Jump to content

Servicii consulare noi în Italia


dcp100168

Recommended Posts

Servicii consulare noi în Italia

Ministerul de Externe va deschide, până la sfârşitul lui 2008, două consulate generale la Bologna şi Cosenza, precum şi opt birouri consulare la Bari, Cagliari, Genova, Padova, Rimini, Trento, Veneţia, Verona.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Trei noi consulate in Italia

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretele de infiintare a trei noi consulate ale tarii noastre in Italia, la Bologna, Cosenza si Trieste, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Romania va avea noi consulate in orasul polonez Cracovia, precum si in localitatile spaniole Bilbao si Ciudad Real.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Nu de putine ori, romanii din nord - estul Italiei, stabiliti in aceasta zona sau doar aflati in calatorie – doresc, ori sint nevoiti si ia contact cu misiunile diplomatice ale tarii.

Numai in nord - estul Italiei sunt in jur de 100.000 de romani care au nevoie de serviciile acestor birouri, care din pacate sunt constransi să parcurga sute de kilometrii până la cel mai apropiat consulat, sa piarda zile intregi de la munca, iar în plină criza economică să cheltuiasca bani pe drumuri care i-ar putea folosi pentru familie.

In acest sens Asociatia „Alleanza Romena” in colaborare cu alte representanze ale comunitatii de romani din provincia Padova, a inceput o campanie de adunat semnaturi pentru înfiinţarea unui Consulat românesc la Padova. Sunt necesare un minim de 5000 de semnaturi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.