Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vrei sa iti cumperi un televizor nou si nu ai vrea sa cheltuiesti prea mult? Acum ai ocazia sa il iei GRATIS.
In luna noiembrie UPC ofera GRATUIT noilor abonati un LED Samsung, diagonala 80cm, in valoare de 1399RON.
Bucura-te de cele 134 canale dintre care 19 in format HD, internet cu viteza download de 200Mbps (plus WiFi) si minute nelimitate in reteua UPC.
Daca te-am facut curios nu ezita sa ma contactezi la 0766693228 sau lasa un PM.            

Posted

nu trebuie să taie nimic, oferta e reală, numai că nu e complet explicată. am beneficiat de ea de prin septembrie, deci pot avea câteva opinii:

- se încheie un contract de prestări servicii pentru minim 24 de luni; pachetul include acele programe tv, internet şi telefonie pentru 120 de ron lunar;

- partea cu tv este super ok; pentru decodarea majorităţii programelor hd ţi se pune la dispoziţie un card CI+ care se introduce în televizorul ce-ţi va fi oferit, ai programele din telecomanda televizorului, deci dispare cutia aia neagră, gri etc. cu denumirea de receiver. eu mai aveam în casă un tv care suportă CI+, deci pentru a vedea la celălalt anumite programe, scot cardul şi-l introduce dincolo. chestia asta funcţionează "live", deci nu trebuie să închizi aparatul. comparativ cu rds-ul, am pierdut meciurile, la care recunosc că mă uitam, dar am recâştigat posturile din gama discovery, history etc., ce se văd superb. mai nou, şi rds-ul dă carduri de astea;

- partea cu internetul iarăşi e ok, pe torrente am ajuns la 24 MB/s la download, deci cei 200 din ofertă sunt reali; ţi se dă un router cu wifi etc., ceea ce e foarte bine. partea proastă este că ţi se oferă la upload 6 mbps, deci sub 1 MB/s; rds-ul a contracarat iarăşi, cu abonamente de 500 mbps şi 1000 mbps. deci...

- partea de telefonie... plăteşti orice apel în afară de reţeaua upc, deci nici nu l-am mai scos din cutie.

cine mai vrea detalii, le pot da.

încă o chestie: nu ţi se oferă un tv, ci un voucher de 1400 ron utilizabil la Altex doar pentru televizoare din gama samsung. eu am mai completat cu 100 ron pentru un tv full hd de 81 cm. (pentru camera în care stă spânzurat e suficient), dar puteam lua orice model plătind diferenţa.

Posted

Suna super, mai scump decat RDS dar nu se compara la service si cate iti da... Da si acel TV il platesti in rate cu abonamentul oricum e de bine...

La Galati oras mai sunt clienti la RDS ? :))