Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma calca pe nervi pasivitatea romanului, imbecilitatea de bovina proasta, resemnata, fara pic de mandrie, sange in instalatie ... dqauhsduiwq etc

Si pe mine! dar astia suntem si defilam! din pacate, aceste "calitati" care va deranjeaza pe dvs. sunt ereditare si este foarte greu de depasit conditia.

Posted

Ma calca pe nervi idiotii de la RER care, neavand ce face azi, s-au plimbat cu jegul ala de masina pe faleza inferioara, umpland de fum orice misca pe acolo. De ce nu se plimba noaptea? Trebuie sa-i afume neaparat pe cei care fac jogging, pe cei care ies cu cei mici la plimbare,pe batranii care-si odihnesc batranetile pe bancute? Bine ca avem bun simt...si le facem loc sa treaca printre noi lasand in urma nori grosi si grei de fum care ne intra in plamani si in haine...Cica sa iesi la aer...UNDE FRATILOR, Daca si pe faleza trec nenoricitii?

Posted

pe mine ma calca pe nervi pitipoancele care poarta pantalonii aia de zici ca au facut caca in pantaloni. Sau poate sunt eu inapoiat si pantalonii aia sunt la moda! sau.... poate sunt multifunctionali cu plosca inclusa!!!!

Posted

pe mine ma calca pe nervi pitipoancele care poarta pantalonii aia de zici ca au facut caca in pantaloni.

singura varianta - NU-ti place, nu purta.

cu ce te deranjeaza pe TINE, haina altuia?!?!?

Posted

oricum n-am cum sa port asemea " opere de arta ".

ma deranjeaza prostia si trendul de a fi " cool " sau de " a iesi in evidenta " . De ce sa dai banii pe un blug de ala si sa nu dai poate mai putini bani pe niste blugi normali pentru oameni normali?

Posted

genul ăla de pantaloni, ...nici mie nu-mi plac, ...dezavantajează clar silueta de la brâu în jos :d

gresit...scopul lor este sa ASCUNDA supradimensiunile, de la brau in jos =))

Posted

Ma calca pe nervi cenzura din Viata Libera. cu cateva minute in urma, am comentat la un articol http://www.viata-libera.ro/articol-Noapte_de_mai_la_Muzeu_2.html Comentariul a fost aprobat, spre surprinderea mea, postat pe site, iar dupa cateva minute, a disparut subit. Pacat ca nu m-am gandit sa fac un PrtScr :P . Postez comantariul aici, pentru ca are legatura tot cu topicul acesta.

"La cinematograful 3D am râs ca la filmele cu greşeli gramaticale făcute de Vanghelie. Să vă mai zic şi că m-am ferit când un rechin a lătrat de două ori la mine, deşi grafica era mai naivă decât a unei maimuţe cu un coeficient de inteligenţă deficitar?"

Grafica e pentru copii doamna! Pana la acest articol va stimam, aveati ceva in plus care va deosebea de restul maimutelor cu "coeficient de inteligenta deficitar". Dupa ce ca e singurul, daca nu, primul cinematograf 3D din Romania asta crizata, ii clasati pe producatori mai jos decat maimutele talambe de la ZOO. Daca nu stiati, filmulelte sunt produse in Galati, nu importate. Ce vroiati sa vedeti la cinematograful 3D PENTRU COPII? My Bloody Valentine? Acum, sigur parintii care nu si-au dus pana acum copiii la cinematograf, nu o vor mai face deoarece, dumneavoastra, v-ati gandit sa criticati filmulete pentru copii...Trebuia sa va rezumati la "TV mania". Acolo, va e locul. Sa nu comparam OTV cu cinematograful 3D. Daca pana acum nu ati mai dat pe la muzeu, asta find prima data, va rog sa nu va mai duceti. Iar daca va duceti, nu mai comentati, ca nu sunteti in masura. Ma intreb oare cand o sa vad articole despre teatrul de copii...Acolo mai lipseste sa va duceti si sa criticati piesele de teatru.

Mai am un comentariu, am facut un PrtScr :d astept sa dispara si asta...

• 2 weeks later...
Posted

pe mine ma calca pe nervi pitipoancele care poarta pantalonii aia de zici ca au facut caca in pantaloni. Sau poate sunt eu inapoiat si pantalonii aia sunt la moda! sau.... poate sunt multifunctionali cu plosca inclusa!!!!

