dcp100168 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul etapei a 13-a. Astfel, luni, 4 noiembrie, ora 21.30, Oţelul joacă pe propriul teren, contra revelaţiei FC Botoşani, meciul fiind transmis în direct pe Digisport.
dcp100168 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Cristian Popovici: Mergem la Galaţi să luăm cele trei puncteAntrenorul FC Botoşani speră ca echipa sa să întrerupă seria înfrângerilor şi să aducă cele trei puncte din deplasarea de la Galaţi. Cristian Popovici a menţionat că următoarele două meciuri pe care le va disputa echipa sa sunt cu adversari egali valorici, Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ.”Nu cred că Oţelul este o echipă mai bună valoric decât FC Botoşani, acum echipa trece prin nişte frământări, nu au antrenor. Mergem să luăm cele trei puncte şi vom vedea la finalul jocului dacă este mulţumitor şi un egal. Mergem cu dorinţa de a recâştiga încrederea în noi”, a afirmat Cristian Popovici.Înaintea meciului, singurul jucător indisponibil al echipei locale este Marian Tănase, care va rata sfârşitul turului campionatului.Meciul cu Oţelul se va disputa luni de la ora 21.30 şi va transmis de Digi Sport.botosaninews.ro
dcp100168 Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Bilete Oţelul - BotoşaniPreţurile biletelor pentru meciul FC Oţelul Galaţi - FC Botoşani sunt următoarele:Tribuna 0 - 100 lei, Tribuna I, sector A, B, C - 15 lei, Tribuna I, sector D - 7 lei, Tribuna a II-a, sector B, C - 10 lei, Tribuna a II-a, sector A - 7 lei, Peluza I, sector A, C - 5 lei, Peluza I, sector B - 2 lei, Peluza a II-a - 5 lei.Tichetele de acces se vor comercializa luni, 4 noiembrie, între orele 10:00 şi 21:30, la casele aflate în jurul stadionului ”Oţelul”.* Femeile şi copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, benficiază de intrare gratuită la TRIBUNA a II-a.** Această facilitate este adresată şi persoanelor cu dizabilităţi, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la TRIBUNA I.
dcp100168 Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Gălăţeanul Cârjan: Sper să le dovedesc că s-au înşelat în privinţa meaPrezent la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Oţelul Galaţi, unul dintre atacanţii titulari de la FC Botoşani şi-a exprimat dorinţa de a marca din nou pentru clubul a cărui culori le apără. George Cârjan s-a arătat optimist cu privire la un rezultat favorabil pe care FC Botoşani ar urma să-l obţină în oraşul său natal. Partida de luni va avea în anumită încărcătură emoţională pentru atacantul de la Botoşani prin prisma faptului că ar urma să joace în oraşul său natal. „Putem spune că este un meci special având în vedere că joc în faţa gălăţenilor dar având în vedere că nu am jucat nici un meci pentru ei nu pot sune că este un meci foarte, foarte special. Este un meci ca oricare altul şi vom merge pentru a câştiga cele trei puncte. Eu personal îmi doresc ca atât pentru echipă cât şi pentru mine să fie un nou început, având în vedere că în ultimele etape nu am mai dat gol”, a declarat George Cârjan.Jucătorul de la FC Botoşani a mai menţionat că va avea o motivaţie în plus în meciul din această etapă şi pentru a-şi demonstra valoarea clubului din oraşul natal care nu l-a luat niciodată în calculele pentru prima scenă fotbalistică. „Sincer este o motivaţie în plus şi sper să le dovedesc că s-au înşelat în privinţa mea având în vedere că nu mi-au dat nici o şansă să evoluez în Liga 1 la Galaţi. Mi-e dor de gol dar sper că prin evoluţiile mele o să vină şi golul, nu trebuie să disper. Sper să-mi ajut echipa aşa cm am făcut-o până acum”, a mai spus atacantul de la Botoşani.George Cârjan a mai declarat că obiectivul actual al echipei este obţinerea unei victorii la Galaţi urmată de o alta, în faţa propriilor suporteri cu Ceahlăul Piatra Neamţ.botosaneanul.ro
dcp100168 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Oţelul, tot cu Schumacher pe bancă la meciul cu FC BotoşaniFotbaliştii de la Oţelul vor evolua în această seară pe teren propriu, de la ora 21.30, în compania celor de la FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Liga I, care prinde echipa gălăţeană într-o situaţie destul de complicată.La o săptămână după ce a fost demis Ionuţ Badea, până aseară încă nu fusese rezolvată problema noului antrenor principal, astfel că interimatul tehnicianului adus de la Oţelul II, Constantin Schumacher, va fi prelungit cu un al doilea meci în care conduce prima echipă a clubului de pe banca tehnică, după cel câştigat, joi, în Cupa României.Narcis Răducan, managerul general al echipei, a spus că sunt şanse mari ca astăzi să anunţe numele noul antrenor principal, fără ca acesta să poată sta pe bancă la meicul cu FC Botoşani. „Aşteptăm acordul acţionarilor clubului, astfel ca luni să putem anunţa noul antrenor principal. Însă, chiar dacă totul va fi în regulă, în proporţie de 90 la