tigeratlantic9945 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Se pare ca va avea loc peste 2 saptamani turul 2,intre Andrei Lisinchi si Dumitru Nicolae
dorian Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Am respectat.neconditionat, varsta si "parul alb".De azi,insa,voi acorda locul, pe scaunul autobuzului, doar batranilor care vor raspunde la intrebarea: PE CINE A-TI VOTAT?????????
dorian Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Un mesaj si pentru nepotei:SOMN USOR! MAHMUREALA PLACUTA! MAI CLATITI NARA! VIITORUL NU SE DECIDE LA SPRIT DAND DIN FUNDULET MAI PUNETI MANA PE.......STAMPILA IUBITI-L PE TATAIE...IN LUMEA CELOR CARE NU CUVANTA Azi sunt rau, dar trece!Sper...cu ajutorul vostru. PA
dcp100168 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Ultimele informaţii indică o victorie a lui Chebac pentru şefia CJ!
flieder Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nu pot sa ma bucur pentru niciunul. Asa o strangere in piept ca anul acesta parca n-am avut niciodata. Iar buletinul meu e plin de abtibilduri cu "votat"!Dar parca il prefer pe Chebac in locul lui Durbaca!Si poate ca in turul II va apare si schimbarea pe scena politica galateana.Ce s-a mai intamplat cu asa presupusele cazuri de frauda ale P.C.-ului??
dcp100168 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Ce s-a mai intamplat cu asa presupusele cauze de frauda ale P.C.-ului??La Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi s-au înregistrat până acum 19 plângeri – 18 sesizări şi un dosar penal - legate de alegerile locale. Toate cele 18 sesizări sunt îndreptate împotriva unor membri ai Partidului Conservator, iar dosarul penal îl vizează pe Andrei Lişinschi, acuzat de mită electorală.
dcp100168 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Conform ultimei raportări (ora 14.00), la CJ Galaţi, Eugen Durbacă (PC) are 26,90% din voturile valabil exprimate, fiind urmat de Eugen Chebac (PSD) - 25,47%.Pentru locurile din Consiliul Judeţean: PSD - 29,24%, PC - 21,10%, PDL - 18,68%.
dcp100168 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 O nouă raportare (ora 16.30) şi situaţia s-a modificat, conform zvonurilor: Eugen Chebac (PSD) - 25,22%, Eugen Durbacă (PC) - 24,69%.Pentru şefia CJ, centralizarea se va încheia de-abia mâine seară.
dcp100168 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Dumitru Nicolae (PSD) şi Andrei Lişinschi (PDL), în turul doi (rezultate finale)Actualul primar al municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae (PSD), şi omul de afaceri Andrei Lişinschi (PDL) se vor confrunta în al doilea tur de scrutin pentru fotoliul de primar al Galaţiului. Conform rezultatelor finale prezentate de Robert George Florea, preşedintele Biroului Electoral Municipal Galaţi, 96.042 din cei 266.307 gălăţeni cu drept de vot s-au prezentat la urne. 3% din voturile exprimate au fost anulate, în urma numărării celor valide pe primul loc situându-se actualul edil, Dumitru Nicolae (PSD) - cu 33.052 de voturi (35,48%), urmat de Andrei Lişinschi (PDL) - cu 22.012 sufragii (23,63%). Pe locurile următoare s-au situat Marius Stan (PNL) - cu 17.534 voturi (18,82%), urmat de Răzvan Avram (PC), cu 11.012 sufragii (11,82%).În continuare: Corneliu Mangalea (independent) - 4.282 voturi (4,59%), Marin Costel (PRM) - 1.687 voturi, Igor Pârgu (PNG-CD) - 1.057 voturi, Florin Ionel Cernat (PER) - 897 voturi, Constantin Telegan (PNŢCD) - 561 voturi, Silviu Vasilache (PV) - 460 voturi, Gheorghe Balâc (PNDC) - 245 voturi, Puiu Adrian Stanciu (AIR) - 231 voturi, Ion Grosu (PAS) - 134 voturi.Patru partide în CLConform rezultatelor finale prezentate şi în cazul alegerilor consilierilor locali, din cele 91.094 de voturi exprimate au fost anulate 5,1%. Pe primul loc a ieşit PSD cu 23.868 (26,2%), urmat de PDL cu 19.738 voturi (21,67%), de PC cu 16.119 (17,69%) şi PNL cu 15.560 (17,08%). După redistribuire, PSD a obţinut 8 mandate, PDL - 7 mandate, PC - 6 mandate, iar PNL - 6 mandate.
