Jump to content

Un gălăţean a distrus o maşină a Poliţiei Brăila


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean a distrus o maşină a Poliţiei Brăila

Un poliţist din Brăila a fost rănit, marţi, după ce maşina de serviciu pe care o conducea a fost lovită de un autoturism condus de un gălăţean care nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea!", pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru vătămare din corporală.

Potrivit agentului principal Camelia Bucur de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe o stradă din municipiu, cu puţin timp înainte ca agentul să iasă din tură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a precizat că accidentul a avut loc după ce un bărbat de 54 de ani, din Galaţi, aflat la volanul unui autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea!", lovind maşina de Poliţie, care circula regulamentar.

În maşina Poliţiei se aflau doi angajaţi ai IPJ Brăila, care erau în serviciu de patrulare.

În urma impactului, şoferul autospecialei, un poliţist de 37 de ani, a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila, unde a primit îngijiri, fără să rămână însă internat.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului vinovat, pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit Poliţiei Brăila, avariile produse autospecialei au fost evaluate la aproximativ 15.000 de lei.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.