sută tot Schumacher va conduce echipa la meciul cu FC Botoşani. Este greu de crezut că vom reuşi în timp util să rezolvăm tot ce ţine de documente, să înregistrăm contractul de muncă ca să poată fi pe bancă noul antrenor”, a declarat Răducan.Probleme mari de lotConstatin Schumacher a intrat cu echipa în cantonamentul dinaintea meciului, chemându-l şi pe Andrei Marus de Oţelul II, ca o posibilă soluţie pentru postul de fundaş dreapta. Aici sunt cele mai mari probleme de efectiv, în condiţiile în care cei doi jucători din lot care joacă în mod obişnuit pe acest post, Cojoc şi Antunes, sunt accidentaţi. Primul este indisponibil de mai multă vreme, în timp ce brazilianul a suferit o contuzie foarte puternică la meciul de joi şi nu poate evolua. Astfel, aproape sigur pe partea dreaptă a defensivei va juca unul dintre fundaşii centrali, Sârghi sau Mişelăricu, iar Marus va reprezenta soluţia de avarie. Nici pe celălalt flanc al apărării lucrurile nu stau foarte bine, unica variantă fiind Dan Popescu, în condiţiile în care Murgoci este accidentat, iar Silviu Ilie nu este încă la un nivel de pregătire optim, după o pauză de aproape un sezon şi jumătate. Pe lista accidentaţilor se mai află mijlocaşii Zaharia şi Astafei.Partida dintre Oţelul şi FC Botoşani va începe la ora 21.30 şi va fi televizată în direct de Digisport.viata-libera.ro
dcp100168 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Arbitru nefavorabil Oţelului la meciul cu FC BotoşaniPartida din această seară, dintre Oţelul şi FC Botoşani, va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Radu Petrescu, nefavorabil grupării roş-alb-albastre conform ultimelor partide cu bucureşteanul pe post de arbitru. Ultima oară la un meci al Oţelului de pe teren propriu când Radu Petrescu a oficiat a fost în turul semifinalei din Cupa României, când gălăţenii au pierdut, scor 0-3, cu Petrolul. După acest joc oficialii Oţelului l-au acuzat pe centralul din Bucureşti pentru judecarea în defavoarea gălăţenilor a câtorva faze importante ale jocului.În acest sezon Petrescu a mai arbitrat-o pe Oţelul într-un singur meci, deplasarea de la Chiajna, scor 1-1.Radu Petrescu (Bucureşti) va fi ajutat de asistenţii Sebastian Stoianov (Constanţa) şi Stelian Slabu (Braşov), iar arbitrul de rezervă a fost desemnat Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş).Partida Oţelul – FC Botoşani este programată în această seară, de la ora 21.30, pe stadionul „Oţelul”.viata-libera.ro
dcp100168 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Oţelul Galaţi - FC Botoşani 2-1Formaţia Oţelul Galaţi a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Pentru Oţelul au marcat Mişelăricu '47 şi Henrique '79, iar pentru FC Botoşani a înscris Cîrjan '8.0-1: Cîrjan a marcat cu un şut din interiorul careului1-1: Mişelăricu a marcat cu capul, după o lovitură de colţ executată de Băjenaru2-1: Henrique a adus victoria Oţelului cu un şut sub barăOţelul: Brăneţ - Sîrghi (Marus '89), Mişelăricu, Costin, Popescu - Cooper, Giurgiu - Marquinhos - Băjenaru (Paraschiv '68), Gavrilă (Iorga '56) - Henrique. Antrenor: Constantin SchumacherFC Botoşani: Curileac - Patache, Poverlovici, Dinu, Acsinte - Vraciu (Ghinga '83), Vaşvari, Croitoru, Fulop (Codoban '83) - Hadnagy (Matei '86), Cîrjan. Antrenor: Cristian PopoviciCartonaşe galbene: Băjenaru '19, Henrique '31, Marquinhos '62 / Vaşvari '24, Patache '45Arbitri: Radu Petrescu (centru) - Sebastian Stoianov, Stelian Slabu (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă). Observatori: Dumitru Dumitriu, Adrian VidanLa partidă au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.
dcp100168 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Răducan: “Golul din minutul 7 ne-a speriat rău“Președintele gălățenilor, Narcis Răducan, bucuros pentru victoria contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1, speră ca acest succes să reprezinte un nou început pentru echipa sa, mai ales că de marți Iorga și compania vor avea un nou antrenor.Răducan a recunoscut că golul marcat de FC Botoșani a creat panică în tabăra gazdelor, dar este mulțumit că Henrique și-a făcut din plin datoria. “Nu este de ajuns doar o victorie. Trebuie să mai obținem și altele. Sigur că ne-am speriat în minutul 7 și de aceea am fost la pauză în vestiar pentru a-i încuraja.Mă bucur pentru Henrique. Lumea l-a privit cu suspiciune la început, mai ales că a venit de departe, dar iată că el dovedește că are valoare. Sunt convins că, după o pregătire adecvată de iarnă, pentru că el a venit la noi liber de contract, va fi și mai bun în retur“, a conchis Răducan.digisport.ro
riaji Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) Pacat ca Otelul n-a stiut sa-l apropie pe George Carjan, marcatorul celor de la FC Botosani, cat timp a jucat la Dunarea. Dupa parerea mea, e un jucator foarte bun. Edited November 5, 2013 by riaji
Recommended Posts