Jump to content

Oţelul Galaţi - Steaua 1-1

dcp100168

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Bilete ieftine la Oţelul - Steaua

Dacă în precedentele sezoane, conducătorii FC Oţelul ridicau preţurile biletelor pentru jocul cu Steaua Bucureşti, la meciul de duminică, FC Oţelul a stabilit preţuri normale pentru tichetele de acces în stadion. Astfel, un bilet la tirbuna zero va costa 100 de lei, la tribuna I, toate sectoarele, biletele vor costa doar 10 lei, acelaşi preţ au şi biletele de la tribuna a II-a, toate sectoarele. La cele două peluze preţurile biletelor sunt şi mai mici, la Peluza Nord sectorul B, un tichet costă 2 lei, iar la Peluza Sud şi celelalte sectoare din peluza Nord costa 5 lei. 
FC Oţelul - Steaua Bucureşti se va juca duminică, 8 decembrie, de la ora 21.00, pe stadionul ”Oţelul” şi va putea fi urmărit în direct la tv pe Digi Sport 1.

Duminică seară, la Galaţi, Oţelul are o nouă şansă de a bate Steaua

* Roş-alb-albaştrii au ocazia de a se revanşa în campionat în faţa Stelei, după înfrângerea de joi seară din Cupa României * Preţurile la bilete, mai mici ca de obicei

Oţelul a pierdut meciul cu Steaua, scor 2-0, disputat joi seară în deplasare, în sferturile de finală ale Cupei, iar duminică seară va întâlni acelaşi adversar, de data aceasta la Galaţi, în campionatul Ligii I, etapa a 17-a, ultima a turului. Meciul are o miză deosebită pentru ambele echipe, oaspeţii fiind angrenaţi în lupta pentru titlu în timp ce Oţelul este pe locul 15, retrogradant, şi are nevoie disperată de puncte pentru a putea intra în vacanţa de iarnă pe o poziţie mai liniştitoare. „Este foarte important să ieşim de pe acest loc până la pauza competiţională, atât pentru moralul jucătorilor noştri, cât şi pentru viitoarea campanie de transferări. Este mult mai greu să convingi un fotbalist să vină la o echipă de pe locul 15”, a subliniat Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, importanţa partidei cu Steaua şi a celorlalte două care se vor mai juca în acest an, cu Corona Braşov şi U. Cluj.
Jocul bun de joi seară, în special în prima repriză, reprezintă un motiv de optimism pentru Răducan, înaintea partidei de duminică. "Deşi am pierdut, am arătat cu totul altfel decât în prima repriză cu Viitorul, care a fost una dezastruoasă. Am reuşit să strângem liniile, adversarul şi-a creat puţine ocazii, iar noi am avut şi oportunităţi de a marca. Asta ne dă mai multă încredere pentru partida de duminică, când vom juca şi în faţa propriilor suporteri. Băieţii au arătat că pot juca de la egal la egal cu aceşti adversari. Păstrăm ce a fost bun în această seară şi sper să oferim o replică bună Stelei. O să ne luăm revanşa duminică în faţa propriilor suporteri”, a declarat Răducan.
Şi antrenorul german al Oţelului a văzut partea plină a paharului, după meciul din Ghencea. „În prima repriză am dominat. Dacă jucăm ca astăzi, putem obţine alt rezultat în meciul de campionat", a spus Ewald Lienen, joi seară.
Căpitanul echipei gălăţene, Gabriel Giurgiu, a spus că se poate câştiga duminică, cu mai multă atenţie şi convingere în joc. „Trebuie să fim foarte atenţi în partida din campionat şi mult mai convingători în joc, pentru a lua toate cele trei puncte puse în joc. E timpul să scoatem şi noi ceva din meci. Ei au fost cei care au câştigat acum, dar poate o vom face şi noi duminică”, a spus Giurgiu.

