AndreiM Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 scuza-ma ca-ti zic.. dar tine de cat de stapana esti pe tine. Cand conduci trebuie sa fii relaxata atat ziua cat si noaptea, altfel vorba ta esti kamikaze . Si pe mine ma dor ochii uneori de la lumina farurilor, si cand devin foarte obosit, pun capul pe volan si dorm jumate de ora sau o ora... depinde si unde sunt, caci daca sunt aproape de casa rezist .Exista ochelari de noapte. Eu de cand tot zic sa-mi cumpar o pereche .
mariav10 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ochelari de noapte???? Cand iti iei sa imi lasi si mie un mp cu o poza si de unde sa mi-i procur... Imi e teama fiindca nu pot aprecia inca distanta dintre mine si cel de pe sens opus[am permis de un an si abia la sfarsitul lui iulie,inceputul lui august mi-am dat seama ca am ceva probleme cu asta] pe timp de noapte...Sunt foarte atenta la depasiri daca e cazul sa le fac,spre deosebire de condusul pe timp de zi...Dar prefer ca noaptea sa nu ma grabesc prea mult.Sper sa invat ce e de invatat pt asta si apoi am sa ma dau rotunda cu acest lucru! Pana atunci stau in banca mea... Stapana pe mine sunt,altfel n-as fi conceput sa dau acest exament si sa ma inham la a lua in maini si viata familiei.. dar mama mea are o vorba..."Oricat de prudenta ai fi si cat de bine ai conduce,daca iti e...tot intra un prost in tine!" Si cu chestia asta am ochii prin oglinzi la orice manevra...
AndreiM Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://www.bazarnet.ro/ aici sunt niste ochelari dar mie nu imi place modelul...
mariav10 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 modelul e al politistilor americani! la ce fata mica am eu cu ditamai ochelarii aia... dar daca trebuie ne luam si din aia!
katman Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ochelari din aia, ultrapremiati pe la Geneva si la alte saloane si comitii, si-a luat un coleg de armata pe cind prestam. Ca sint polarizati, ca aia ca pe dincolo... Din aia cu lentile portocalii, exact ca astia de pe site, si mai erau si o caruta de bani.Ii vin ochelarii si iesim noaptea cu ei pe poligonul de zbor. Dat fiind ca era noapte de exercitiu, era plin de luminite rosii, albastre...isi pune Nelu ochelarii pe nas, se uita... si-i scoate. " Bai, se vede diferenta" zice asa cu juma de gura.Mi-i pun si eu, mi-i dau jos ..."Se vede o ... creasta "Deci... daca nu au infrarosu pe ei, spuneti voi fenomenul fizic prin care poti vedea acolo unde nu e nimic de vazut (ceata sau intuneric).parerea mea, verificata.
toto Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cred ca filtreaza anumite lungimi de unda ale luminii accentuand de exemplu culoarea galbena de exemplu.
