Chiriac Adrian Daniel Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Buna dimineața ! Poate sa-mi spună si mie cineva care a fost cel care a gândit sa schimbe modul de funcționare al semafoarelor de pe Coșbuc.Doresc sa-l felicit nu de altceva......Si sa-l întreb dacă are permis si când a fost ultima oara pe acele străzi care întâlnesc Cosbucul. Sunt curios.Cine poate sa-mi dea vreun număr de telefon la care sa sun si sa întreb despre sănătatea acestui om de seama (deștept si inteligent) al orașului nostru.
LaurX82 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Cei de la primarie cred... ce are semafoarele ? In Galati, Braila am gasit cele mai tampite semafoare. In Bacau, Piatra Neamnt si in alte orase sunt mai "destepte", cat sta la verde atat sta si la rosu la timp si n ue mai deloc blocaje. Mai ales aceste semafoare "noi" din Galati sunt cele mai idioate. Acum daca tot e str. Basarabie in reparatie, sa anuleze semaforul de pe Cosbuc pe sensul spre Bariera Traian cand vi de la papadie, nu ii mai vad rostu, ca nu mai face nimeni stanga.
Chiriac Adrian Daniel Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Coșbuc cu Tecuci ala e prăpăd.Am vorbit , o sa analizeze situația , după care o sa se ia măsuri. Pana atunci........
Relu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Merg rar pe Coșbuc... Dar că la intersecția Tecuci cu Coșbuc e ceva anapoda am văzut-o săptămâna trecută: o coadă imensă ce mergea ca melcu'... De disperare, am cotit-o pe Crizantemelor și am ieșit în Doja. Oare nu cumva vor să ne facă să folosim și alte străzi?
Recommended Posts