Jump to content

Ionuţ Badea a fost demis din funcţia de antrenor al Oţelului

dcp100168

Recommended Posts

Narcis Răducan: Din această seară am încetat colaborarea cu Ionuţ Badea

Directorul general al FC Oţelul Galaţi Narcis Răducan, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că antrenorul Ionuţ Badea a fost demis din funcţie. "Am avut o discuţie cu Ionuţ Badea după meci şi vom înceta colaborarea. Din această seară el nu mai este antrenorul nostru. În următoarele zile vom anunţa viitorul antrenor. Nu cred că jucătorii au ceva în comun cu demiterea lui Ionuţ Badea", a spus Răducan.

Ionuţ Badea: Criza de rezultate a continuat, nu mai sunt antrenorul Oţelului

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că nu mai este antrenorul formaţiei din cauza lipsei de rezultate favorabile. "Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Am încercat să dau tot ce am putut mai bun. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor bun. Asta este viaţa antrenorilor, când lipsesc rezultatele plătesc", a spus Badea la DigiSport.