Preţuri mai mici la bilete

Deşi la ultimele meciuri cu Steaua, de la Galaţi, cei de la Oţelul au mărit preţul biletelor, de data aceasta lucrurile stau invers. Sperând că astfel vor avea parte de mai multă susţine din tribune, conducătorii Oţelului au anunţat micşorarea preţului biletelor de la tribuna I, de la 15 lei cât era până acum, la 10 lei. În rest, tichetele vor costa la fel ca la partidele precedente, 10 lei la tribuna a II-a şi 5 lei la peluze. Comercializarea acestora va începe de sâmbătă la casele de bilete din jurul stadionului (între orele 10,00 şi 17,00). Femeile şi copii cu vârsta maximă de 14 ani au acces gratuit.
Partida Oţelul Galaţi - Steaua Bucureşti se va disputa duminică, 8 decembrie, începând cu ora 21,00 (televizare – Digisport 1).

viata-libera.ro

Gabi Paraschiv îşi ia adio la meciul cu Steaua

Gabriel Paraschiv, cel mai reprezentativ jucător al Oţelului din echipa care a cucerit titlul îşi face o retragere de marcă de la formaţia gălăţeană. Cel poreclit Para îşi va  lua rămas bun de la suporteri la partida pe care Oţelul o dispută duminică împotriva Stelei.

,,Am renunțat pentru că ma simţeam inutil. Am trecut mai ușor decât am crezut peste momentul despărțirii de Oţelul. Au fost 8 ani extraordinari petrecuţi împreună cu ai mei colegi şi prieteni. Singurele momente neplăcute au fost când am fost trimis la echipa a doua şi regret faptul că nu am jucat mai mult în Champions League. Mai greu îmi va fi duminică seara când mă voi afla faţă în faţă cu suporterii minunați ai Oţelului. Sper să fie un stadion plin care să poarte echipa spre un succes în care puţini cred. Îi rog pe suporteri să umple dumininică seara stadionul Oţelul pentru a ne lua rămas bun şi pentru a-i purta pe băieți spre victorie,” a declarat Gabi Paraschiv.

Narcis Răducan a hotărât ca tricoul cu numărul 10 pe care l-a purtat Gabi Paraschiv să fie retras până la finalul campionatului. ,,Gabi Paraschiv este un simbol pentru Oţelul. El a fost unul dintre principalii artizani ai cuceririi titlului. Nu-i putem mulțumi suficient pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă. Gestul nostru simbolic este să retragem tricoul cu numărul 10 până la finalul sezonului. Va fi o despărţire emoţionantă duminică seara cu ocazia partidei cu Steaua. Sper ca foștii săi coechipieri să-i dăruiască un cadou deosebit la despărţire: o victorie cu Steaua”, a declarat directorul general al Oţelului.

presagalati.ro

Iulian Dima arbitrează Oţelul-Steaua

Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat oficialii meciurilor de duminică din Liga I. La Oţelul - Steaua va fluiera bucureşteanul Iulian Dima, secondat la cele două linii de Miclos Istvan Nagy din Cluj Napoca şi Sebastian Stoianov din Constanţa. Arbitru de rezervă va fi Dragoş Istrate din Bucureşti. Observator de arbitri va fi Constantin Ştefan, iar observator de joc va fi Paul Mincu. Jocul va fi supervizat de Valentin Alexandru din Ploieşti.

Cum văd casele de pariuri meciul de la Galaţi

Steaua este favorită clară la casele de pariuri pentru meciul din această seară de la Galaţi. Bet365 dă echipei lui Reghecampf o cotă de 1,57 la victorie, în timp ce Oţelul are cotă 6. La egal, cota este de 3,75.

Pentru pariurile "Pauză-Final", Bwin oferă cote mai mari. O victorie a Stelei după ce Oţelul a condus la pauză, adică 2 pauză, 1 final, are cotă 26, în timp ce varianta opusă, cu victorie Oţelul după ce Steaua a condus în primele 45 de minute, are 67.

Un pariu special, cine conduce după primele 10 minute, oferă şansa unui câştig rapid. Dacă Oţelul este în avantaj, pariorii de pe site-ul Bet365.com pot câştiga de 13 ori banii mizaţi, în timp ce un avantaj al Stelei după 10 minute e cotat la 6,50.