toto Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Urmatorul aspect de fapt nu ma enerveza (prea tare) ... ci doar in masura in care risc sa fiu calcat de o gospodina cu tocuri. Nu stiam unde sa postez, poate la: "Ati observat ca..." sau - cum a devenit certitudine din punctul meu de vedere - as putea posta la "Stiati ca..." Deci - in atentia celor care merg cu maxi-taxi... Ati observat ca 90% dintre femeile care se urca in maxi-taxi n-au banii pregatiti dinainte!?! Nici macar la indemana in vreun buzunar. Scenariul se repeta obsesiv cu majoritatea reprezentantelor sexului frumos: se urca in maxi-taxi... si apoi incepe marea scotoceala prin poseta de parca ar cauta pepite de aur prin raurile canadene. Intre timp masina pleaca si calvarul doamnelor creste! Cu toate ca femeile au centrul de greutate mai jos - si deci un mai bun echilibru - este de inteles dificultatea cu care se confrunta: sa caute o bancnota in portofel. In tot acest timp se petrec exercitii fizice impuse... impuse poate de a nu mai cheltui banii pe vreo sala de gym. In fine: dupa cercetari minutioase demne de Sherlock Holmes : "EVRIKA" - a gasit bacnota mult dorita. Ati crede ca (,) calvarul s-a oprit aici ?! Nu! Mai trebuie sa treaca printr-o proba importanta in logistica transportului: gasirea unui loc. Acesta trebuie sa fie cat mai aproape de usa, la culoar. Daca sunteti prin apropiere feriti-va picioarele! Situatia de mai sus se poate "condimenta" si cu vreun copil mic sau, in cazul gospodinelor desavarsite, cu ceva sacose pe care nu le scapa din mana. *- Nu ar fi fost mai simplu ca atunci cand stiu ca se urca in maxi-taxi sa-si pregateasca din timp 1 RON? Ati mai observat ca: Invariabil femeile prefera sa stea pe scaun dar nu oricum ci doar pe locurile adiacente culoarului, nu la geam... Nu prea inteleg, dar eu-s barbat :@) . Adica doamnele prefera sa fie deranjate de fiecare data cand cineva ocupa locul alaturat cand eventual puteau evita aceste miscari daca se pozitionau dinainte la fereastra. Si asta cred ca tot din dorinta de a exersa niste miscari propice muschilor coapselor. PS Cu prima ocazie in care mergeti cu maxi-taxi va rog sa fiti atenti (e) daca n-am dreptate.
gabighinea Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Acu` m-am convins, nu-s nici doamna, nici gospodina, totdeauna ma asez la fereastra si mai pregatesc si banii din timp, bani pe care-i dau personal soferului , fara sa deranjez pe nimeni
toto Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Acu` m-am convins, nu-s nici doamna, nici gospodina, totdeauna ma asez la fereastra si mai pregatesc si banii din timp, bani pe care-i dau personal soferului , fara sa deranjez pe nimeni Pai esti speciala, aparte! Faci parte din restul de 10% Nici nu ma asteptam sa fie altfel pe forum.
gabighinea Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ma recunosc Dau o bomboana sa treaca Adica tu porti tocuri ?!
AndreiM Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cand mergeam cu maxi-taxi, mereu ma puneam ori pe ultimele locuri, ori in pen-ultimele locuri. Si cand stateam in pen-ultimele locuri si masina era goala, se mai urca cate o tanti sau cate o domnisoara in ultimul loc, scotea banii si zicea : dati mai departe va rog. Ei si o trimiteam pe ea sa duca banii,ca doar nu eram coteiul ei.. ca putea sa duca banii si singura cand se urca in masina. Evident nu faceam lucrul asta cand era o femeie mai in varsta .
taxon Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ultimile locuri, ori in pen-ultimile locuriUL-TI-ME-LEelementar.
Legumix Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 UL-TI-ME-LE elementar. gresit - IN FUND LA DOAMNA
Legumix Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Multi conducatori auto poarta in masina, in portiera sau langa scaunul soferului o bata de baseball - just in case eu mi-am cumparat un spray paralizant (destul de puternic ), pe care-l consider mult mai eficient decat o simpla manifestare de forta bruta. Pe de alta parte, povesteam pe undeva, p-aci, despre o potaie din blocul socrilor, care mi-a bagat fata in sperieti. am facut sesizare la primarie - respectivi posesori de animale de companie au primit o amenda. a vorbit soacra-ma cu vecinii in cauza, i-am avertizat eu intotdeauna efectele erau de durata scurta 2-4 zile, apoi iar isi lasau potaile in scara, sa astepte in fata usii. DAR....Danko s-a shucarit! zilele trecute, pur si simplu fiica-mea nu voia sa urce datorita latratului. am luat-o in brate si am ocolit mosntrul. asa ca- MI-AM CUMPARAT SPRAY ANTICAINI - abia astept sa-l folosesc
toto Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Eu am un Dog Chaser (cu ultrasunete). Cat de cat e eficient... Unele javre fug, altii pastreaza distanta dar continua sa latre! De fapt aparatul "tipa" la ei si-i sperie, ii deranjeaza. Exista o problema insa: daca javra este surda? Ha? Atunci... atunci e NASHPA ! Eu n-am probleme caci stiu sa "discut" cu ei - ca de la barbat la... catel. Le spun lucruri placute si se linistesc. Devenim chiar prieteni, asa ca baietii... Dar... un copil? Ce face? Am langa bloc un specimen de catelus care, contrar a ceea ce s-a mai scris pe forum, ataca prin surprindere fara avertisment vocal (latraturi, maraituri) sau alte grimase canine. Ataca numai copii... mai ales daca alearga sau merg mai repede. E un caine tare ciudat. Ma rog, un ofticos. Si mai cred ca-i si surd caci nu prea reactioneaza la mandretea mea de aparat. *- Deci: de unde ai cumparat spray-ul anticaini? Asa, just in case...
