Jump to content

Recommended Posts

Posted

In drum spre oras dintr-o locatie mai putin interesanta,am calcat o pisica....Seat-ul meu e ok,dar pisica nu! :(( A iesit de sub o caruta si avand viteza nu tocmai regulamentara...am facut-o tot una cu asfaltul... :(( Dar de atunci am ochii cat ceapa cand mai trec prin sate...mai ales la caini!

Posted

Legumix daca erai iubitor de animale evitai animalele. Si nu te mai plangeai ca ti-ar fi stricat nu stiu ce suport. De azi esti pe lista mea neagra

Posted

Legumix, bine ai venit in club.

____________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Posted

George acorzi calificative unora dupa cum vrei tu . Nu este in regula. Din cauza unui caine, totalul reparatiilor la un citroen C5 au ajuns vreo 2400 de lei pe casco. Daca ii dadeam eu din buzunar?

Invata sa respecti deciziile unora care traiesc din banii lor si stiu ce inseamna si 1 leu... asta daca ma intelegi .

Posted

voi vă plângeți de-un câine? da ia să luați o vrabie cu oglinda și mai apoi să vă întrebe poliția de unde aveți sânge acolo ... ^#(^

Posted

George.. e greu sa eviti un om care-ti sare in viteza in fata masinii , in plina strada, dintre dubitele de maxi-taxi stationate pe dreapta (mi s-a intamplat de curand, si mare noroc pe respectivii ca nu aveam viteza).. daramite un caine sau o pisica, pe care ai sanse de 10 ori mai mici sa le vezi. Nimeni nu-si doreste sa le omoare dar mai ales din considerente economice :d

by Relu » Mon Nov 23, 2009 4:43 pm

voi vă plângeți de-un câine? da ia să luați o vrabie cu oglinda și mai apoi să vă întrebe poliția de unde aveți sânge acolo ...

Nu m-as fi putut abtine sa ii iau putin la misto.. :)

Posted
Pai si nu era ma simplu sa evite cainele? Mama mea evita animalele. Chiar le claxoneaza uneori.

NU ai cum sa le eviti daca iti tasnesc in fata masinii, si mai mult in anumite situatii iti distrugi tu masina, iar evitatul poate duce de asemeni la un accident destul de serios (s-au vazut cazuri), asa ca intrebarea este: Merita sa mori sau sa omori un om pentru un animal?? Va garantez ca raspunsul pe care o sa vi-l dati este nu.

Chiar sambata in fata blocului meu, un pisoi a fost calcat de un sofer care nu mergea cu viteza dar cum a tasnit in fata masinii, soferul nu a avut cum sa-l evite si l-a omorat. Oricat de neplacut este sa asisti la o astfel de scena din pacate asta este viata!

Posted
voi vă plângeți de-un câine? da ia să luați o vrabie cu oglinda și mai apoi să vă întrebe poliția de unde aveți sânge acolo ... ^#(^

DA, o vrabie poate sa rupa oglinda!

Relu, trebuia sa-i pui pe politiosti sa faca analiza ADN a petelor de sange =)) Daca era in vremea gripei aviare, si-i explicai ca-i de la o pasarica... scapai cel mai repede. :d

Posted

hai sa fiu si eu "on":

ma enerveaza autoritatile brailene :)) ca nu angajeaza vanatorii sa impuste cioarele, care cioare mi-au iesit in fata sambata pe digul galati - braila. si una mai cioara decat toate mi-a indoit numarul de inmatriculare. oricum sunt "chit" cu cioara ca si eu i-am indoit capul.

__________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Posted

Măi, eu i-am zis că n-are decât să facă analiza sângelui ... da' el mi-a dat replica cu: „... a fost găsit un biciclist lovit, pe șosea”. Acu' pe bune, v-ar mai arde de glume la asemenea replică? În fine, m-a întrebat de unde vin, când am plecat de acasă, aia-aia ... m-a lăsat în pace. #:-S

Dacă nu mă înțelegeam cu el, făceam o vizită până la primul post de poliție, să dau cu subsemnatul? :-S

Părerea mea: și polițistul e om ... dar gândește în șabloane :-Q

Posted
Legumix daca erai iubitor de animale evitai animalele. Si nu te mai plangeai ca ti-ar fi stricat nu stiu ce suport. De azi esti pe lista mea neagra

cred ca m-am exprimat gresit:

am lovit un caine, intrucat un ANIMAL DE OM, l-a gonit de pe trotuar, iar bietul patruped nu a stiut, la timp, sa se dumireasca incotro sa junga.

spunea un coleg ca, acum 3-4 zile, a avut un incident: o pietoanta a traversat, intempestiv, pe unde a vrut el - rezultatul - 4 masini avariate!

