Jump to content

Tentativă de suicid la Penitenciarul Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Tentativă de suicid la Penitenciarul Galaţi

Un bărbat în vârstă de 71 ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani  pentru săvârșirea infracțiunii de omor, a încercat să se sinucidă prin producerea unor plăgi tăiate la nivelul brațelor cu o lamă de la aparatul de ras de unică folosință.

A fost anunțat imediat personalul medical al unității, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor, ulterior deținutul a fost transportat la Spitalul de Urgențe „Sfântul Apostol Andrei” Galați. Urmare a recomandărilor specialiștilor de aici, bătrânul a fost transferat la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați, urmând a fi externat în cursul zilei de astăzi și internat într-un un penitenciar spital din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Din primele cercetări rezultă că motivația gestului suicidar o constituie nemulțumirea persoanei condamnate privind respingerea propunerii de liberare condiționată de către instanța de judecată.

reporterntv.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.