La capitolul goluri marcate, cota Bwin pentru peste 2,5 goluri este 1,85, la fel şi cea pentru sub 2,5 goluri. Bet365 oferă în schimb cotă 2 pentru peste 2,5 goluri. Cota pentru "ambele echipe marchează" la Bwin este 1,85.

Cota 8 pentru "exact 10 cornere" în meciul de la Galaţi este oferită de Bet365.

prosport.ro

Ce m-au enervat arbitrii şi comentatorul, de parcă steliştii erau dumnezei, aveau voie şi cu mâna, şi cu faulturi grosoalane, iar toată lumea era de acord că aşa e OK şi aşa trebuie

Am ratat o victorie mare, la reluarea pe lângă a lui H.

Oţelul Galaţi - Steaua 1-1

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I. Golurile au fost marcate de Tudorie '77 pentru gazde şi Varela '38 pentru Steaua.

0-1: Varela reia cu capul, de la aproximativ 7 metri, la o centrare a lui Bourceanu.

1-1: Tudorie înscrie tot cu capul, din interiorul careului, după o centrare a lui Milea de pe partea dreaptă.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Milea (Mişelăricu '80), Sârghi, Costin, Popescu - Giurgiu, Filip - Marquinhos, Cooper (Băjenaru '62), Iorga (Tudorie '76) - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Pîrvulescu - Pintilii (Stanciu '46), Bourceanu - Chipciu (Iancu '66), Prepeliţă, Tănase - Piovaccari (Kapetanos '81). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Cooper '33, Milea '64, Filip '90+1, Brăneţ '90+3

Arbitri: Iulian Dima (central) - Miclos Nagy, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă). Observatori: Constantin Stefan, Paul Mincu. Supervizor: Valentin Alexandru.

Înainte de startul partidei, a avut loc un moment ce a marcat despărţirea jucătorului Gabriel Paraschiv de echipa Oţelul, după o colaborare de opt sezoane.

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care şi 100 de fani stelişti.

Arbitrul Dima, cel mai ”ofensiv” stelist de pe teren
După ce a bătut cu doar trei zile în urmă pe Oţelul în ”sferturile” Cupei cu rezervele, Steaua a venit la Galaţi cu echipa bună pentru a lua trei puncte cu care să elimine din diferenţa ”psihologică” faţă de Astra. O demonstraţie de neputinţă cum rar se vede, chiar şi la noi. O Steaua complet impotentă ofensiv, cu un Chipciu care şi-a revenit doar fizic după grava accidentare şi cu un Prepeliţă (acum în spatele vârfului Piovaccari) care pare, în sfârşit, că a găsit un post pe care nu face faţă. Spre deosebire de meciul anterior, Oţelul a fost mai viu. Cooper a demonstrat abilităţi de dribling total nebănuite şi a dat, din gleznă, pase pe care Henrique nu a reuşit să le fructifice în faţa unui Tătăruşanu îmbrăcat ca pentru o expediţie la Murmansk. Norocul Stelei a fost Varela, cel care a scos din faţa lui Marquinhos şi a porţii goale, după ce Tătăruşanu a scos ”aproximativ” un şut al lui Iorga (min 34). De ce e noroc? Pentru că acelaşi Varela apare perfect la colţul lung în minutul 37 la o lovitură liberă a lui Bourceanu (acordată eronat de către arbitrul Dima) şi deschide scorul cu o lovitură de cap. Sergiu Costin, cel care îl certa pe Henrique după gol, a făcut o treabă mai bună în a-şi marca propriul coleg decât în a-l ţine pe Varela. Ca să-şi desăvârşească ”opera”, centralul Dima s-a mai remarcat şi prin faptul că l-a iertat pe Pintilii de un cartonaş roşu după o intrare extrem de dură la Cooper, mai apoi evitând să-i acorde aceluiaşi mijlocaş un ”galben” pentru un faul la acelaşi jucător.
Nici Dima nu a mai putut după pauză. L-a ajutat tuşierul Nagy
Toată lumea, în afară de Dima, s-a prins că Pintilii trebuia eliminat. Chiar şi Reghecampf, cel care l-a scos la pauză pentru a evita eventuale neplăceri. Altfel, meciul a continuat ca un episod bun de stand-up comedy. Dima a fluierat numai invers, aproape tot pro-Steaua, Gardoş şi Szukala s-au întrecut în gafe pe care compartimentul ofensiv al Oţelului le-a tratat, politicos, cu şuturi peste sau pe lângă. Impresia generală a fost că Oţelul e mai bună, aproape de a marca, chiar şi în lipsa ocaziilor clare. Iar atunci când le-a avut, a punctat. Centrare ideală a lui Milea în minutul 77 la capătul căreia s-a găsit Tudorie, intrat de câteva secunde. Cap şi gol, imparabil, iar Steaua continuă fără replică. Totuşi, circumstanţele atenuante ale fotbaliştilor sunt legate de discuţia de la începutul acestui text. Spre finalul reprizei secunde, la Galaţi frigul era imposibil de suportat. Tâmpeniile lui Dima au continuat  în minutul 83, atunci când Pîrvulescu l-a doborât în careu pe Marquinhos, ”centralul” părea să vrea să acorde penalty, însă tuşierul Nagy l-a făcut să se răzgândească. Steaua a terminat în genunchi meciul, dominată tactic, fizic, deşi părea să joace în 13, cu tot cu aportul celor doi arbitri. Criza despre care antrenorul şi managerul spuneau că e invenţie de presă continuă. Bine pentru ei ar fi să o accepte cât mai repede şi să încerce să găsească remedii. Altfel, Mourinho nu e un antrenor recunoscut pentru mila acordată adversarilor, iar recordurile negative în Ligă abia aşteaptă să fie depăşite.

