Jump to content

N-a lăsat pompierii să-i intre în curte!


dcp100168

Recommended Posts

N-a lăsat pompierii să-i intre în curte!

Pompierii militari din Târgu Bujor au avut o misiune dificile sâmbătă, în jurul prânzului. Aceştia au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit în curtea lui Dan L., din localitate. Era vorba despre un incendiu pornit la autoturismul acestuia, flăcările punând în pericol şi locuinţa, dar şi casele din jur. Din primele cercetări, a reieşit faptul că bărbatul se afla în curte cu un prieten, Costel V., care, după câteva pahare de alcool, a dat foc maşinii.
Ajunşi la faţa locului, pompierii nu au reuşit să intre în curtea lui Dan L., acesta refuzând ajutorul, în ciuda faptului că exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la casă. „Proprietatea este sfântă, aşa că nu s-a putut interveni pentru stingerea incendiului. Cu toate acestea, autospeciala ISU a rămas în dispozitiv, pentru a proteja atât locuinţa bărbatului, cât şi pe cele din jur”, ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.
Din fericire, flăcările nu s-au extins, aşa că singura pagubă a fost autoturismul, care a ars în totalitate.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.