromis in viata mea" :twisted:

aiaiaii, ce le-as jumuli... :twisted:

Posted

Ma calca pe nervi cei care nu semnalizeaza in trafic. IN GENERAL...

In particular... De exemplu cand stau la semafor pe Domneasca la intersectia cu strada Basarabiei. Foto "Noizy" :)

335_94e0054f614f036599da45fd3a18f069_thu

Banda de pe Domneasca e destul de lata si masinile se pozitioneaza pe 2 randuri. De obicei, partea dreapta trebuie lasata pentru cei care vor s-o ia la dreapta, semaforul permitand acest lucru si in plus acolo mai este si statia de calatori de la Policlinica cu Plata. Dar cand traficul e aglomerat nimeni nu mai are aceasta pretentie - fiecare pozitionandu-se unde crede ca-i mai optim.

Aici e problema: cei care fac la stanga nu semnalizeaza din timp ci numai cand se face verde. Si pentru ca trebuie sa le acorde prioritate celor din sens opus... risc sa sa mai prind un semafor ! Eu si ceilalti daca am fi stiut din timp intentia asta ne-am fi pozitionat pe partea dreapta.

PS

Chestia asta am intalnit-o foarte des! Nu o data mi-am dat geamul jos si l-am intrebat (iritat dar amabil) pe celalat de ce n-a semnalizat? Oamenii erau foarte nedumeriti !?! Ideia e... ca multi nici nu-si dau seama... sau sunt prosti sau nesimtiti. :evil:

Posted

sunt doua categorii de soferi nemernici:

1. Nemernicalosii - cei care incalca in mod intentionat legislatia rutiera - nu semnalizeaza, incalca linia continua, trec pe rosu...etc

2. Marletzii - cei care respecta intocmai regulile de circulatie, dar nu au un bun simt fata de ceilalti participanti la trafic - "Daca eu nu trec, de-al dreaq, nu treci nici tu" :twisted: Cei care nu au loc sa intre in coloana de la semafor dar se baga si blocheaza intersectia.

Posted

Vis-a-vis de.. cei care semnalizeaza cand se face verde , acelasi lucru si pe cosbuc intersectat cu Tecuci.. unde m-am invatat si trec pe banda 1.. dar nu ratez ocazia sa ii zic ceva de dulce unui individ ca cel de care vorbim .

Posted

Nu este nici o regula ca banda din dreapta sa fie lasata libera pt. cei care o iau la dreapta...Si asta cu toate ca de multe ori si pe mine ma apuca dracii...Insa in intersectia la care faceti referire...ar trebui sa fii imbecil sa te postezi pe a doua ca sa mergi inainte...Ai ocazia sa mai prinzi vreo 2 semafoare...

Posted

Te inseli. Sunt benzi marcate pe jos cu vopsea, obligatoriu stanga sau dreapta... si imbecil e cel care nu semnalizeaza din timp. Si te pui in spatele lui bun bazat ca si el merge inainte si apoi surpriza . Semnalizeaza ca face stanga, si din fata pe contra-sens e o coloana destul de mare. Ala este imbecil.. Ca eu am invatat de la instructorul meu ca in trafic trebuie sa ne ajutam nu? asta presupune automat felul de cum ai grija de cel din fata sau din spate.. dar deh..

Posted

Oricum ar fi, e de bun-simt sa semnalizezi ca sa stie si cei din spatele tau cum sa se pozitioneze.

In definitiv ceilalti din spate se plaseaza pe ce banda doresc dar trebuie sa stie (din timp) intentiile celor din fata, sa-si optimizeze alegerile.