Jump to content

Şi-a uitat pistolul pe o bancă din parc!


dcp100168

Recommended Posts

Şi-a uitat pistolul pe o bancă din parc!

Un bărbat, de 32 ani, din Galaţi, este cercetat de poliţişti, după ce şi-a uitat pistolul aflat într-o borsetă pe o bancă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, comisar Cristina Tatulici, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 22 ani despre faptul că în timp ce se plimba pe o stradă din Galaţi a găsit pe o bancă o borsetă în care se află un pistol.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că arma, un pistol de autoapărare cu proiectil din cauciuc, aparţine unui bărbat de 32 ani, din Galaţi, care posedă permis de armă din luna aprilie 2012. El le-a declarat poliţiştilor că, fiind prins într-o conversaţie telefonică, a plecat fără a-şi mai lua borseta, de pe banca pe care se aşezase.

Pistolul a fost ridicat şi depus la camera de corpuri delicte, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 10.000 lei pentru pierderea armei. De asemenea, i s-a anulat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi arme neletale, supuse autorizării.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.