AndreiM Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Vorbiți civilizat cu românii. Dacă nu se potolesc există și metoda „ presei ” că trebuie sa mănânce și ei. Presa împreună cu miliția. Vă sfătuiesc să stați liniștit când vorbesc milițienii și să vă cumpărați niște pop-corn. Problema este că trebuie chemați atunci când sunt „ în acțiune ” cei de sus.
toto Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 @alfons Salut! Politia ce a facut? A constatat ceva? A vorbit cu ei? Le-a dat amenda ?!? se pare ca n-a functionat din moment ce au continuat... Dar, mai intai de toate ai fost sa vorbesti cu cei deasupra sa le explici situatia (inainte de a apela la politie)? - stii tu, cu vorba buna, fara nervi, chiar politicos . Cateodata functioneaza... Daca ai cu cine discuta...
Legumix Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ma calca pe nervi..soferii idioti! un mercedes sprinter apartinand SC Valceana..cu numar GL-23_XXX (ca nu am vazut tot numarul, tractand dupa el un transformator) circula prin micro 19 cu 4 faruri aprinse - cele doua naturale + 2 reflectoare montat in mijloc. mai mult decat atat, desia mergea inainte....avea lampa alba de marsariei aprinsa. un adevarat pericol public, la drum de seara.
alfons Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 @alfonsSalut! Politia ce a facut? A constatat ceva? A vorbit cu ei? Le-a dat amenda ?!? se pare ca n-a functionat din moment ce au continuat... Dar, mai intai de toate ai fost sa vorbesti cu cei deasupra sa le explici situatia (inainte de a apela la politie)? - stii tu, cu vorba buna, fara nervi, chiar politicos . Cateodata functioneaza... Daca ai cu cine discuta... 1-politia a venit si i-a atentionat 2-am fost sa vorbesc cu doamna dar mi-a raspuns ca nu-i fac eu programul 3=n-a functionat cu politetea Treaba a ramas ca in tren....spune ca nu are ce sa-i faca....
Relu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 alfons, n-ai încercat și varianta cealaltă? adică să-i scoți tu pe ei din sărite ... da, pentru o treabă ca asta trebuie să îngroși și tu un pic obrazul :@)
mariav10 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 @alfonsSalut! Politia ce a facut? A constatat ceva? A vorbit cu ei? Le-a dat amenda ?!? se pare ca n-a functionat din moment ce au continuat... Dar, mai intai de toate ai fost sa vorbesti cu cei deasupra sa le explici situatia (inainte de a apela la politie)? - stii tu, cu vorba buna, fara nervi, chiar politicos . Cateodata functioneaza... Daca ai cu cine discuta... 1-politia a venit si i-a atentionat 2-am fost sa vorbesc cu doamna dar mi-a raspuns ca nu-i fac eu programul 3=n-a functionat cu politetea Treaba a ramas ca in tren....spune ca nu are ce sa-i faca.... Fii atent.. te duci intr-un market si iei cel mai naspa rotopercutor...Cand sus se face liniste tu,cu noua ta prietena si o mica caramida facem un pic de ..atmosfera... La noi a functionat!
silviudeep Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cauta ceva de daramat Si faci atmosfera cu un ciocan rotopercutor Bosch sau ceva similar de daramat pereti si te asigur ca ii muti si pe ei si pe vecini (din pacate). Este trist ca multi nu prea s-au acomodat cu viata la bloc, insa daca le faci reclamatii in continuu la politie, ar trebui (in mod normal) sa primeasca si amenzi si sa vedem daca le va conveni sa le tot plateasca.
alfons Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Cauta ceva de daramat Si faci atmosfera cu un ciocan rotopercutor Bosch sau ceva similar de daramat pereti si te asigur ca ii muti si pe ei si pe vecini (din pacate). Este trist ca multi nu prea s-au acomodat cu viata la bloc, insa daca le faci reclamatii in continuu la politie, ar trebui (in mod normal) sa primeasca si amenzi si sa vedem daca le va conveni sa le tot plateasca. Buna ziua sigur ca da,va multumesc sincer sa stiti ca ideea cu rotopercutorul mi-a venit si mie si o s-o folosesc ca pe ultima solutie,dupa ,asa cum bine zicea silviudeep,ce voi depune reclamatie peste reclamatie,pentru ca am observat ca baba il incita pe ala mic si il alearga si se bucura de el ca ce nepot vioi are fir-ar ma-sa a dracului cu tot neamul lor ca nu mai pot!