Azi am vazut in Tiglina II varianta pentru baieti. Sau tipu' era "totally gay" daca tinem cont de baschetii chinezesti cu motive florale si ochelarii imitatie DOLCE&GABBANA. In orice caz, pana sa scot nenorocitu' de telefon sa fac o poza...tipu' disparuse intr-un magazin...OOOfff ce jaleeeee....

• 1 month later...
Posted (edited)

Ma calca pe nervi, dupa multa vreme, culmea nesimtirii din partea unora dintre politistii comunitari ai Galatiului, mai exact a unui anume agent Botea Marius si a colegei sale. Refuzul de a se legitima la fata locului si de a scrie obiectiunile pe care le-am adus procesului verbal m-au convins ca discutiile cu cei 2 agenti nu-si au rostul, avand in vedere proasta crestere si reaua intentie de care au dat dovada, asa ca m-am vazut nevoit sa-i las sa se dea in stamba; desigur, m-am trezit cu PV-ul acasa, completat dupa versiunea lor de poveste si cu versiunea lor de obiectiuni, avand un anume martor gasit de ei candva dupa "eveniment". M-as putea distra copios pe seama lor, avand in vedere ca am vreo 4 martori de la fata locului si posibilitatea de a-i tari, pe drept motiv, prin instanta, dar avand in vedere ca amenda a fost la fel de mica precum speranta mea referitoare la intelegerea de catre cei 2 a motivului pentru care le-ar fi anulat procesul verbal, cel mai probabil e ca o voi plati zilele astea.

Imi ramane, totusi, dezgustul si speranta ca acestia doi ca vor fi printre cei disponibilizati in urmatoarele saptamani.

Edited by riaji
  • 3 weeks later...
Posted

Ma calca pe nervi cenzura din Viata Libera. cu cateva minute in urma, am comentat la un articol http://www.viata-libera.ro/articol-Noapte_de_mai_la_Muzeu_2.html Comentariul a fost aprobat, spre surprinderea mea, postat pe site, iar dupa cateva minute, a disparut subit. Pacat ca nu m-am gandit sa fac un PrtScr :P . Postez comantariul aici, pentru ca are legatura tot cu topicul acesta.

"La cinematograful 3D am râs ca la filmele cu greşeli gramaticale făcute de Vanghelie. Să vă mai zic şi că m-am ferit când un rechin a lătrat de două ori la mine, deşi grafica era mai naivă decât a unei maimuţe cu un coeficient de inteligenţă deficitar?"

Grafica e pentru copii doamna! Pana la acest articol va stimam, aveati ceva in plus care va deosebea de restul maimutelor cu "coeficient de inteligenta deficitar". Dupa ce ca e singurul, daca nu, primul cinematograf 3D din Romania asta crizata, ii clasati pe producatori mai jos decat maimutele talambe de la ZOO. Daca nu stiati, filmulelte sunt produse in Galati, nu importate. Ce vroiati sa vedeti la cinematograful 3D PENTRU COPII? My Bloody Valentine? Acum, sigur parintii care nu si-au dus pana acum copiii la cinematograf, nu o vor mai face deoarece, dumneavoastra, v-ati gandit sa criticati filmulete pentru copii...Trebuia sa va rezumati la "TV mania". Acolo, va e locul. Sa nu comparam OTV cu cinematograful 3D. Daca pana acum nu ati mai dat pe la muzeu, asta find prima data, va rog sa nu va mai duceti. Iar daca va duceti, nu mai comentati, ca nu sunteti in masura. Ma intreb oare cand o sa vad articole despre teatrul de copii...Acolo mai lipseste sa va duceti si sa criticati piesele de teatru.

Mai am un comentariu, am facut un PrtScr :d astept sa dispara si asta...

Nu este cazul. Tipii, dupa ce au facut tot pentru a prelua VL, de a da tepe pe la munte cu vile, platind, sub divrse forme, se comporta ca atare. Un micut si tinerel Jurnalist de sport (HA)desi ma cunostea si putea sa ma intrebe, a scris despre proiectant "DILETANTI" la lucrarile de la stadionul DUNAREA. Stia ca nu am banii lor si nu am cum sa-i dau in judecata! Minciuna a fost aruncata, conform regulilor dl-ui Macovei. Doreaqti altceva? Daca am avea un avocat al poporului si pe la noi, acest inscris contagios ar disparea prin hotarare judecatoreasca in max. 24 ore. Cu dl. DANUT LUNGU. Cum sa facem sa scapam de ei?