Posted

Buna tuturor. =; Da a luat el niste amenzi dar nu se potoleste.Ex.;;trec pe strada si incepe sa-si bage tot ce poate el''sau poate duce lipsa'',sau striga din curte la vecinii care vb ;c....;mu... si alte asemenea injurii.ce putem fc ?nimic ptr ca cine s-a dus la politie a venit cu raspunsul ca el injura cateaua? [-X[-X Ma rog asta e lumea in care traim.Si ne mai miram cind vedem la stiri crime?Pai nu-ti vine sa -i dai una sa ramina lat? :ymbringiton:De filmat nu avem cu ce ca o faceam demult> :|/:) Mai nou scumpa lui a fost plecata 3 sapt.de la el si nici macar el nu a gasit-o in acest timp.Ce poti crede? :-?:-? In cele din urma s-a intors dupa ce s-a bocit la picioarele ei,dar nu pe poarta din fata ci pa cea din gradina ca sa nu o vada vecinii si sa o rida :)):)):)):)) .acum zice ca a vrut dusmanii sa o desparta si nu au reusit. :)):)) Ce e comic?Cand vedea ca vb la tel spunea ca toate mu..... au tel dar acum are si el una in casa ca doamna lui si-a luat si ea tel? :)):)) sa nu il scuipi in ochi?E un dobitoc si jum. :-BD=))

Posted

=))

DOAMNEEEE !!!! Mare ti-e gradina! :)):)):))

Parca imi vine sa refuz sa cred ca exista asemenea specimene! %-(

Ati chemat politia? Trebuie sa existe o cale! ...poate angajati pe cineva ... sa le aranjeze "frezele". Nu stiu ce sa zic !?!!

Astia mai si voteaza x( ? Nu-i inchide nimeni la vreun ospiciu :YMDEVIL: ?

Deci sa inteleg ca femeia a stricat barbatul, caci el, dealtfel, era potolit!?!

Pai faceti farmece sa-i desparteti! =))

Ce pana mea! Traim in Romania in secolul 21, in plina era tehnologica... si mai sunt animale (caci oameni nu le poti spune) care cred in vraji! Si tocmai lor li se fac vraji, ca niste importante personalitati ce sunt! =))=)) De parca le pasa cuiva ca exista pe fata pamantului.

Lasand gluma la o parte... Duceti-va la politie si acestia trebuie sa le dea niste amenzi. Cum foamea, ca si dragostea dealtfel, trece prin stomac - zic eu ca niste amenzi repetate ii vor potoli! A, si daca se poate, inregistrati-i, filmati-i... ca si probe... ;)

Succes, si asteptam sa ne spui rezultatele... Sper sa fie pozitive!

Posted

Ce vă mai complicați cu poliția? Pââână-i deschid ăia dosar de cercetareeee...

Dacă e atât de limitat, amenințați-l că-l puneți la sf. Parascheva =))

Sau ceva asemănător ;)

Posted

Ma calca pe nervi soferiicare circula in loc cu peste 80 la ora.cum putem sesiza autoritatile?mai ales ca pe str respectiva este gradinita?

:-Q

Posted

Sa nu imi spui ca tu esti un ingeras care nu a calcat vreodata acceleratia prea mult. :)) Cu totii calcam pedala uneori putin mai mult. Si mama mea merge cateodata in localitate cu 60-70. Dar recunosc ca sunt unii care o calca mereu prea mult.

Posted
Ma calca pe nervi soferiicare circula in loc cu peste 80 la ora.cum putem sesiza autoritatile?mai ales ca pe str respectiva este gradinita?

:-Q

in loc de ce? :))

strada...care? (daca are limita de viteza la 60 km/h, nici nu-ti dai seama cand ai ajuns la 70 :| si de unde stii ca avea 80? poate avea mai mult...sau mai putin?!?