tomcat0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 deja zarurile cred ca sunt aruncate... PSD pe toate planurile... iar parerea mea e ca din toate relele a iesit varianta cea mai putin rea ! sa dea Dumnezeu sa am dreptate si sa se vada ceva bine in oras si in judet!
dcp100168 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Avansul lui Chebac creştePână la ora 19.00 au fost numărate voturile a 264 din cele 400 de secţii de votare din judeţ. Pe primul loc se află Eugen Chebac (PSD) - 37.127 voturi (25,6%), urmat de Eugen Durbacă (PC) - 35.247 voturi (24,3%), Marius Necula (PDL) - 28.656 voturi (19,7%), Victor Paul Dobre (PNL) - 28.100 voturi (19,4%) şi Carol Dina (PRM) - 4.636 voturi (3,2%).La alegerile pentru consilieri judeţeni, PSD - 28,7%, PNL - 19,6%, PC - 19,6%, PDL - 17,8%.
megastar Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Am respectat.neconditionat, varsta si "parul alb".De azi,insa,voi acorda locul, pe scaunul autobuzului, doar batranilor care vor raspunde la intrebarea: PE CINE A-TI VOTAT?????????Frumos spus.Pot sa folosesc aceasta replica?
tigeratlantic9945 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Am respectat.neconditionat, varsta si "parul alb".De azi,insa,voi acorda locul, pe scaunul autobuzului, doar batranilor care vor raspunde la intrebarea: PE CINE A-TI VOTAT?????????Frumos spus.Pot sa folosesc aceasta replica?adica cum? de ce esti nemultumit pe cei in varsta?
dorian Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Am respectat.neconditionat, varsta si "parul alb".De azi,insa,voi acorda locul, pe scaunul autobuzului, doar batranilor care vor raspunde la intrebarea: PE CINE A-TI VOTAT?????????Frumos spus.Pot sa folosesc aceasta replica?adica cum? de ce esti nemultumit pe cei in varsta? Mi-as dori,odata ptr.totdeauna,sa evadam din feudalismul politic.in care cu inconstienta ne zbatem.Cred ca batraneii nostri trebuie zgaltaiti zdravan,ptr.a realiza ca un abonament gratuit.10lei gasiti in cutia postala,un mic si o bere,etc.nu inseamna nimic ptr.viitorul copiilor si a-l nepoteilor.NU reprezinta decat masura egoismului unor cetateni,care se declara vehement CRESTINI. JENANT!!!!!!!!!
tigeratlantic9945 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Acum sincer Dorian,cine vrei sa iasa primar la Galati?
Relu Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mi-as dori,odata ptr.totdeauna,sa evadam din feudalismul politic. Gând la gând Totuşi, nu e cazul să fim duri cu bătrânii ... şi-au dat obolul pe lumea asta, ne-au crescut ... sunt la o vârstă la care nu mai reacţionează la nici o schimbare.
dcp100168 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Conform centralizării de până la ora 20.30, la CJ Galaţi, Eugen Chebac (PSD) are 26,36%, fiind urmat de Eugen Durbacă (PC) - 24,54%. Pe locul al treilea, Marius Necula (PDL) - 19,66%.
