Jump to content

Pensionară surprinsă zgâriind maşini


dcp100168

Recommended Posts

Pensionară surprinsă zgâriind maşini

O pensionară din Galați a ajuns să fie spaima mai multor șoferi. Femeia a fost filmată de o cameră de supraveghere când zgâria mai  multe mașini parcate pe trotuar. Conducătorii auto și-au pus mâinile în cap când și-au găsit autoturismele vandalizate şi vor cu orice preț să dea de pensionara care i-a trimis în service.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată într-o mașină se observă cum femeia cu ochelari de soare și foarte grăbită zgârie mai multe mașini parcate în apropierea Facultății de Mecanică.„Era miercuri dimineață, pe la ora 10.

1376066_655042304528327_1837420381_n-300

De fapt, la ora 9.47 am lăsat mașina aici în parcare, am plecat la cursuri, iar dupa-amiază când m-au uitat în bord am observat că nu mai am benzină. M-am dus la peco şi abia acolo, când am deschis rezervorul am văzut zgârieturile. M-am dus repede acasă, am descărcat imaginile înregistrate de cameră și am văzut-o pe femeie cum zgârie toate mașinile parcate. Când m-am întâlnit a doua zi cu un coleg de-al meu care parcase lângă mine și el mi-a povestit că a pățit la fel ca mine”, a spus Florin Călin, unul dintre șoferii care s-au trezit cu mașina zgâriată.

Și nu a pățit-o doar un singur șofer. Se pare, că încă doi conducători auto sunt nevoiți acum să scoată bani din propriul buzunar pentru a repara zgârieturile făcute de pensionară. „Nu am fost încă la service. Asta oricum nu e zgârietură să se ia la un polish. Nici Casco nu avem. Dacă va fi identificată femeia, îi dăm facturile să ne plătească reparaţiile”, a spus Dragoș Stăncescu, un alt șofer cu mașina zgâriată.

În total, sunt trei șoferi care s-au ales cu mașinile zgâriate de pensionara blondă. Ei sunt hotărâți să depună plângere la poliție și speră ca din imaginile înregistrate de camera de supraveghere, oamenii legii să-i dea mai repede de urmă bătrânicii „obraznice”.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Acum depinde si de soferii, uni merita mai mult, daca acei soferi parcheaza pe 90% din trotuar merita si cauciucurile sparte... Ca nu e problema pietonilor si altora ca nu are ala unde parca, e strict problema lui.

 

Nu cred ca aceasta batranica a facut cea ce a facut asa degeaba... Bravo bunicuto si alti sa faca la fel sau mai rau pentru idiotii care nu stie sa parcheze :-)

 

Ca legea e pentru uni nu pentru toti...

Edited by LaurX82
Link to comment
Share on other sites

Laur, una e sa crezi tu ceva si alta e sa fie cu adevarat asa. Legea e pentru toti, nu pentru unii, iar daca nu-ti convine ceva, actionezi legal, nu distrugi bunurile oamenilor. Te deranjeaza, suni la politie si ceri sa li se dea amenda, etc, dar nu te-apuci sa-ti faci dreptate singur. Probabil ca femeia nu avea toata tigla pe casa si mai probabil decat atat e ca cineva sa o recunoasca si sa actioneze la fel cum a facut si ea, busind-o odata si bine cu mufarina de bordura.

Edited by riaji
Link to comment
Share on other sites

Da... politia nu te baga in seama, tot de tine se ea ca ai tupeu sa il reclami pe smeker care parcheaza pe toata bordura, fiind nevoit sa mergi pe strada unde merg masinile sa te ea una pe capota ca deh smekerul parcheaza cum ii tuna capul ca nu are loc de parcare.

Cred ca si tu ai masina si parchezi cum ai chef ca ii ti apararea.

 

Si pe cei care parcheaza pe banda 1 cu avarii fara motiv trebuie pedepsiti si nu legal ca nu le face nimic...

 

In ziua de azi singur trebuie sa faci dreptate, dar politia tot pe tine se ea care ai dreptate... asta e Romania oameni sunt slabi...

Link to comment
Share on other sites

Da, pai.. as putea sa fac o discutie de clasa I cu tine, de genul 'mama mea e mai frumoasa', chiar daca nu ne cunoastem, ca nu ma opreste nimeni sa nu zic si eu, la randul meu, despre tine: poate chiar tu esti baba aia senila, daca tot n-ai masina! Realizezi penibilul argumentului tau..? :-)

Iar, ca sa ne intoarcem la discutii mai constructive, revin si zic: nu tre` sa-ti faci singur dreptate, nici in Romania, nici nicaieri, pentru simplul motiv ca nimeni n-are 100% dreptate. Asadar, cand or gasi-o, baba va avea dosar penal pentru distrugere si va da banii pagubitilor, intocmai pentru ca se vrea a fi o tampita cu spirit civic; daca ar fi dorit cu adevarat sa schimbe ceva in privinta soferilor care parcheaza aiurea, ori suna la politie, ori pe lasa un biletel de bun-simt, nu se comporta ca o maimuta la varsta ei. Dar nu ma mira, daca atata rabdare are un om de varsta a 3-a, iti dai seama cu usurinta de "tinerii din ziua de azi"..

Edited by riaji
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.