Jump to content

Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1-2

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Bilete la meciul Oţelul - FC Vaslui

Preţurile biletelor pentru meciul Oţelul Galaţi - FC Vaslui, din cadrul etapei a XV-a, sunt următoarele: Tribuna 0 - 100 lei, Tribuna I, sector A, B, C - 15 lei, Tribuna a II-a, sector B, C - 10 lei, Peluza I, sector B - 2 lei.

Tichetele de acces se vor comercializa vineri, 22 noiembrie, între orele 10:00 şi 21:00, la casele aflate în jurul stadionului ”Oţelul”.

Femeile şi copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, benficiază de intrare gratuită. Această facilitate este adresată şi persoanelor cu dizabilităţi, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.

Meciul se va disputa vineri, 22 noiembrie, începând cu ora 21:00, pe arena „Oţelul”.

Posted

Probleme mari de lot la Vaslui, înainte de meciul cu Oţelul

Tehnicianul Vasluiului, Liviu Ciobotariu, nu se poate baza pe cinci dintre fotbaliştii săi pentru partida de mâine seară, cu Oţelul Galaţi, din cadrul etapei cu numărul 15. Sălăgeanu este suspendat o etapă din cauza cumulului de cartonaşe galbene, iar Caue, Prahic, Ortiz şi Manole sunt accidentaţi. „Este o situaţie pe care, până acum, nu am mai întâlnit-o. Sper ca măcar câţiva dintre ei să fie recuperaţi până la ora meciului. Nu m-am hotărât la primul unsprezece. Avem probleme în toate compartimentele“, a spus Ciobotariu.

Tehnicianul consideră că partida cu Oţelul poate fi una decisivă şi o eventuală victorie i-ar putea menţine pe elevii săi în lupta pentru podium. „Pentru noi e un joc foarte important. În funcţie de rezultatul acestui meci putem să vedem pentru ce parte a clasamentului ne vom lupta. În cazul unei victorii pot spune că ne batem pentru prima parte“, a mai spus Liviu Ciobotariu.

adevarul.ro

Posted

Lienen: "Abia aştept debutul acasă"

Oţelarii sunt pregătiţi pentru confruntarea de mâine seară cu FC Vaslui şi speră într-un succes la partida de debut în faţa propriilor fani a tehnicianului Ewald Lienen. Atât antrenorul Oţelului, cât şi Narcis Răducan şi Enes Sipovic sunt încrezători înaintea jocului, în ciuda faptului că întâlnim un adversar valoros, dar toţi consideră că, împreună cu suportul publicului, roş-alb-albaştrii îşi pot atinge obiectivul stabilit: victoria.

Narcis Răducan - director general: „Segmentul publicului este important în partida cu FC Vaslui, un adversar de tradiţie pentru gălăţeni şi pentru Oţelul. Ne-am bucurat anul trecut că am reuşit să îi învingem acasă, sperăm să repetăm isprava într-un moment în care chiar avem nevoie de puncte şi orice pas greşit ne menţine în zona periculoasă.”

Ewald Lienen - antrenor principal: „Întotdeauna ai emoţii când debutezi în faţa propriilor suporteri, dar abia aştept. Trebuie să le demonstăm fanilor că jucăm un fotbal bun şi că putem câştiga meciuri. Ca antrenor nou la echipă trebuie să îţi implementezi ideile de joc, dar după două săptămâni pot spune ca sunt mulţumit de mentalitatea jucătorilor, toţi muncesc la antrenamente, dar trebuie să arătăm şi în partidele oficiale că putem fi învingători. FC Vaslui este o echipă bună, joacă aproape la fiecare meci în aceeaşi formulă, sunt bine organizaţi în defensivă, uneori folosesc arma contra atacului, mai ales prin Antal, un jucător foarte rapid.”

Enes Sipovic - fundaş central: „Eu sunt cel mai bucuros când echipa nu primeşte gol, e obiectivul principal al unui fundaş. Vrem să câştigăm toate cele trei puncte cu Vaslui, chiar dacă este o echipă bună. Au jucători periculoşi în atac, cum ar fi Antal, dar îi vom tăia elanul încă de la început.”