prosport.ro

Dragomir, şocat de ce-a văzut la Oţelul - Steaua: "Nu s-a mai întîmplat niciodată aşa ceva!"

Gafele pro-Steaua ale centralului Iulian Dima din meciul de la Galaţi, scor 1-1, au creat comentarii dure în fotbalul românesc.

După acuzele dinamoviştilor sau cele ale lui Dinu Gheorghe, Dumitru Dragomir vine cu o concluzie foarte dură. "Arbitrul Dima a greşit numai într-o direcţie şi asta e foarte grav. Un arbitraj precum cel de la Oţelul - Steaua nu am mai văzut în viaţa mea! Cel care a făcut delegarea trebuie sancţionat, dacă e adevărat că Marius Ianuli e rudă cu arbitrul Dima", a declarat la Dolce Sport fostul şef al Ligii.

gsp.ro

"Centralul" are rude în conducerea campioanei

Arbitrul Iulian Dima a făcut praf partida Oţelul - Steaua de aseară, neacordînd un penalty pentru gazde şi un cartonaş roşu pentru Pintilii la un fault dur asupra lui Cooper.

La finalul partidei, Ion Crăciunescu s-a arătat surprins de delegarea lui Dima la meciul Stelei, fostul şef CCA anunţînd că arbitrul are o legătură de rudenie cu un oficial al Stelei!

Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, a confirmat informaţia şi a anunţat că Marius Ianuli, team-managerul Stelei, este un apropiat al lui Dima: "Este o relaţie de rudenie a lui Dima cu Marius Ianuli. Am ştiut de aceasta. Au trecut vremurile în care ne legam de astfel de lucruri.  Nu mă interesează lucrurile astea atît timp cît se arbitrează corect. Era nevoie de o brigadă cu experienţă. Cred că a fost nefericită această alegerea a arbitrului,  este normal să ridicăm vocea", a explicat Narcis la televiziunea sportro.

Iulian Dima a fost arbitru şi la unul dintre cele mai suspectate meciuri ale Stelei din ultimii ani, cel cu Viitorul din primăvară, cînd oaspeţii au cîştigat cu 5-2.

gsp.ro