Jump to content

CURSURI FORMARE MEDIATORI


Mihaela Georgescu

Recommended Posts

Asociatia Camera Mediatorilor Galati in parteneriat cu furnizorii de formare acreditati de Consiliul de Mediere, Claudiu Ignat si Zeno Sustag, organizeaza incepand cu luna octombrie inscrieri la cursul autorizat de formare initiala a mediatorilor. Durata cursului este de 80 ore, organizate pe parcursul a doua saptamani intensive si costa 3500 lei, acest pret incluzand si taxa de examinare. La sfarsitul cursului va fi eliberata diploma pentru participare la curs si diploma de mediator avizata de Consiliul de Mediere. Relatii la telefon 0747.139121.

post-8720-0-80846600-1381268459_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Asociatia Camera Mediatorilor Galti, organizeaza in colaborare cu centrul-pilot din Craiova, cursuri de formare initiala in profesia dfe mediator, prin formatorii Claudiu Ignat si Zeno Sustag. Costul cursului este de 3.500 lei si dureaza 2 saptamani, la sfarsitul caruia este eliberata diploma de acreditare ca mediator. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne apelati la 0474.139.121 sau www.mediatorgalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.