Jump to content

O poliţistă locală, mână-n mână cu mafia fierului vechi


dcp100168

Recommended Posts

O poliţistă locală, mână-n mână cu mafia fierului vechi

O angajată a Poliţiei Locale Galaţi este cercetată penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. Vasilica Nenciu este funcţionar public cu atribuţii de control şi este acuzată de fapte de corupţie.

Din primele cercetări efectuate de procurori a reieşit faptul că poliţista îi informa pe hoţii de fier vechi când urmau să aibă loc controale în zona în care ei acţionau. Vizaţi de controalele Poliţiei Locale erau cei care excavau ilegal în căutare de fier. Conform procurorilor, după ce afla date exacte cu privire la controale, Vasilica Nenciu îi anunţa pe cei vizaţi, astfel încât aceştia nu să fie în zona controlată. Astfel, hoţii de fier vechi au reuşit de fiecare dată să evite întâlnirile cu poliţiştii, scăpând de rigorile legii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut instanţei de judecată arestarea poliţistei, magistraţii decizând însă ca aceasta să fie cercetată în stare de libertate. Decizia a fost deja atacată cu recurs, dosarul urmând să fie soluţionat de Tribunalul Galaţi.
viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.