Legumix Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 cand eram mai junel tinerel (eu care locuiam la parter) tare-mi placea sa ma fugaresc prin casa (lor) cu verii mei...iar bietul mos de la parter striga la noi de sub balcom...iar bunica striga la noi prin toata casa...dar tare era vesel sa dai roata prin camere-balcom-hol.... copil sa fii
mariav10 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Norocul meu ca stau intr-un bloc cu pensionari,,Cea de langa mine e surda...Cei de la nivelul inferior sunt vai de steaua lor,mai au o chemare si sunt gata... dar am la et 3 o familie care sarbatoreste orice sfant din calendar.... de duduie blocul
silviudeep Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 dar am la et 3 o familie care sarbatoreste orice sfant din calendar.... de duduie blocul Lasa ca asa e frumos...
George Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 1 Ma calca pe nervi (nu stiu daca am mai spus-o) ca presa annunta festivitatile dupa ce ele s-au petrecut si nu inainte 2. Ma calca pe nervi faptul ca presa si mass-media nu informeaza cu privire la faptul cum te poti inscrie intr-o comisie de alegeri si data limita 3. Ma calca pe nervi Campania asta a presei cu gripa porcina in conditiile in care raceala simpla comuna, imbolnaveste milioane de oameni si aceasta nu constituie nici o stire. DE CE? 4. Ma calca pe nervi vecinii care aseara la ora 22.30 au dat boxele la maxim de nici saracele mele termopane nu faceau fata numarului urias de decibeli.
silviudeep Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 1 Ma calca pe nervi (nu stiu daca am mai spus-o) ca presa annunta festivitatile dupa ce ele s-au petrecut si nu inainte 2. Ma calca pe nervi faptul ca presa si mass-media nu informeaza cu privire la faptul cum te poti inscrie intr-o comisie de alegeri si data limita 3. Ma calca pe nervi Campania asta a presei cu gripa porcina in conditiile in care raceala simpla comuna, imbolnaveste milioane de oameni si aceasta nu constituie nici o stire. DE CE? 4. Ma calca pe nervi vecinii care aseara la ora 22.30 au dat boxele la maxim de nici saracele mele termopane nu faceau fata numarului urias de decibeli.OFFTOPIC Daca vrei sa te inscrii in comisie trebuie sa fii membru intr-un partid. Mergi frumos la partide si intreaba si vezi daca poti prinde un loc.
George Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mersi dar nu cred ca se mai poate acum pentru Duminica. Poate la alegerile urmatoare din 2012. Ma calca pe nervi site-ul PRO TV-ului. Ce moderatori or avea habar nu am. Ca cenzureaza comerntariile bune si choiar nu le posteaza) si cele postate de toti idiotii cu tot felul de injuraturi (care nu ar trebui sa apara pe site) le posteaza chiar necenzurate...
AndreiM Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mă calcă pe nervi când sună telefoanele dimineața . Îmi vine să le sparg
toto Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 E ceva ciudat... la mine apare ca taxon a postat ultimul si de fapt nu-i asa...
catilina22003 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 doamne...oare eu chiar n-am nimic de impartit cu nimeni? de doua ore stau in fata paginii albe de new post, si ma uit...ca blonda dincolo de zidul de sticla...uff, prea blanda-i viata
silviudeep Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 doamne...oare eu chiar n-am nimic de impartit cu nimeni? de doua ore stau in fata paginii albe de new post, si ma uit...ca blonda dincolo de zidul de sticla...uff, prea blanda-i viata Intotdeauna poti gasi "ceva de impartit" cu cineva. De scandal nu avem parte?? Se gaseste foarte usor samanta
taxon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 E ceva ciudat... la mine apare ca taxon a postat ultimul si de fapt nu-i asa... am avut un post care a "zburat". se mai intimpla, o fi calcat pe nervi pe cineva. eu cam deranjez pe acilea, din cite am bagat de seama. ...si nu numai pe acilea
toto Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 @taxonLinisteste-te... S-a facut un UpDate.http://www.galateni.net/forum/viewtopic.php?f=27&t=2589&p=41516#p41516
taxon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 dar nu-s nelinistit, toto. ci doar circotas si rau-intentionat, ca de obicei.
Legumix Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ma calca pe toti nervii, organele administratiei locale...care nu aduna cainii maidanezi de pe strazi pe care caine l-am lovit sambata, si mi-a spart suportul de numar si grila de la bara de protectie....
katman Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Da' ce viteza aveati draga domnule? V [Legumix]= V[ciine] +delta V Eu am patit acu ceva ani acelasi lucru la 40kmph.
Recommended Posts