Jump to content

Dorinel Munteanu a fost demis de Kuban Krasnodar


dcp100168

Recommended Posts

Dorinel Munteanu a fost demis de Kuban Krasnodar

Impresarul Leonid Istrati a anunţat că Dorinel Munteanu a fost demis de la conducerea tehnică a echipei ruse Kuban Krasnodar, după doar 15 meciuri, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din campionat şi din cupele europene. "Ni s-a comunicat astăzi neplăcuta veste. Kuban reziliază contractul cu Munteanu", a spus Istrati.

Dorinel Munteanu venise la conducerea tehnică a echipei Kuban în vară, el fiind instalat oficial pe 31 iulie, după ce o perioadă a avut probleme la rezilierea contractului cu precedenta sa grupare, Mordovia Saransk.

În prezent, Kuban Krasnodar ocupă locul 10 în clasamentul campionatului rus, cu trei victorii, cinci remize şi patru înfrângeri.

Favorit pentru a-i succede lui Munteanu la Kuban este antrenorul echipei BATE Borisov (Belarus), Viktor Goncharenko.

digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

Jenant. S-a dat peste cap sa plece de la echipa anterioara ca sa castige mai multi bani. Acum e dat afara ca o masea stricata dupa nici trei luni. La modul asta de "profesionism" nu-l asteapta un viitor prea grozav.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.