lvnatic Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Imi puteti recomanda ceva cafenele in acest scop? Ma intereseaza niste localuri mai decente.
AdiTZA21 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 De agatat ce? Haine? Fii mai specific mah... De locuri de agatat hainele e plin Galatiul....
AdiTZA21 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Poi nu demult era un articol cu agatatoarele de pe centura orasului. Plus ca mai sunt niste "scaiete" pe la Hotel Dunarea... Mai dati-i omului idei..... Acu' daca nu e din armata italiana, nu cred ca are sanse pe Faleza....
lvnatic Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Hiene si scaiete gasesc si in camin Atunci spuneti-mi care sunt localurile mai fancy din oras.
AdiTZA21 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Poi frate, alea sunt cele mai ieftine....un referat, o cana de zahar, o felie de paine cu pate, un pachet de tigari originale, nu de la basarabeni.... Locuri mai fancy in Galati nu prea avem noi..... adica, o sa avem intr-un viitor aprop......scuze indepartat... Incearca pe Calea Prutului dupa pod... Am auzit ca acolo se agata multe, dar pe bani grei ca e "da fite"... Incearca mai intai cu variantele de sus, in camin, apoi ii scoti ochii intr-un week-end "in za club". Vezi daca se lipeste mai bine dupa aia Sau te duci pe langa shaormerii
Recommended Posts