Posted

Nu este cazul. Tipii, dupa ce au facut tot pentru a prelua VL, de a da tepe pe la munte cu vile, platind, sub divrse forme, se comporta ca atare. Un micut si tinerel Jurnalist de sport (HA)desi ma cunostea si putea sa ma intrebe, a scris despre proiectant "DILETANTI" la lucrarile de la stadionul DUNAREA. Stia ca nu am banii lor si nu am cum sa-i dau in judecata! Minciuna a fost aruncata, conform regulilor dl-ui Macovei. Doreaqti altceva? Daca am avea un avocat al poporului si pe la noi, acest inscris contagios ar disparea prin hotarare judecatoreasca in max. 24 ore. Cu dl. DANUT LUNGU. Cum sa facem sa scapam de ei?

Cu tot respectul: as dori sa va revedeti postarile inainte de a da "add reply". Unele nu au nicio coerenta si nicio legatura cu topicul.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Cu tot respectul: as dori sa va revedeti postarile inainte de a da "add reply". Unele nu au nicio coerenta si nicio legatura cu topicul.

Ce anume este comportamentul? Sau Cenzura? Cea mai sublima minciuna este aruncarea motanului si apoi tacerea totala. La asta m-am referit. S-a vandut ziarul din ziua aia? Pentru "EI", ca dumnealor nu le pot spune, este suficient ca m-au improscat cu noroi, ca si pe alte persoane din Galati, ca apoi sa treaca la "alte subiecte" arzatoare. Cumva topicul cuprindea si "cenzura de la VL?"

Edited by bosorogu'
Posted

A inceput sa ma calce pe nervi multipla postare a aceluiasi subiect, cu virgule diferite! Si cu pauze de cateva luni. Cine are dreptul sa rezolve problema? Mii de "SUBIECTE" dar, de fapt, cateva zeci. Cu oarecare mici variatii! Te plictisesti pana gasesti o ceva normal. Pai ce facem daca am ajuns si aici ca la sistemul "politicienilor" ex-bisnitari de ieri, sa facem alegatii pe aceeasi tema cu alte cuvinte?

• 1 month later...
Posted

oare sunt singurul de pe aici care nu suport emisiunile de teleshoping? Lasand tv-ul deschis si atent la calculator, a inceput o emisiune de teleshoping. Mi-a atras atentia deodata cand un aparat de gonit muste si tantari costa 150 de lei, si ca acel aparat acoperea circa 400 de metri patrati, iar la cumpararea unuia, primesti al doilea cadou. Cum mama ma-sii?

Mai zicea tanti aia ca nu iti mai trebuie intr-un apartament alte aparate.. deci de unde al doilea? Ce adaos comercial au astia daca si la 2 aparate isi permit teoretic sa primeasca costul unuia?

• 2 months later...
Posted (edited)

Batranii reclamagii disperati dupa liniste. Din cauza lor se desfiinteaza totul in oras. Din cauza lor s-a desfiintat parcul de distractii din spatele lui Mc Donalds si eu nici n-am apucat sa ma dau in ciocane. Spuneti-mi si mie unde mai gasesc eu acum ciocane? Undeva mai apropiat de Braila? Eu cel mai apropiat in afara de Galati stiu tocma in capatul celalt de tara, la Baia Mare.

Edited by George
Posted

... Spuneti-mi si mie unde mai gasesc eu acum ciocane?...

George, cu siguranta gasesti ciocane la mare... De obicei ciocanele au cautare vara cand e cald, frumos si sunt multe fete puse pe distractie, iarna nu cred ca se gasesc.

Indubitabil la Costinesti - dupa cum se stie - "statiunea tineretului". Acolo oamenii batrani nu se arata deranjati de zgomot, ba din contra le plac si lor ciocanele.

PS

Si ciocanele astea... stau intr-un loc o perioada, dupa care, din lipsa de clienti, dispar si apar in alta localitate unde ciocanele au mai mare cautare... si tot asa.

Nu stiu daca tine neaparat de Primarie sau oameni in varsta... ca pana la urma distractia poate fi si fara muzica data la maxim pe ritm de manele... nu? Adica ciocanele (de oricare tip, forma si marime) functioneaza si fara decibeli excitati. (parerea mea)

Posted

Crezi că-i doare pe managerii parcurilor de articolele din Viața Liberă? Îi doare în cot îți spun eu, din simplul fapt că ei sunt aici vizitatori care fac un ban „ cinstit ”.

Apropo, ăștia cu parcurile lor dau și ei un bon fiscal acolo?

Posted

Foarte corect, dar dacă cer, aud povestea cu „ nu-i șefu ”, „ s-a terminat hârtia ” și așa mai departe. Și ce faci? Doar nu o să renunți la un CIOCAN din cauza bonului fiscal =)) .