dcp100168 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Conform centralizării de marţi, ora 16.30, BEC l-a desemnat câştigător al preşedinţiei Consiliului Judeţean Galaţi pe Eugen Chebac (PSD). Ierarhia finală: Eugen Chebac (PSD) - 54666 voturi - 24,82 la sută, Eugen Durbacă (PC) - 50699 voturi - 23,01 la sută, Marius Necula (PD‑L) - 46629 voturi - 21,17 la sută, Victor Paul Dobre (PNL) - 42812 voturi - 19,43 la sută, Carol Dina (PRM) ‑ 6.991 voturi ‑ 3,17 la sută, Vasile Rugină (PNG‑CD) ‑ 4.315 voturi ‑ 1,95 la sută, Ion Ştefan (PAE) ‑ 3.408 voturi ‑ 1,54 la sută, Bogdan Simiz (PV) ‑ 2.832 de voturi - 1,28 la sută, Viorel Irimia (PIN) ‑ 2.264 voturi ‑ 1,02 la sută, Florin Tupilatu (PER) ‑ 1.651 voturi ‑ 0,74 la sută, Eugen Popa (PNŢCD) - 1.498 voturi ‑ 0,68 la sută, Ion Gigi (PNDC) ‑ 934 voturi ‑ 0,42 la sută, Nestor Călin (PSD "CTP") ‑ 896 voturi ‑ 0,40 la sută, Costel Osanu (PAS) ‑ 651 ‑ 0,29 la sută. Consiliul Judeţean Galaţi va avea în componenţă 11 social-democraţi, 8 liberali, 8 democrat-liberali şi 7 conservatori. Repartiţia voturilor: PSD - 59.876, PNL - 42.777, PD-L - 40.788, PC - 40.764, PRM - 7.532, PNG‑CD - 4.803, PAE - 3.970, Partida Rromilor "Pro Europa" - 3.114, Partidul Verde - 2.652, PNŢCD - 2.160, PER - 2.093, PIN - 1.792, PSD "Constantin Titel Petrescu" - 1.165, PSR - 685, Partidul "Pentru Patrie" - 633, PNDC - 620, UDMR - 611, Alianţa pentru Unitatea Rromilor - 450, PAS - 430, Asociaţia Italienilor din România - 328 de voturi.
dorian Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mi-as dori,odata ptr.totdeauna,sa evadam din feudalismul politic.Gând la gând Totuşi, nu e cazul să fim duri cu bătrânii ... şi-au dat obolul pe lumea asta, ne-au crescut ... sunt la o vârstă la care nu mai reacţionează la nici o schimbare. Cu respect da-mi voie sa te contrazic.Voi fi cinic.Imagineaza-ti ca mai ai de trait 5 sau maxim 10 ani.La ce tip de promisiuni vei reactiona?In fond"O VIATA AI..." Aceleasi persoane le vei intalni duminica de duminica,facand TURISM LITURGIC si alungand tantarii cu o miscare metronomica(sus,jos,dreapta.stanga)sperand in viata de dupa moarte. Nu sunt ipocrit,gresesc adesea.I-mi constientizez,insa,aberatiile.Incerc,in limitele societatii actuale,sa fiu eu insumi.Sa fac ceea ce zic.Sa nu fiu dual.Nu fac compromisuri cu mine insumi,de aceea sunt FERICIT. Cel mai important este CUM IMBATRANESTI!!!!!!!! MEMENTO MORI!!!
dorian Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Acum sincer Dorian,cine vrei sa iasa primar la Galati?Ideal vorbind,primarul meu ar trebui sa mixeze aceste calitati: -spirit antreprenorial si organizatoric-Andrei -stiinta de a alcatui o echipa,de a pune omul potrivit la locul potrivit-Marius -intelegerea si intelepciunea senectutii-NicolaieDeci as vota candidatul ANDREI MARIUS NICOLAIE.Cred, totusi, ca este momentul investitiilor,creerii locurilor de munca,viziunilor pe termen mediu si lung.Este timpul sa reducem diferentele dintre Ardeal,Banat si Moldova.Este ora proiectelor destepte,sustenabile.Este clipa tinerilor,de aceea votez ...ANDREI!
tigeratlantic9945 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Acum sincer Dorian,cine vrei sa iasa primar la Galati?Ideal vorbind,primarul meu ar trebui sa mixeze aceste calitati: -spirit antreprenorial si organizatoric-Andrei -stiinta de a alcatui o echipa,de a pune omul potrivit la locul potrivit-Marius -intelegerea si intelepciunea senectutii-NicolaieDeci as vota candidatul ANDREI MARIUS NICOLAIE.Cred, totusi, ca este momentul investitiilor,creerii locurilor de munca,viziunilor pe termen mediu si lung.Este timpul sa reducem diferentele dintre Ardeal,Banat si Moldova.Este ora proiectelor destepte,sustenabile.Este clipa tinerilor,de aceea votez ...ANDREI!am aceeasi parere cu tine....