katman Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Eu am un spray si mai eficient.Al meu le da direct un sut in dos...
Aiyana Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Eu mi-am luat spray-urile de la un magazin de articole vanatoresti, toto. Acum 3 ani erau 100 de mii.
George Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ma calca pe nervi faptul ca pe toti care fac diverse acte de inselaciune ii ia la parnaie iar aceste asa zise vrajitoae care sunt escroace si insala oamenii nu sunt acuzate s bagate la parnaie pe motiv de inselaciune. mi se pare mie sau numai la noi in Romania exista "vrajitoare" ?
mariav10 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Peste granita si-au declarat fetele la fisc ocupatia si platesc impozit... Oare cum ar fi la noi sa treci in casa de marcat...Scos argint viu-250 euro Descant de deochi-35 euro?
toto Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ma calca pe nervi faptul ca pe toti care fac diverse acte de inselaciune ii ia la parnaie iar aceste asa zise vrajitoae care sunt escroace si insala oamenii nu sunt acuzate s bagate la parnaie pe motiv de inselaciune. mi se pare mie sau numai la noi in Romania exista "vrajitoare" ?Sunt multi creduli! Iar pentru prosti nici mie si nici altora nu ne e mila, isi merita soarta!Insa ... nu numai "vrajitoarele" nu-si declara la fisc veniturile. Ai vazut/auzit ca vreun manelist s-o faca? Castigurile de la nunti, botezuri, cumetrii... "fara numar, fara numar". Daca pentru prosti n-am mila evaziunea fiscala ar trebui sanctionata.
Legumix Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Alui de mi-o zgariat masina azi-dmineata, ai doresc sa-si gaseasca "masinuta" zgariata la fel de adnac, si sa-i treaca cand l-oi ierta eu
alfons Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Buna!De atata amar de vrem nimeni n-a mai calcat pe nimeni pe nervi?..uite-asa:-pe mine nu ca ma calca pe nervi dar ma face sa-mi pierd cumpatul,o familie care locuieste deasupre mea ,la etajul 3.Ei bine un copil de vreo doi ani imi face programul si haos in casa de 1 an intreg!11!cand sa adorm incepe sa alerge,sa traga obiecte si sa zbiere cat il tine gura....hai ca zbieratul ca zbieratul dar alergatul....mi-a scos peri albi...copilul este a unei tipe care nu locuieste aici si l-a lasat mamei ei sa-l tin ...mama care e pensionara si va dati seama pt un om care face schimburi si tr sa se odihneasca ce cosmar...nu va spun ca in dormitorul de deasupra ,feciorul pensionarei mai aduce cate o matracuca cu care face sex toata noaptea si toate gafaielie si icnetele se aud ca si la doi pasi nu mai zic de arcuri si vorbe,usa de la baie dupa,apa trasa,etc etcam facut 'j de reclamatii pe la politie...nimic...ma bate gandul sa ma mut...sau sa-mi fac un plafon fals din cauza nesimtirii care zace ....voi ce ziceti?
Recommended Posts