Partida FC Oţelul Galaţi - FC Vaslui va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Oţelul”.

fotbalclubotelul.ro

Posted

Ne arbitrează Cătălin Popa

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa (Piteşti) să conducă la centru partida dintre Oţelul şi FC Vaslui, din cadrul etapei a 15-a a Ligii I la fotbal. Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Octavian Şovre (Oradea), respectiv Vasile Marinescu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Cristina Dorcioman (Câmpulung Muscel).

Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Nicolae Marodin din Bucureşti, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Ion Craiu, tot din capitală. Partida va fi supervizată de Liga Profesionistă de Fotbal care l-a delegat pe Octavian Goga din Braşov pentru această misiune.

dunareabatrana.ro

Posted

Are mult de muncă neamţul în iarna asta...

Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1-2

Formaţia FC Vaslui a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost marcate de Wilk '28 şi Antal '84 (penalti) pentru vasluieni, respectiv Marquinhos '90+3 (penalti) pentru gazde.

0-1: Wilk a înscris cu un şut de la marginea careului, la care mingea a fost deviată de Sârghi.

0-2: Antal a transformat un penalti acordat de centralul Cătălin Popa pentru un fault al lui Brăneţ la jucătorul grupării vasluiene.

1-2: Marquinhos a stabilit scorul final, din penalti.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Sârghi, Mişelăricu, Sipovici, Popescu - Cooper, Giurgiu (Tudorie '90) - Iorga (Băjenaru '77), Marquinhos, Gavrilă (Astafei '61) - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.

FC Vaslui: Cerniakuskas - Celeban, Prahic, Cordoş, Muşat - Sânmărtean (Pătulea '87), Madson - Viveiros (Lovrecici '57), Antal, Wilk (Enescu '77) - Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Sipovici '14, Giurgiu '16, Iorga '65, Marquinhos '71, Cooper '73, Brăneţ '84 / Temwanjera '2, Wilk '66, Cordoş '72, Antal '84, Enescu '87

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Octavian Şovre, Vasile Marinescu (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă). Observatori: Ion Craiu, Nicolae Marodin. Supervizor: Octavian Goga

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Posted

Lienen, surprins de nivelul Ligii 1: "Trebuie să scăpăm de retrogradare, e ridicol să vorbim de altceva"

Oţelul rămâne fără victorie şi în mandatul lui Lienen şi se apropie periculos de zona retrogradării. Antrenorul neamţ a declarat după meci că principalul lui obiectiv este salvarea de la retrogradare: "E ridicol să vorbim de altceva acum".

"Am avut primul meci la Timişoara, unde am fost urmăriţi de ghinion. Astăzi, cu Vaslui, situaţia a fost diferită. Am întâlnit o formaţie extrem de bună, solidă, excelentă pe contraatac. Sunt surprins de nivelul din România, chiar dacă aveam referinţe bune despre acest campionat. E unul bun, chiar dacă nu se poate compara cu ligile de top din Europa", a declarat Lienen la Digi Sport.

"Trebuie să avem spirit şi cu siguranţă rezultatele vor veni. Totul începe de la atitudine, acest lucru trebuie să îl schimb. Suntem pe locul 14, e o diferenţă mare de puncte faţă de echipele din top. E ridicol să vorbim de planuri mari, important e să scăpăm de retrogradare", a mai spus antrenorul Galaţiului.

prosport.ro

Posted

Lienen crede că Oţelul are nevoie de agresivitate şi atitudine

Eşecul suferit în faţa lui FC Vaslui a adus mare supărare în tabăra Oţelului. Antrenorul Ewald Lienen s-a declarat nemulţumit de atitudinea elevilor săi ,,Am avut posesia, dar nu am reuşit să ameninţăm poarta adversă. Ne-au lipsit agresivitatea şi atitudinea. Cele două aripi ale noastre, Gavrilă şi Iorga, au venit prea mult în centru şi nu am putut să deschidem apărarea adversă. În prima repriză nu am putut să-l blocăm pe Sanmartean, lucru care ne-a fost fatal. După pauză am dominat jocul, dar nu am avut clarviziune. Cred că voi face schimbări în echipă în partidele viitoare’’, a declarat tehnicianul german.

Narcis Răducan era şi el foarte supărat la finalul meciului. ,,Am făcut o partidă foarte slabă. Este adevărat că am întȃlnit un adversar foarte puternic, dar jocul nostru a lăsat foarte mult de dorit. Jucătorii au dorit să-i ofere o victorie antrenorului Lienen, dar nu au putut’’, a declarat directorul general al Oţelului.

presagalati.ro