dcp100168 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Componenţa Consiliului Local GalaţiPSD - 8 mandate: Viorel - Nicolae Mînzu, Florin Popa, Gelu Stan, Nicuşor Ciumacencu, Florin - Costin Pâslaru, Lucreţia Roşca, Hristache Bogatu, Daniela Artimof.PD-L - 7 mandate: Andrei Lişinschi, Paul Stan, Gheorghe Radu, Ionuţ - Cosmin Păun, Petru Alexe, Victor Dobrea, Nicolae - Viorel Trif.PNL - 6 mandate: Marius Stan, Mircea Răzvan Cristea, Maricel Oancea, Mihai Manoliu, Iulian Teodor Gheorghe, Dumitru Cristea.PC - 6 mandate: Eugen Durbacă, Bogdan Liviu Ciucă, Răzvan Avram, Tincuţa Tercu, Radu Cosca, Picu Apostol Roman.
dcp100168 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Ce s-a mai intamplat cu asa presupusele cauze de frauda ale P.C.-ului??La Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi s-au înregistrat până acum 19 plângeri – 18 sesizări şi un dosar penal - legate de alegerile locale. Toate cele 18 sesizări sunt îndreptate împotriva unor membri ai Partidului Conservator, iar dosarul penal îl vizează pe Andrei Lişinschi, acuzat de mită electorală.Biroul Electoral Judeţean Galaţi şi filialele a două partide au făcut plângere la Parchet împotriva omului de afaceri Andrei Lişinschi, candidatul PDL la Primăria Galaţi care a intrat în cel de-al doilea tur de scrutin, pe care l-au acuzat de mită electorală, prin organizarea unui concurs cu premii. "Două partide politice, PNŢCD şi PC, precum şi Biroul Electoral Judeţean Galaţi, au sesizat Parchetul cu privire la faptul că Andrei Lişinschi ar fi oferit mită electorală în timpul campaniei", a declarat, miercuri, Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. Procurorii au înregistrat plângerile şi le-au trimis Poliţiei, care va trebui să verifice în ce măsură se confirmă cele sesizate.În perioada primului tur de scrutin, gălăţenii au primit în cutiile poştale plicuri conţinând o întrebare cu două variante: "Andrei Lişinschi este sau va fi primar al Galaţiului?". Un număr de 40 de gălăţeni care răspundeau "corect" urmau să câştige o excursie de două persoane în Grecia, extragerea urmând să aibă loc pe 22 iunie, după cel de-al doilea tur de scrutin. "Nu are nicio legătură cu mituirea, astea sunt atacuri de campanie. Ar fi fost mită dacă aş fi dat bani să fiu votat. Şi primarul Dumitru Nicolae are multe plângeri făcute la Parchet, dar de ele nu vorbeşte nimeni", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lişinschi.
Nirol Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Componenţa Consiliului Local GalaţiPSD - 8 mandate: Viorel - Nicolae Mînzu, Florin Popa, Gelu Stan, Nicuşor Ciumacencu, Florin - Costin Pâslaru, Lucreţia Roşca, Hristache Bogatu, Daniela Artimof. PD-L - 7 mandate: Andrei Lişinschi, Paul Stan, Gheorghe Radu, Ionuţ - Cosmin Păun, Petru Alexe, Victor Dobrea, Nicolae - Viorel Trif. PNL - 6 mandate: Marius Stan, Mircea Răzvan Cristea, Maricel Oancea, Mihai Manoliu, Iulian Teodor Gheorghe, Dumitru Cristea. PC - 6 mandate: Eugen Durbacă, Bogdan Liviu Ciucă, Răzvan Avram, Tincuţa Tercu, Radu Cosca, Picu Apostol Roman. vai mama noastra !!!!!!!!! toata floarea cea vestita de "baieti da baieti", ca sa nu zic altfel sunt in consiliul local ! sa vedeti voi acum ce prosperitate vom avea in oras !
Recommended Posts